הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פתרון לאקנה?

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך
המון זמן שאני נלחם בחצ'קונים בלי תוצאה אבל מצאתי את פתרון הקסם, תיסוף באבץ ואומגה 3+אקניל+בנזקAC5% והפנים שלי כמעט נקיים לגמרי

מים סבון לשתוף 3 פעמים ביום ושנגעת בפנים או התפוצץ לך חצקון לפחות זה מה שאני עושה הוריד לי משמעותית את מספר החצקונים שלפני זה ניסיתי 1001 משחות שום דבר לא באמת עזר

לי היה אקנה גדול יחסית בפנים ושום כדור/משחה לא עזרה חוץ מרואקוטן- עד היום אין לי אפילו חצקון אחד, לקחתי 20 מ"ג ליום לחצי שנה והתאמנתי אבל אפילו שהיה לי משקלים נמוכים יחסית לא הצלחתי להתקדם בכלום.

• פותח/ת השרשור
טוב אני חושב שאחכה לדעתה של רופאת העור, אולי לה תהיה אלטרנטיבה טובה

אני התאמנתי עם רואקוטן ואמנם ירדתי במשקל בגלל זה (מינון של 20 מ"ג ואז 40 מ"ג ליום) אבל אפשר להמשיך להתאמן. ההבדל היחיד הוא שלוקח יותר זמן להתאושש מאימונים ויש יותר כאבי שרירים אחרי... גם כמו שכתבו כאן זה מחליש את המפרקים בעיקר את הברכיים והסיכון להפצע עולה.
אבל בשורה התחתונה אתה יכול להתאמן ואפילו לקחת תוספים רק להיזהר מאבקות שמכילות ויטמין A

עליי אישית תמיד ראיתי קשר ישיר בין כמות הפחמימות הפשוטות שאכלתי לפצעונים שהופיעו יום-יומיים אחרי..... כמו קסם

• פותח/ת השרשור
עליי אישית תמיד ראיתי קשר ישיר בין כמות הפחמימות הפשוטות שאכלתי לפצעונים שהופיעו יום-יומיים אחרי..... כמו קסם
אני חושב שחוץ מהדגנים שאני אוכל בבוקר אני לא אוכל בכלל פחמימות פשוטות, בכל מקרה התחלתי להשתמש ב acnil wash פעמיים ביום וזה ממש עוזר.

מהניסון שלי,
רטאויט גרם לי לפצעים.
אחרי שבועיים שימוש במשחה היו יוצאים לי מפצעים קטנים ואדומים פצעים עם ראש לבן ומוגלתי. אחרי הפסקת השימוש במשחה הם נעלמו, וככה חוזר חלילה במשך כמה חודשים.

תקופה אחרי זה בצבא חזרתי שוב לרטאויט ושוב הפצעם המוגלתיים הופיעו.
לפי דעתי תפסיק לתקופה ותראה אם יש שיפור

מאז שאני זוכר את עצמי הייתי נלחם באקנה דווקא באיזור הגב.
לקחתי ראקוטן אבל בגלל הגנטיקה המעפנה שלי זה לא הספיק ונשאר לי מספיק על הגב כדי לא לרצות להוריד חולצה יותר.
בכל מקרה הלכתי לרופא בשם ד"ר צפוני.
והופתעתי לטובה.
סוף סוף רופא עור שמבין על מה הוא מדבר.
בכל מקרה הוא נתן לי תכשיר בשם אקנה טרים ואמר לי להפסיק לצרוך מוצרי חלב וזה מאוד עזר.
היום הגב שלי חלק לגמרי.

במערכת היחסים שהייתה לי עם האקנה (זו הייתה חתיכת מערכת יחסים) הדבר
שהכי עזר לי הוא הפסקת צריכת מוצרי חלב, זה לא הפסיק את הבעיה לגמרי
אבל הוריד אותה למינימום.

במערכת היחסים שהייתה לי עם האקנה (זו הייתה חתיכת מערכת יחסים) הדבר
שהכי עזר לי הוא הפסקת צריכת מוצרי חלב, זה לא הפסיק את הבעיה לגמרי
אבל הוריד אותה למינימום.
לי קשה להגיע למנת החלבון היומית בלי קוטג' , וחצי שנה אחרי שסיימתי עם רואקוטן זה פתאום חזר קצת , מה אתה אומר ?

אני חושב שחוץ מהדגנים שאני אוכל בבוקר אני לא אוכל בכלל פחמימות פשוטות, בכל מקרה התחלתי להשתמש ב acnil wash פעמיים ביום וזה ממש עוזר.

איפה קונים את הacnil wash הזה?
למישהו יש המלצה לשים איזשהי משחה בלילה או אבקה שמייבשת את האזורים שיש בהם?

יש שיטה שמאוד עוזרת לי עם פצעים על הגוף (לא הפנים) אני פושט יוצא לשמש ומשתזף עד שאני כבר עם מספיק צבע אבל עדיין לא נשרף זה ישר מעלים את החצ'קונים והם חוזרים רק אחרי 3 שבועות

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לתת דוגמא לפחמימות פשוטות?
ואיך יודעים אם היא פשוטה או מורכבת?
לפי הערך הגליקימי שלה, סוכר לבן הוא הדוגמה הכי טובה לפחמימה פשוטה.
קניתי את הACNIL WASH בסופר פארם, צריך לבקש מהרוקח

אם חצ'קונים בפנים הכי חשוב זה הגיינה.
לשטוף את הפנים עם סבון כל הזמן. מקדים תרופה למכה.

בקשר לרואקוטן - אפשר בהתחלה לקחת מינונים גבוהים ושהחצ'קונים ייעלמו, ואז במינונים ממש נמוכים, גם נגיד 20 מ"ג לשלושה ימים מספיק בשביל לשמר את המצב. בייחוד אם מקפידים גם על היגיינת פנים תוך כדיי.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית