הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה

• פותח/ת השרשור Eduard
  • פורסם בתאריך

Eduard

משתמש מתחיל
277
0
נק' מוניטין:
241
277
0
איך העמסה שלי ?
4 בורקסים
4 לחמניות
400 גר קורנפלקס
400 מ"ל חלב
בקבוק נסטי
3 תפוחי אדמה מבושלים
שלישי בקבוק אלף איים דל שומן
קצת קטשופ
כמובן הרבה בשר כמו חזה עוף וסטייקים

ויש לי עוד אירוע היום נראה מה אני יאכל שם?
איך ההעמסה שלי ?

נערך לאחרונה:
תשמע אני לוקח את זה כסוג של חינוך, הוא רץ עכשיו 12 ק"מ פעם הבאה הוא יחשוב פעמיים לפני שהוא יפתח אשכול מטומטם.

פעם הבאה תגיד לו לקפוץ מהגג ורוב הסיכויים שהוא יאמין לך. נהיית פה סוג של אליל.

בקיצור, לא יפה, הבחור עדיין לא הבין שצחקת איתו ובטוח שמה שאמרת ככה צריך להיעשות. אתה צריך חתימה בסגנון: "הודעה זו נכתבה בציניות. אין להתייחס אליה ברצינות."

בקיצור, לא יפה, הבחור עדיין לא הבין שצחקת איתו ובטוח שמה שאמרת ככה צריך להיעשות. אתה צריך חתימה בסגנון: "הודעה זו נכתבה בציניות. אין להתייחס אליה ברצינות."

טוב שלא הגזמת...

עומרי, אתה נסחף. אנשים באים לכאן לא רוצים לקרוא כלום ומחכים שיאכילו אותם בכפית, מצטער לא עובד ככה.
לשאלות לא רציניות תמיד יהיו תשובות בהתאם.

עומרי, אתה נסחף. אנשים באים לכאן לא רוצים לקרוא כלום ומחכים שיאכילו אותם בכפית, מצטער לא עובד ככה.
לשאלות לא רציניות תמיד יהיו תשובות בהתאם.
אולי טיפה נסחפתי, אבל לך תדע.

שאלות לא רציניות בשבילך יכולות להיות רציניות מאוד לאדם אחר.
תאמין לי שאני מכיר מספיק אנשים מהחדר כושר שהם כל כך פאנטיים שמספיק שתגיד להם שחסה זה משמין הם יאמינו לך ויקיאו את כל מה שהם אכלו.

קיצור, מה שבראש שלכם, חבל שאנשים ייפגעו משטויות (תקראו את האשכול מההתחלה ותבינו על מה אני מדבר).

יש מאגר מאמרים בשם קילוגרם. אם הוא היה קורא חצי מאמר משם הוא היה יודע שמשה היה ציני, אבל מה לעשות שהבנאדם עצלן .

אני ממש לא אליל, וממש לא מחשיב את עצמי כאחד כזה ומי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא אמרתי שאני טוב יותר או פחות ממשהו אחר.
אני לא יענה ואף אצחק על אנשים עצלנים שלא רוצים לקרוא ולהתעמק במשהו שהם מתעסקים ובמיוחד כאשר זה קשור לגוף שלהם, בן אדם שלא מוכן להשקיע בעצמו - למה לי להשקיע בו? גם בן אדם שהולך ליעוץ תזונתי הוא פתטי ועצלן ואני הייתי אחד כזה עד שהתחלתי לקרוא ולהתעמק ואם אני הצלחתי כל אחד יכול, ואני לא מדבר ברמות עמוקות של מאפיינים בתזונה אלא בדברים פשוטים כמו להכין לעצמך תפריט יש אלפי מדריכים ברשת גם כאן באתר שאני אישית תתפלא אבל קראתי אותו 10 פעמים ולפעמים בחיטובים שלי אני חוזר אליו למרות שאני כתבתי אותו, אנשים רוצים הכל כאן ועכשיו בלי להתאמץ, בלי לזוז מהמקום, בלי שום דבר רוצים לקבל תוצאה בלי דרך אני מצטער אבל אני לא אתן דרך לבן אדם שהכל רשום לו מתחת לאף ואם הוא רוצה יחס אישי ומפנק הוא מוזמן ללכת לאתר אחר או לחילופין ל"יעוץ". האתר הזה נועד לשאלות שמעבר ל "אחי אתה יכול לבנות לי תפריט תזונה?", או "אכלתי היום בורקס זה טוב?", זה שאלות שנועדו לקרקס ולאותו אחד תגיד X הוא במילא יעשה Y אז למה להתאמץ, הם אנשים שלא יקשיבו לך אלא יקשיבו בסופו של דבר ליוסי עם היד 50 במכון שמתאמן 10 שנים והתחת שלו נראה כמו מסננת. כשתתכיל יותר להתעמק בנושא אתה תבין על מה אני מדבר, ניסיתי לעזור ועזרתי לאנשים בכל הזמן שאני בנושא וישר אפשר להבדיל מי רציני שבאמת רוצה את מה שהוא מבקש ומי סתם מבזבז את הזמן שלך ובא להסתלבט.

גם אני בחיטוב אז מה זה לא מגרה.
יש עוד משהו להוסיף, קונוטציה קלאסית שאני אוהב להשתמש בה.
בן אדם עושה תואר או לומד באוניברסיטה בדרך כלל בין 3 ל7 שנים (תאור ראשון/שני) כדי שיהיה לו מה לאכול בעתיד ($$$ = לקנות), אך אותו הבן אדם לא יודע מה לאכול ולא מוכן להשקיע שעתיים - שלוש קריאה, אז איפה זה מעמיד אותו?

אך אותו הבן אדם לא יודע מה לאכול ולא מוכן להשקיע שעתיים - שלוש קריאה, אז איפה זה מעמיד אותו?

את המדריכים חייבים לקרוא בעמידה? אולי בגלל זה לא הצלחתי לחטב....

הבעיה אצלי היא הפוכה - אני מאוד אוהב לקרוא. בשבילי ספר של לייל זה יותר טוב מספר מתח bestseller. הבעיה מתחילה כשצריך לקום מהכורסא...

את המדריכים חייבים לקרוא בעמידה? אולי בגלל זה לא הצלחתי לחטב....

הבעיה אצלי היא הפוכה - אני מאוד אוהב לקרוא. בשבילי ספר של לייל זה יותר טוב מספר מתח bestseller. הבעיה מתחילה כשצריך לקום מהכורסא...
נכון בגלל זה אף ספר על כושר לא יעשה כסף כמו ספר אקשן או דרמה.

נ.ב לא ממש חייבים לקום מהכיסא, אפשר להרעיב את עצמך ראה ערך PSMF.

אני ממש לא אליל, וממש לא מחשיב את עצמי כאחד כזה ומי שמכיר אותי יודע שאני אף פעם לא אמרתי שאני טוב יותר או פחות ממשהו אחר.
אני לא יענה ואף אצחק על אנשים עצלנים שלא רוצים לקרוא ולהתעמק במשהו שהם מתעסקים ובמיוחד כאשר זה קשור לגוף שלהם, בן אדם שלא מוכן להשקיע בעצמו - למה לי להשקיע בו? גם בן אדם שהולך ליעוץ תזונתי הוא פתטי ועצלן ואני הייתי אחד כזה עד שהתחלתי לקרוא ולהתעמק ואם אני הצלחתי כל אחד יכול, ואני לא מדבר ברמות עמוקות של מאפיינים בתזונה אלא בדברים פשוטים כמו להכין לעצמך תפריט יש אלפי מדריכים ברשת גם כאן באתר שאני אישית תתפלא אבל קראתי אותו 10 פעמים ולפעמים בחיטובים שלי אני חוזר אליו למרות שאני כתבתי אותו, אנשים רוצים הכל כאן ועכשיו בלי להתאמץ, בלי לזוז מהמקום, בלי שום דבר רוצים לקבל תוצאה בלי דרך אני מצטער אבל אני לא אתן דרך לבן אדם שהכל רשום לו מתחת לאף ואם הוא רוצה יחס אישי ומפנק הוא מוזמן ללכת לאתר אחר או לחילופין ל"יעוץ". האתר הזה נועד לשאלות שמעבר ל "אחי אתה יכול לבנות לי תפריט תזונה?", או "אכלתי היום בורקס זה טוב?", זה שאלות שנועדו לקרקס ולאותו אחד תגיד X הוא במילא יעשה Y אז למה להתאמץ, הם אנשים שלא יקשיבו לך אלא יקשיבו בסופו של דבר ליוסי עם היד 50 במכון שמתאמן 10 שנים והתחת שלו נראה כמו מסננת. כשתתכיל יותר להתעמק בנושא אתה תבין על מה אני מדבר, ניסיתי לעזור ועזרתי לאנשים בכל הזמן שאני בנושא וישר אפשר להבדיל מי רציני שבאמת רוצה את מה שהוא מבקש ומי סתם מבזבז את הזמן שלך ובא להסתלבט.
עכשיו שאתה מדבר על המדריכים זה באמת נכון. להבא: "קרא מדריכים, נעול" ושים סוף לסיפור. ואז אנשים יקלטו שיש פה טרור והמצב ישתפר..

יאללה משה, בוא לקריות, התחלתי לעבוד בבורגר (החזה עוף פה משהו משהו), ככה שאם מישהו מגיע מ-LBS אני מפנק אותו באיזה תוספת שבא לו. ואל תגיד לא מגרה על האוכל, אתה לא יודע כמה זה מגרה שיש לך שיפוד שווארמה חינםם נוטף מול העיניים מחכה שתתן בו ביס, צ'יפס רותח, בצל מטוגן, לחמניות חמות... אני יכול עוד להמשיך אבל אני בחיטוב ולא בא לי לפתוח את הרעב.

זה עדיף יותר מאשר שהבחורה באה לך עם איזה פנקייק עסיסי שכמות הקלוריות שלו זה כמו ההכנסה הקלורית שלך במשך שבוע לול
ואז היא תבוא בתמימותה ותגיד "בקטנה, תרוץ 3 שעות תישרוף הכל"
suicide.gif

זה עדיף יותר מאשר שהבחורה באה לך עם איזה פנקייק עסיסי שכמות הקלוריות שלו זה כמו ההכנסה הקלורית שלך במשך שבוע לול
ואז היא תבוא בתמימותה ותגיד "בקטנה, תרוץ 3 שעות תישרוף הכל"
suicide.gif
אז תאכל את הפנקייק המזויין?

נה, אני מסוגל לרוץ לך ב3 בבוקר בגלל שאכלתי תפנקייק הזה, 'יושב לי על המצפון'
אני יודע שזה לא כזה ביג דיל, אבל אני מנסה ללכת כמה שיותר במסלול, כל סטייה פשוט מוציאה אותי מהריכוז
עיניין פסיכולוגי

עכשיו שאתה מדבר על המדריכים זה באמת נכון. להבא: "קרא מדריכים, נעול" ושים סוף לסיפור. ואז אנשים יקלטו שיש פה טרור והמצב ישתפר..

יאללה משה, בוא לקריות, התחלתי לעבוד בבורגר (החזה עוף פה משהו משהו), ככה שאם מישהו מגיע מ-LBS אני מפנק אותו באיזה תוספת שבא לו. ואל תגיד לא מגרה על האוכל, אתה לא יודע כמה זה מגרה שיש לך שיפוד שווארמה חינםם נוטף מול העיניים מחכה שתתן בו ביס, צ'יפס רותח, בצל מטוגן, לחמניות חמות... אני יכול עוד להמשיך אבל אני בחיטוב ולא בא לי לפתוח את הרעב.

אני קופץ לבקר ידידה בקריות עוד כמה ימים באיזה בורגר אתה?

ומשה זה מותג מה שהוא אומר כולם עושים מושון תחתום לי על הציצי:Sync-0h5y1d7:

נה, אני מסוגל לרוץ לך ב3 בבוקר בגלל שאכלתי תפנקייק הזה, 'יושב לי על המצפון'
אני יודע שזה לא כזה ביג דיל, אבל אני מנסה ללכת כמה שיותר במסלול, כל סטייה פשוט מוציאה אותי מהריכוז
עיניין פסיכולוגי
בדיוק גם אני ככה.

זה נקרא MaxBurger בקרית אתא. מקום דיי גדול. אני עובד בשעות הערב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית