הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מאזן קלורי חיובי ועלייה בשומן

megetron

משתמש פעיל
769
41
נק' מוניטין:
1
769
41
הבנתי שאדם בתקופת המסה צריך מאזן קלורי חיובי בשביל לבנות שריר. השאלה שלי היא לגבי צבירת שומן במקום שריר. במידה והתאמנתי שלוש פעמים בשבוע-בימים ראשון שלישי וחמישי. בימים של האימונים ב24 שעות הראשונות של אותו יום בעזרת המאזן החיובי אצבור עלייה גדולה של שריר וקטנה של שומן. ביום של 24 שעות אחרי האימון (יום שני) אצבור יותר שומן ופחות שריר בגלל שלא התאמנתי. השאלה שלי היא לגבי יום שבת שלא התאמנתי 72 שעות ,האם עדיין אם אוכל במאזן חיובי אצבור שריר? או שעדיף לאכול ביום הזה ניטרלי בשביל לא לצבור שומן?. מה לגבי אנשים שמתאמנים פעמים בשבוע ביום ראשון ושלישי למשל ,האם ביום שישי אחרי שלא התאמנו 86 שעות ואכלו במאזן קלורי חיובי יצברו רק שומן ועדיף להם לאכול במאזן ניטרלי בשביל למנוע את זה?

הבנתי שאדם בתקופת המסה צריך מאזן קלורי חיובי בשביל לבנות שריר. השאלה שלי היא לגבי צבירת שומן במקום שריר. במידה והתאמנתי שלוש פעמים בשבוע-בימים ראשון שלישי וחמישי. בימים של האימונים ב24 שעות הראשונות של אותו יום בעזרת המאזן החיובי אצבור עלייה גדולה של שריר וקטנה של שומן. ביום של 24 שעות אחרי האימון (יום שני) אצבור יותר שומן ופחות שריר בגלל שלא התאמנתי. השאלה שלי היא לגבי יום שבת שלא התאמנתי 72 שעות ,האם עדיין אם אוכל במאזן חיובי אצבור שריר? או שעדיף לאכול ביום הזה ניטרלי בשביל לא לצבור שומן?. מה לגבי אנשים שמתאמנים פעמים בשבוע ביום ראשון ושלישי למשל ,האם ביום שישי אחרי שלא התאמנו 86 שעות ואכלו במאזן קלורי חיובי יצברו רק שומן ועדיף להם לאכול במאזן ניטרלי בשביל למנוע את זה?
אתה מציג את זה כאילו זה עובדה, אבל יש לך סימוכין לזה?

• פותח/ת השרשור
זה פשוט נישמע לי הגיוני אין מחקר בנושא . ה24,שעות ראשונות זה המצב האנאבולי ואולי זה גולש גם ל48 אבל מעבר ניראה לי צוברים רק שומן אם אוכלים במאזן חיובי. אבל אשמח אם יש מישהו שיכול להאיר אור על העניין

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית