עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איזה דרך מעולה לקבוע שזה דל פחמימה......קרא לזה איך שאתה רוצה. הייתי במסה על 450 גרם פחמימה ושומן וחלבון אותו דבר פחמימה זה הדבר היחידי שקיצצתי.
כי אתה מטעה עם הכותרת אחלה שקיצצת אבל עדיין עם 120 גרם פחמימה מאגרי הגליקוגן מלאים .. אז אתה לא יכול לקרוא לזה דל כי בתאכלס בן אדם לא צריך יותר מ100-150 גרם פחמימה ..וואההה על מה נפלתי... חשבתי אולי יעזרו. למי מעניין תביצה איך אני קורא לזה
אתה בחיטוב ?תכלס אחי הייתי כמה ימים על 60-80 אבל העלתי טיפה כי חשבתי שזה כבר סתם לא יביא ממש תועלת. אבל אני לא בטוח בשביל זה אני שואל. אפשר לענות לעניין בלי ההתחכמויות המסכנות האלה שלהם
כל עוד אתה בגירעון קלורי זה בסדר 😃סבבה תודה על התשובה גבר אני אנסה את זה. ובשלב יותר מאוחר הגיוני יהיה להיות על 100+ שומן? בד"כ לא מפרטים על כמות השומן בדל פחמימה או בחיטוב בכללי
בכיף אחי 😃תודה רבה אחי עזרת מאוד
חשבתוואההה על מה נפלתי... חשבתי אולי יעזרו. למי מעניין תביצה איך אני קורא לזה
אולי לא הבנתי כי אני לא גר בארץ אבל מה זה fxp? ומה לא היה ראוי לך? ביצה?חשבת
אני חשבתי שתדבר בשפה שראויה לפורום.. פה זה לא FXP אז תתחיל להירגע ודבר ככה לחברים שלך.
צודק, התכוונתי לשרפת קלוריות יומית בכללי. bmr זה רק חילוף חומריםאיך הגעת לזה שהbmr שלך הוא 3500? 😳
יותר מדי פעיל חחח. תודה על העצה אחיעדיין נשמע לי קצת גבוה, אבל אם אתה פעיל מאוד אז יש מצב. אם אתה רואה שאתה תקוע תקצץ עוד קצת (על חשבון הפחמימה)