הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן בדל פחמימה

Gkfgjd

משתמש מתחיל
74
3
נק' מוניטין:
3
74
3
כמה שומן מומלץ בתקופת דל פחמימה?
אני עכשיו בערך על:
120- פחמימה
120 שומן
180 חלבון
90 קילו 1.86 16-17%
BMR 3500
להעלות קצת פחמימות או שאם העמסות נכונות לא ירד הרבה שריר?
מומלץ ככ הרבה שומן?
תודה מראש וחג שמח

• פותח/ת השרשור
קרא לזה איך שאתה רוצה. הייתי במסה על 450 גרם פחמימה ושומן וחלבון אותו דבר פחמימה זה הדבר היחידי שקיצצתי.

וואההה על מה נפלתי... חשבתי אולי יעזרו. למי מעניין תביצה איך אני קורא לזה
כי אתה מטעה עם הכותרת אחלה שקיצצת אבל עדיין עם 120 גרם פחמימה מאגרי הגליקוגן מלאים .. אז אתה לא יכול לקרוא לזה דל כי בתאכלס בן אדם לא צריך יותר מ100-150 גרם פחמימה ..

• פותח/ת השרשור
תכלס אחי הייתי כמה ימים על 60-80 אבל העלתי טיפה כי חשבתי שזה כבר סתם לא יביא ממש תועלת. אבל אני לא בטוח בשביל זה אני שואל. אפשר לענות לעניין בלי ההתחכמויות המסכנות האלה שלהם

תכלס אחי הייתי כמה ימים על 60-80 אבל העלתי טיפה כי חשבתי שזה כבר סתם לא יביא ממש תועלת. אבל אני לא בטוח בשביל זה אני שואל. אפשר לענות לעניין בלי ההתחכמויות המסכנות האלה שלהם
אתה בחיטוב ?

אז תתחיל עם 200 גרם פחמימה אפילו 220 תקצץ לאט לאט כל שבוע 20-30 גרם ואז תיכנס לדל רציני שזה יהיה ממש סוף החיטוב

• פותח/ת השרשור
סבבה תודה על התשובה גבר אני אנסה את זה. ובשלב יותר מאוחר הגיוני יהיה להיות על 100+ שומן? בד"כ לא מפרטים על כמות השומן בדל פחמימה או בחיטוב בכללי

וואההה על מה נפלתי... חשבתי אולי יעזרו. למי מעניין תביצה איך אני קורא לזה
חשבת
אני חשבתי שתדבר בשפה שראויה לפורום.. פה זה לא FXP אז תתחיל להירגע ודבר ככה לחברים שלך.

עדיין נשמע לי קצת גבוה, אבל אם אתה פעיל מאוד אז יש מצב. אם אתה רואה שאתה תקוע תקצץ עוד קצת (על חשבון הפחמימה)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית