הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת חזרות ב-SS

AvihuYiftah

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
שלום,
התחלתי את תכנית ה-SS לפני כשלושה שבועות ואני מתקדם בצורה יחסית טובה.
משקלי עבודה:
סקוואט - 80 קג'.
בנץ' פרס - 47.5 קג'.
דדליפט - 50 קג'.
חתירה - 50 קג'.
פרס - 35 קג'.

הפרס הוא התרגיל שהכי קשה לי, התחלתי באימון הראשון עם 10 קג' לא כולל מוט והשלמתי את כל הסטים והחזרות, באימון לאחר מכן העלאתי ל15 קילו ובקושי סיימתי את הסט השני. אני עכשיו תקוע על המשקל הזה שבועיים.

בכל מקרה, שאלתי העיקרית בנושא הזה היא האם ישנה אפשרות לעלות בחזרות בכל סט, מכיוון ש-5 חזרות ב-3 סטים קלים לי, ואני לא אפילו קרוב לכשל (בעיקר בבנץ' פרס, חתירה).

כמו כן, אני משתמש בתפריט של העלאת מסה (אוכל ביום 1,000 קלוריות יותר ממה שמוציא. כמובן מחולק נכון לפי אבות מזון וארוחות). השאלה שלי היא האם זה נכון לתקופת ה-SS.

שאלה אחרונה, כמה זמן עוד כדאי לי להמשיך בתכנית ה-SS? וכאשר עוברים לתכנית הבאה, מה ההמלצות?

תודה, אביהו.

נערך לאחרונה:
תוריד בפרס ל 7.5 (27.5 כולל המוט) ותעלה כל אימון 2.5 (כולל 1.25 קילו כל צד של המוט).

המוט שוקל 20. תכתוב את המשקלים עם המוט בכדי שנוכל להבין

סקוואט - 80 קג'.
בנץ' פרס - 47.5 קג'.
דדליפט - 50 קג'.
חתירה - 50 קג'.
פרס - 35 קג'.

העלת 5 קילו בפרס, לא עושים את זה. זה התרגיל שתרים בו הכי מעט כי הוא מערב הכי מעט שרירים. תעשה ריסט ל25 ותתקדם משם עם 2.5 כל פעם. בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
העלת 5 קילו בפרס, לא עושים את זה. זה התרגיל שתרים בו הכי מעט כי הוא מערב הכי מעט שרירים. תעשה ריסט ל25 ותתקדם משם עם 2.5 כל פעם. בהצלחה.
אוקי, תודה. למרות שבמאמרים שקראתי גם פה וגם באתרים אחרים רשום להעלות ב-5 קג'. כנראה זו הייתה טעות.
בכל מקרה, יש לך תשובות גם לשאר השאלות?

אוקי, תודה. למרות שבמאמרים שקראתי גם פה וגם באתרים אחרים רשום להעלות ב-5 קג'. כנראה זו הייתה טעות.
בכל מקרה, יש לך תשובות גם לשאר השאלות?

אל תאכל כל כך הרבה שהמשקלים קלים. כשהעניינים יתחילו להיות קשים אז תאכל ככה. תוריד 500 קלוריות. אל תוסיף חזרות פשוט תתקדם כל אימון. מהר מאוד זה יתחיל להיות קשה. אם תוסיף חזרות תפגע בהתאוששות ובהתקדמות. אחרי ss עושים מדקאו או טקסס אבל עד אז אלוהים גדול יש לך עוד חודשיים שלושה בתוכנית לפחות.

Back
למעלה תחתית