עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5-8 אחוז אבל שלא יעבור את ה30 גרם .. לאנשים מסוימים 5% זה יהיה פחות מ30 ולכן הוא מציין את הרף העליון.. בכל מקרה.. רוב התפריט אמור להיות מבוסס בשר אדום וגם מנה יפה של דג וביצים.. אם אתה לא מצליך להגיע לערכים אז תוסיף גבינות (פחות מומלץ)ועוד שאלה, הם מדברים על 5-8% פחמימה ובשבילי זה אומר 75-100 גרם פחמימה ביום אם אני צורך 6000. והם מדברים על 30 גרם. על מה ללכת?
שמע, זה מוריד לי את הפסטות הקוואקר הסוכר ענבים, החלב והקטניות ומצמצם לי אותם ליומיים בשבוע במקום כל יום. בשר אדום עולה בערך 70 ~ לקילו טרי, נחלק ל4 זה אומר 250 כל יום. אני יכול לחיות עם זה. זה מנה יומית מספיקה של הבשר הזה, בנוסף יש לי בשר זול שההורים קונים שזה חזה עוף או הודו שאני יכול בכיף להוסיף עוד 300-350 גרם ממנו ולסגור 600 גרם בשר ביום. הגבינות אני יכול לקמבן משהו. וטחינה וממרחים כאלה זה גרושים.
זה שווה את זה? למה הפסקת?
30 גרם זה יותר לכיוון ה2% בשבילי5-8 אחוז אבל שלא יעבור את ה30 גרם .. לאנשים מסוימים 5% זה יהיה פחות מ30 ולכן הוא מציין את הרף העליון.. בכל מקרה.. רוב התפריט אמור להיות מבוסס בשר אדום וגם מנה יפה של דג וביצים.. אם אתה לא מצליך להגיע לערכים אז תוסיף גבינות (פחות מומלץ)
שמע, זה מוריד לי את הפסטות הקוואקר הסוכר ענבים, החלב והקטניות ומצמצם לי אותם ליומיים בשבוע במקום כל יום. בשר אדום עולה בערך 70 ~ לקילו טרי, נחלק ל4 זה אומר 250 כל יום. אני יכול לחיות עם זה. זה מנה יומית מספיקה של הבשר הזה, בנוסף יש לי בשר זול שההורים קונים שזה חזה עוף או הודו שאני יכול בכיף להוסיף עוד 300-350 גרם ממנו ולסגור 600 גרם בשר ביום. הגבינות אני יכול לקמבן משהו. וטחינה וממרחים כאלה זה גרושים.
זה שווה את זה? למה הפסקת?
70 לקילו?? איפה אתה קונה? 30 שקל, 40 גג .(שופרסל דיל)
הגוף לא צריך פחמימות כדי להתקיים, הוא יכול להשתמש בשומן ולהפוך אותו לקטונים שמתפקדים כמו פחמימות בגוף מבחינת תפוקת אנרגיה, מזון למוח וכו'. המטרה להיות להיות על סף קטוזיס במהלך השבוע, ובסופש העמסה של יומיים שמטרתה למלא גליקוגן, לשפר רגישות לאינסולין וכל האפקטים החיובים של הפחמימה, אבל לזמן קצר יחסית בשביל לא לספוג את האפקטים השליליים שלהן.אני רוצה להבין משהו ממה שקראתי:
בגלל שאין כמעת פחמימות שיהפכו לשומן והגוף מקבל את כל השומנים שהוא צריך לתפקוד ואף מעבר לזה אז הוא לא אוגר שומן למרות שנימצאים בפלוס קלורי 😲:O
אתה מדבר על בשר טחון?70 לקילו?? איפה אתה קונה? 30 שקל, 40 גג .(שופרסל דיל)
כלומר לא לעבור את ה 8% פחמימות ?
ואחרי ההסבר שלך לא הבנתי למה דווקא נבחרה הכמותץ הזו של הפחמימות למה לא 100 או כמה שיותר קרוב ל 0
מה הרעיון ולא מה עובד עלי - מאיפה באה ההחלטה על הכמות לפי מה שרשום שם
נכון, אתה מקבל מספיק פחמימות מהאגוזים, הירקות, הטחינה וכו'. הרעיון הוא לאכול במהלך השבוע מספיק מהמזונות החלבוניים והשומניים בשביל להשלים את הקלוריות שלך, וכמה פחמימות שייצא מזה זה יספיק לך בדיוק.