הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חומצות אמינו

m6589884

משתמש מתחיל
161
1
נק' מוניטין:
-16
161
1
נרשמתי למכון חדש והמאמן המליץ לי על גיינר או חומצות אמינו
ורציתי לדעת אם כדי לי לנסות להוסיף חומצות אמינו כי גיינר כבר ניסתי..

דיברתי עם המאמן שבמכון החדש (נרשמתי עכשיו) והוא אמר שבנתיים לא כדי
לי קריאטין כי אני יכול עוד לעלות במשקלים אבל עדיף לי במקום או גיינר 1:1 לעלייה יותר
נקייה או חומצות אמינו שאני לא ישרוף הרבה שריר..

נתונים:
גובה: 1.60
משקל: 56.5

נערך לאחרונה:
חומצות אמינו אני ממליץ לך לקחת בנוסף לחלבון/גיינר אם אתה אמור לבחור בין השניים תלך על גיינר איכותי 😃

מצטער על הבורות אבל מה זה בכלל התוסף חומצת אמינו הזאת אמורה לעשות?
אני מבין שחומצת אמינו זה תוצר פירוק של חלבון כמו שתוצר פירוק של פחמימה זה גלוקוז.
מה ההבדל בין מנת סקופ של 25 גרם חלבון באבקת חלבון לבין מנת סקופ של חומצת אמינו?

• פותח/ת השרשור
בן כמה אתה?

18
חומצות אמינו אני ממליץ לך לקחת בנוסף לחלבון/גיינר אם אתה אמור לבחור בין השניים תלך על גיינר איכותי 😃

נראה לי בסוף אני לא יקנה וינסה להתסדר בלי כי כבר קניתי פעמיים גיינר (דיימטייז הארד מאס) ולא עליתי המון (יודע לא תרופת קסם)
וגם אני חושב להפסיק עם הקריאטין עד שאני יתקע במשקלים ואז לחזור כדי? או להמשיך לקחת?

אז ככה חומצות אמינו זה תוסף תזונה שגורם לחלבון "להיכנס" יותר טוב לשריר, מונע פירוק שריר, ועוזר בבניית השריר...
לגבי זה שאתה לקחת גיינר ולא עלית המון במשקל קשור רק לתזונה שלך! תקפיד לאכול טוב,לנוח,ולהתאמן חזק. ואם למרות הכל בנית תפריט שלפי דעתך הוא מצויין ותוכנית אימונים קטלנית ובכל זאת אתה לא עולה ממליץ לך ללכת למישהו מקצועי! שייבנה לך תפריט ותוכנית אימונים מסודרים לפי הגוף שלך! לגבי הקריאטין אני לוקח 8 שבועות בסה"כ שמתוכם השבוע הראשון הוא שבוע העמסה שבו אני לוקח 20 גרם ביום לאחר מכן כל 7 השבועות הבאים אני לוקח 10 גרם ביום, 5 גרם לפני אימון ו 5 גרם מיד אחריו עם השייק חלבון ואז אני עושה הפסקה של כ 4 שבועות ואז שוב חוזר ל 8 שבועות ו 4 מנוחה ככה כל הזמן...😃

• פותח/ת השרשור
אז ככה חומצות אמינו זה תוסף תזונה שגורם לחלבון "להיכנס" יותר טוב לשריר, מונע פירוק שריר, ועוזר בבניית השריר...
לגבי זה שאתה לקחת גיינר ולא עלית המון במשקל קשור רק לתזונה שלך! תקפיד לאכול טוב,לנוח,ולהתאמן חזק. ואם למרות הכל בנית תפריט שלפי דעתך הוא מצויין ותוכנית אימונים קטלנית ובכל זאת אתה לא עולה ממליץ לך ללכת למישהו מקצועי! שייבנה לך תפריט ותוכנית אימונים מסודרים לפי הגוף שלך! לגבי הקריאטין אני לוקח 8 שבועות בסה"כ שמתוכם השבוע הראשון הוא שבוע העמסה שבו אני לוקח 20 גרם ביום לאחר מכן כל 7 השבועות הבאים אני לוקח 10 גרם ביום, 5 גרם לפני אימון ו 5 גרם מיד אחריו עם השייק חלבון ואז אני עושה הפסקה של כ 4 שבועות ואז שוב חוזר ל 8 שבועות ו 4 מנוחה ככה כל הזמן...😃

האמת העלתי בזמן האחרון משקל יפה אבל זה בגלל שהוספתי עוד ארוחה והפסקתי להתאמן לאיזה שבועיים
אז זה השפיע אבל עכשיו שאני חוזר להתאמן זה יתאזן, בכל מה קרה הבנתי אחי מה זה חומצות אמינו אבל
אנחנו צורכים חומצות אמינו גם מהחי נכון? לבי הקראטין אני לא יודע אם כדי לי להמשיך לקחת כי אני מרגיש שאני
יכול לעלות עוד במשקלים ואם אני יקח עכשיו אז כשאני באמת יתקע הקריאטין כבר לא יעזור מבין? ואני מעדיף
לא להיכנס להעמסות אלא לקחת 5 גר' כל יום.

אז ככה, חומצות אומינו זה תוסף שגורם לך להוציא כסף מיותר ולחשוב שככה תראה כמו מי שמפרסם אותו.

אז ככה, חומצות אומינו זה תוסף שגורם לך להוציא כסף מיותר ולחשוב שככה תראה כמו מי שמפרסם אותו.
בדיוק.
הכנסה מהירה יותר של חלבון לשריר דרך חומצת אמינו, לא תתן לך שום דבר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית