הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ ייעוץ בSS

Great Shaped

משתמש מתחיל
218
66
נק' מוניטין:
350
218
66
גרייט שייפ רחובות
התחלתי SS השבוע, ויש לי שתי שאלות בנוגע לתכנית.
1. אני די גרוע במתח, יוצא שאני עושה 5-7 חזרות, תלוי באיזה סט. לפי דעתי במקרה כזה אין מספיק עבודה על הידיים וצריך להוסיף סטים לידיים. אשמח לשמוע את דעתכם.
2. אני די אוהב לשחק כדורגל בשבתות, ולמרות שיוצא לי לרוץ בערך 30 דק' נטו זה עדיין פעילות אנאירובית בעצימות גבוהה וזה יכול להרוג אותי בהתאוששות. אני גם די אוהב לאכול מלא בשבתות, וזה עוזר לי להישאר על מאזן קלורי חיובי מתון. זה עושה נזק קריטי או שאפשר לחיות עם זה?

נערך לאחרונה:
1. למה הגעת בדיוק למסקנה הזאת?...
2. אם אתה יכול לא לשחק כדורגל וכן להיצמד לתפריט טוב ומאוזן אז עדיף. אם אתה אומר שזה לא אפשרי אז מה זה משנה מה נגיד לך כי גם ככה אתה תמשיך לעשות את זה..

• פותח/ת השרשור
1. למה הגעת בדיוק למסקנה הזאת?...
2. אם אתה יכול לא לשחק כדורגל וכן להיצמד לתפריט טוב ומאוזן אז עדיף. אם אתה אומר שזה לא אפשרי אז מה זה משנה מה נגיד לך כי גם ככה אתה תמשיך לעשות את זה..
כי הלטיסימוס הוא גורם מגביל תנועה, הכשל לא מגיע בגלל הבייספס ואני די בטוח שעבודה כזאת לא מדגדגת את הבייספס. אני גם מרגיש את זה.
בנוגע לכדורגל, אני יודע שעדיף בלי, השאלה היא אם זה קריטי, כי אני גם מתאמן בשישי ואז יוצא שאני נח ראשון וכמעט כל שני

1. אז מהר מאד הלטיסימוס ידביק את הפער. אל תילחץ כל כך על הבייספס עכשיו. זה לא הזמן לדאוג לבודד אותם.
2. שוב אני אגיד. זה יפגע בך. אידיאלית - תעיף את הכדורגל. אם אתה אומר שאין סיכוי שאתה מוותר על זה אז הדיון פה על זה מיותר

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית