הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מפרצים בשיער בגיל 17!

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
שלום,
אני כבר בערך שנה עם המפרצים המביכים האלה(מגיל 16.3).
ואני מחפש פתרון,שמעתי על כול מיני פתרונות תרופתיים כמו פרופסיה,או פתרונות כמו הדמיית שיער.
בעיקרון אין לי בעיה עם התקרחות ובמיוחד עם מפרצים פשוט אני יגיד לכם דוגרי יש לי מצח גבוה יחסית והמפרצים לא גורמים לי להראות במיטבי(ועוד בגיל 17..).

בקיצור מישהו שמע על פרופסיה? או על תרופה אחרת?
אתם מכירים אולי רופא מתמחה?

• פותח/ת השרשור
פרופסיה? להתרחק כמו מאש...

את האמת שלפי מה שאני רואה באינטרנט אכן צריך להתרחק,כולכך הרבה תופעות לווי שלא כדאי להסתכן בכלל.
אולי למישהו יש דעה אישית בנושא שיכולה לעזור לי?או רופא מומחה באזור הצפון שאני יכול ללכת אליו?

אני בן 21..אני התחלתי להתקרח בגיל 17 בערך גם. אני הייתי על 0(בערך) כל השירות הצבאי שלי (שהסתיים השבוע). מהמחקרים שלי בנושא:
1)יש עוד תרופות עם פחות תופעות לוואי שאנשים לוקחים שיכולה למנוע\ולדחות את נשירת השיער, אני לא זוכר איך קוראים לה אבל חיפוש בפורומים כמו הייר לוס (hair loss)
2)השתלות הולכות לכל מני כיוונים. א) יש שני שיטות, אחת שמשאירה צלקת מאחור, ואחת שלא משאירה. ב) לא ראיתי הרבה השתלות מוצלחות בארץ, אבל כשהשתלה מצליחה, היא ממש טובה (ראה ווי רוני, ווסלי סניידר שחקני כדורגל) ג) עולות המון המון כסף, בין 10-20 אלף ש"ח.
3) הדמיית שיער נראה בן זונה את האמת. הלכתי להתייעצות וראיתי תוצאות מול העיניים והן נראות ממש ממש טוב. עולה בין 3-5 אלף לטיפול ראשוני, וכ~900-1300 ש"ח לחידוש טיפול כל שנה וחצי שנתיים איציר זוהר ואייל גולן הם בין המשתמשים

• פותח/ת השרשור
אני בן 21..אני התחלתי להתקרח בגיל 17 בערך גם. אני הייתי על 0(בערך) כל השירות הצבאי שלי (שהסתיים השבוע). מהמחקרים שלי בנושא:
1)יש עוד תרופות עם פחות תופעות לוואי שאנשים לוקחים שיכולה למנוע\ולדחות את נשירת השיער, אני לא זוכר איך קוראים לה אבל חיפוש בפורומים כמו הייר לוס (hair loss)
2)השתלות הולכות לכל מני כיוונים. א) יש שני שיטות, אחת שמשאירה צלקת מאחור, ואחת שלא משאירה. ב) לא ראיתי הרבה השתלות מוצלחות בארץ, אבל כשהשתלה מצליחה, היא ממש טובה (ראה ווי רוני, ווסלי סניידר שחקני כדורגל) ג) עולות המון המון כסף, בין 10-20 אלף ש"ח.
3) הדמיית שיער נראה בן זונה את האמת. הלכתי להתייעצות וראיתי תוצאות מול העיניים והן נראות ממש ממש טוב. עולה בין 3-5 אלף לטיפול ראשוני, וכ~900-1300 ש"ח לחידוש טיפול כל שנה וחצי שנתיים איציר זוהר ואייל גולן הם בין המשתמשים

לצערי כמו שאמרתי אני לא יכול כולכך להרשות לעצמי להיות על אפס(מצח גובה) אז אין לי אפשרות לעשות גלח ולהפתר מהבעיות האלה.

1.יש מצב שאתה אומר לי איך קוראים לתרופות שאתה מדבר עליהן?
2.אני לא בקטע של השתלות מסיבה כלכלית.
3.כן ראיתי המון סרטונים של ההדמיית שיער אבל הכול זה לאנשים שקרחים לגמרי,ולפי מה שאני רואה לא חסמו להם את המפרצים והשיער גלח לגמרי,הוא לא גודל?

לצערי כמו שאמרתי אני לא יכול כולכך להרשות לעצמי להיות על אפס(מצח גובה) אז אין לי אפשרות לעשות גלח ולהפתר מהבעיות האלה.

1.יש מצב שאתה אומר לי איך קוראים לתרופות שאתה מדבר עליהן?
2.אני לא בקטע של השתלות מסיבה כלכלית.
3.כן ראיתי המון סרטונים של ההדמיית שיער אבל הכול זה לאנשים שקרחים לגמרי,ולפי מה שאני רואה לא חסמו להם את המפרצים והשיער גלח לגמרי,הוא לא גודל?
הדמיית שיער זה בשמות אחרים (לא מדוייקים) קעקוע, איפור קבוע, טישטוש. זה מינרלים שמחדירים לקרקפת ונותנים מראה של גלח.
אני ממש לא זוכר את השם, אבל בפורום hair loss יש שם הרבה עזרה

״הדמיית שיער״ זה ניראה מגעיל מקרוב וכך גם השתלת שיער... זה יפה רק מרחוק או בטלוויזיה . כשמסתכלים מקרוב זה פשוט דוחה !
העיניין הוא שקרחת בתקופתנו באופנה !!!
תעשה גלח זה פשוט יפה , כולם עושים את זה !
אין לדעתי שום תרופה שעוזרת , הכל בראש ברגע שאתה שלם עם עצמך ואתה אוהב את עצמך הכל בסדר !!
אגב התחלתי להקריח בצבא ובהתחלה אכלתי על זה סרטים אבל בסוף השלמתי עם זה ...

• פותח/ת השרשור
״הדמיית שיער״ זה ניראה מגעיל מקרוב וכך גם השתלת שיער... זה יפה רק מרחוק או בטלוויזיה . כשמסתכלים מקרוב זה פשוט דוחה !
אין לדעתי שום תרופה שעוזרת , הכל בראש ברגע שאתה שלם עם עצמך ואתה אוהב את עצמך הכל בסדר !!

הבעיה היא שאני כולה כיתה י"א,לכולם אצלי יש שיער שופע עם קו שיער מדוייק והכול יופי טופי.

כמו שאמרתי אין לי ראש שמתאים לקרחת/גלח.

נראה שהשלמת עם העניין כל כך טוב שאתה דוחה ברפלקסיות את כל הפתרונות.

אני בסופו של דבר ישלים עם זה(בסופו של דבר עם הדגש על סופו),אבל אני כולה כיתה י"א אני עוד ילדון
מבין אותך, אני אומנם התחלתי לקראת הצבא...אבל תמיד אפשר לשחק עם התספורת. אפשר לגדל יותר שיער, ומפרצים זה לא כל כך נורא עם זקן. במקום רק "להשלים" אתה יכול להתנסות בכל מיני סוגים של תספורות. לא חייב גלח אם יש רק מפרצים.

• פותח/ת השרשור
מבין אותך, אני אומנם התחלתי לקראת הצבא...אבל תמיד אפשר לשחק עם התספורת. אפשר לגדל יותר שיער, ומפרצים זה לא כל כך נורא עם זקן. במקום רק "להשלים" אתה יכול להתנסות בכל מיני סוגים של תספורות. לא חייב גלח אם יש רק מפרצים.

היה לי שיער יחסית ארוך(לא של בנות) אבל לא יודע למה אני כול פעם מנסה תספורת אחרת כמו מטומטם ואז מתבאס.
אתה אומר שכדאי לי לגדל קצת שיער יותר ארוך ואז לכסות את העניינים? זה לא מוזר?

והבעיה היא שאולי עכשיו זה יחסית קצת,אבל לאט לאט לצערי זה יהיה יותר גרוע .
לבנתיים אני יאריך את השיער עד שאני ימצא פתרון כמו פרופורסיה(אם לא תהיה ברירה)

היה לי שיער יחסית ארוך(לא של בנות) אבל לא יודע למה אני כול פעם מנסה תספורת אחרת כמו מטומטם ואז מתבאס.
אתה אומר שכדאי לי לגדל קצת שיער יותר ארוך ואז לכסות את העניינים? זה לא מוזר?
לא, ממש לא לכסות...אלא להשאיר שיער איפה שעדיין גדל כמו שצריך וליצור מסגרת חדשה מהמפרצים. מפרצים זה באמת שטויות, זה נראה בסדר גמור. הבעיה מתחילה כשהחל העליון מתחיל להדלדל. לחלק זה לא קורה, לחלק זה קורה מאוד מאוד מאוחר.
אפשר גם לשחק קצת על הגדלים, יותר ארוף בחלק הקדמי ופחות בחלקים הצדדים (לא יוצר מדי, כמה מ"מ) תקנה מכונה ותתחיל לשחק עם התספורות, זה מה שאני עשיתי כדי שיראה נורמלי.

לא צריך ׳להלוות בריבית׳ שיער...
אח שלי זרום עם החיים,תראה את החצי כוס המלאה: אתה חי ב 2013 תסתכל סביבך 85 אחוז מהגברים עושים גלח וקרחות גם כשיש להם שיער שופע ! אם היתה נער בשנות ב 90 היתה לך סיבה לסבול אז קרחת ומפרצים באמת היה מחוץ לאופנה והיה נחשב לדוחה...
אז יש לך מפרצים שטויות... תאהב את עצמך זה הכי חשוב ...
ולדעתי גם רוב הנשים בימינו מעדיפות גברים עם קרחות ושיער קצוץ

לא צריך ׳להלוות בריבית׳ שיער...
אח שלי זרום עם החיים,תראה את החצי כוס המלאה: אתה חי ב 2013 תסתכל סביבך 85 אחוז מהגברים עושים גלח וקרחות גם כשיש להם שיער שופע ! אם היתה נער בשנות ב 90 היתה לך סיבה לסבול אז קרחת ומפרצים באמת היה מחוץ לאופנה והיה נחשב לדוחה...
אז יש לך מפרצים שטויות... תאהב את עצמך זה הכי חשוב ...
ולדעתי גם רוב הנשים בימינו מעדיפות גברים עם קרחות ושיער קצוץ
א) זה לא משנה עד כמה זה באופנה, פנים זה עדיין יקשה עליך ויגביל אותך רגשית\מנטלית (גם אם אין סיבות, זה פשוט ככה)
ב) בגיל 17 זה ממש ממש לא באופנה, ואין שום זרימה בקטע הזה. בגיל מאוחר יותר אף אחד לא שם זין. אבל בגיל 17-20+ זה משנה ולא לכולם יש קרחות בגילאים האלה.

א) זה לא משנה עד כמה זה באופנה, פנים זה עדיין יקשה עליך ויגביל אותך רגשית\מנטלית (גם אם אין סיבות, זה פשוט ככה)
ב) בגיל 17 זה ממש ממש לא באופנה, ואין שום זרימה בקטע הזה. בגיל מאוחר יותר אף אחד לא שם זין. אבל בגיל 17-20+ זה משנה ולא לכולם יש קרחות בגילאים האלה.

העניין הוא לקבל את עצמך איך שאתה במקום לחפש פגמים ולהתמקד בחסרונות שקיבלנו מהבורא !
והדרך הטובה היא לעודד את הנער שזה בסדר איך שהוא נראה מאשר לתת לו עצות איך להסתיר את הפגמים שלו, כמו שנאמר
׳מי הוא האדם המאושר זה ששמח בחלקו׳

• פותח/ת השרשור

כולכך צודק,סוף סוף מישהו שאומר את האמת לגבי זה ולא מנסה לחרטט.
זה ביאוס של החיים הקטע הזה.

אני לא יודע ממה אתה מודאג , אני כל יום מתפלל שינשור לי השיער במכה .

נמאס לי לעשות גאלח.

תקנה מכונה אם זה הבעיה שלך בחיים

יהיה היום הכי טוב בחיי....50 שקל לתספורת עדיף להיות כבר קירח

אני מסתפר ב-35שקל,חוץ מזה אתה תמיד יכול לקנות מכונה נחמדה ולהסתפר לבד.

העניין הוא לקבל את עצמך איך שאתה במקום לחפש פגמים ולהתמקד בחסרונות שקיבלנו מהבורא !
והדרך הטובה היא לעודד את הנער שזה בסדר איך שהוא נראה מאשר לתת לו עצות איך להסתיר את הפגמים שלו, כמו שנאמר
׳מי הוא האדם המאושר זה ששמח בחלקו׳

בוא נגיד ככה,גם ככה החיים שלי לא הכי טובים אבל אני לא יתחיל לזיין את השכל.
אז כן אם אני יכול לסדר כמה דברים במראה החיצוני שלי אני ישמח.

בכל זאת אל תקח את זה קשה. אני מדבר מניסיון זה פשוט לא שווה את המחשבה \ טרחה \ ביאוס. אני לא אומר את זה בשביל להתלהב אלא רק בשביל שתרגיש יותר טוב, אופי זה באמת יותר משמעותי, בהרבה. בצבא הייתי מפלרטט המון עם חמליסטיות\תצפיתניות\קרקל בלה בלה והלך לי לא רע בכלל, הרבה יותר מכל בלונדיני עניים כחולות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית