עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
תשמע אני לוקח את זה כסוג של חינוך, הוא רץ עכשיו 12 ק"מ פעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא יפתח אשכול מטומטם.
פעם הבאה תגיד לו לקפוץ מהגג ורוב הסיכויים שהוא יאמין לך. נהיית פה סוג של אליל.
בקיצור, לא יפה, הבחור עדיין לא הבין שצחקת איתו ובטוח שמה שאמרת ככה צריך להיעשות. אתה צריך חתימה בסגנון: "הודעה זו נכתבה בציניות. אין להתייחס אליה ברצינות."
אולי טיפה נסחפתי, אבל לך תדע.עומרי, אתה נסחף. אנשים באים לכאן לא רוצים לקרוא כלום ומחכים שיאכילו אותם בכפית, מצטער לא עובד ככה.
לשאלות לא רציניות תמיד יהיו תשובות בהתאם.
אני ממש לא אליל, וממש לא מחשיב את עצמי כאחד כזה ומי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא אמרתי שאני טוב יותר או פחות ממשהו אחר.פעם הבאה תגיד לו לקפוץ מהגג ורוב הסיכויים שהוא יאמין לך. נהיית פה סוג של אליל.
בקיצור, לא יפה, הבחור עדיין לא הבין שצחקת איתו ובטוח שמה שאמרת ככה צריך להיעשות. אתה צריך חתימה בסגנון: "הודעה זו נכתבה בציניות. אין להתייחס אליה ברצינות."
אך אותו הבן אדם לא יודע מה לאכול ולא מוכן להשקיע שעתיים - שלוש קריאה, אז איפה זה מעמיד אותו?
נכון בגלל זה אף ספר על כושר לא יעשה כסף כמו ספר אקשן או דרמה.את המדריכים חייבים לקרוא בעמידה? אולי בגלל זה לא הצלחתי לחטב....
הבעיה אצלי היא הפוכה - אני מאוד אוהב לקרוא. בשבילי ספר של לייל זה יותר טוב מספר מתח bestseller. הבעיה מתחילה כשצריך לקום מהכורסא...
עכשיו שאתה מדבר על המדריכים זה באמת נכון. להבא: "קרא מדריכים, נעול" ושים סוף לסיפור. ואז אנשים יקלטו שיש פה טרור והמצב ישתפר..אני ממש לא אליל, וממש לא מחשיב את עצמי כאחד כזה ומי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא אמרתי שאני טוב יותר או פחות ממשהו אחר.
אני לא יענה ואף אצחק על אנשים עצלנים שלא רוצים לקרוא ולהתעמק במשהו שהם מתעסקים ובמיוחד כאשר זה קשור לגוף שלהם, בן אדם שלא מוכן להשקיע בעצמו - למה לי להשקיע בו? גם בן אדם שהולך ליעוץ תזונתי הוא פתטי ועצלן ואני הייתי אחד כזה עד שהתחלתי לקרוא ולהתעמק ואם אני הצלחתי כל אחד יכול, ואני לא מדבר ברמות עמוקות של מאפיינים בתזונה אלא בדברים פשוטים כמו להכין לעצמך תפריט יש אלפי מדריכים ברשת גם כאן באתר שאני אישית תתפלא אבל קראתי אותו 10 פעמים ולפעמים בחיטובים שלי אני חוזר אליו למרות שאני כתבתי אותו, אנשים רוצים הכל כאן ועכשיו בלי להתאמץ, בלי לזוז מהמקום, בלי שום דבר רוצים לקבל תוצאה בלי דרך אני מצטער אבל אני לא אתן דרך לבן אדם שהכל רשום לו מתחת לאף ואם הוא רוצה יחס אישי ומפנק הוא מוזמן ללכת לאתר אחר או לחילופין ל"יעוץ". האתר הזה נועד לשאלות שמעבר ל "אחי אתה יכול לבנות לי תפריט תזונה?", או "אכלתי היום בורקס זה טוב?", זה שאלות שנועדו לקרקס ולאותו אחד תגיד X הוא במילא יעשה Y אז למה להתאמץ, הם אנשים שלא יקשיבו לך אלא יקשיבו בסופו של דבר ליוסי עם היד 50 במכון שמתאמן 10 שנים והתחת שלו נראה כמו מסננת. כשתתכיל יותר להתעמק בנושא אתה תבין על מה אני מדבר, ניסיתי לעזור ועזרתי לאנשים בכל הזמן שאני בנושא וישר אפשר להבדיל מי רציני שבאמת רוצה את מה שהוא מבקש ומי סתם מבזבז את הזמן שלך ובא להסתלבט.
אז תאכל את הפנקייק המזויין?זה עדיף יותר מאשר שהבחורה באה לך עם איזה פנקייק עסיסי שכמות הקלוריות שלו זה כמו ההכנסה הקלורית שלך במשך שבוע לול
ואז היא תבוא בתמימותה ותגיד "בקטנה, תרוץ 3 שעות תישרוף הכל"
![]()
עכשיו שאתה מדבר על המדריכים זה באמת נכון. להבא: "קרא מדריכים, נעול" ושים סוף לסיפור. ואז אנשים יקלטו שיש פה טרור והמצב ישתפר..
יאללה משה, בוא לקריות, התחלתי לעבוד בבורגר (החזה עוף פה משהו משהו), ככה שאם מישהו מגיע מ-LBS אני מפנק אותו באיזה תוספת שבא לו. ואל תגיד לא מגרה על האוכל, אתה לא יודע כמה זה מגרה שיש לך שיפוד שווארמה חינםם נוטף מול העיניים מחכה שתתן בו ביס, צ'יפס רותח, בצל מטוגן, לחמניות חמות... אני יכול עוד להמשיך אבל אני בחיטוב ולא בא לי לפתוח את הרעב.
בדיוק גם אני ככה.נה, אני מסוגל לרוץ לך ב3 בבוקר בגלל שאכלתי תפנקייק הזה, 'יושב לי על המצפון'
אני יודע שזה לא כזה ביג דיל, אבל אני מנסה ללכת כמה שיותר במסלול, כל סטייה פשוט מוציאה אותי מהריכוז
עיניין פסיכולוגי
אז תאכל את הפנקייק המזויין?