הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

THE ANABOLIC DIET

• פותח/ת השרשור
ועוד שאלה, הם מדברים על 5-8% פחמימה ובשבילי זה אומר 75-100 גרם פחמימה ביום אם אני צורך 6000. והם מדברים על 30 גרם. על מה ללכת?

ועוד שאלה, הם מדברים על 5-8% פחמימה ובשבילי זה אומר 75-100 גרם פחמימה ביום אם אני צורך 6000. והם מדברים על 30 גרם. על מה ללכת?
5-8 אחוז אבל שלא יעבור את ה30 גרם .. לאנשים מסוימים 5% זה יהיה פחות מ30 ולכן הוא מציין את הרף העליון.. בכל מקרה.. רוב התפריט אמור להיות מבוסס בשר אדום וגם מנה יפה של דג וביצים.. אם אתה לא מצליך להגיע לערכים אז תוסיף גבינות (פחות מומלץ)

שמע, זה מוריד לי את הפסטות הקוואקר הסוכר ענבים, החלב והקטניות ומצמצם לי אותם ליומיים בשבוע במקום כל יום. בשר אדום עולה בערך 70 ~ לקילו טרי, נחלק ל4 זה אומר 250 כל יום. אני יכול לחיות עם זה. זה מנה יומית מספיקה של הבשר הזה, בנוסף יש לי בשר זול שההורים קונים שזה חזה עוף או הודו שאני יכול בכיף להוסיף עוד 300-350 גרם ממנו ולסגור 600 גרם בשר ביום. הגבינות אני יכול לקמבן משהו. וטחינה וממרחים כאלה זה גרושים.

זה שווה את זה? למה הפסקת?

צבא.

• פותח/ת השרשור
5-8 אחוז אבל שלא יעבור את ה30 גרם .. לאנשים מסוימים 5% זה יהיה פחות מ30 ולכן הוא מציין את הרף העליון.. בכל מקרה.. רוב התפריט אמור להיות מבוסס בשר אדום וגם מנה יפה של דג וביצים.. אם אתה לא מצליך להגיע לערכים אז תוסיף גבינות (פחות מומלץ)
30 גרם זה יותר לכיוון ה2% בשבילי

אני רוצה להבין משהו ממה שקראתי:

בגלל שאין כמעת פחמימות שיהפכו לשומן והגוף מקבל את כל השומנים שהוא צריך לתפקוד ואף מעבר לזה אז הוא לא אוגר שומן למרות שנימצאים בפלוס קלורי 😲:O

שמע, זה מוריד לי את הפסטות הקוואקר הסוכר ענבים, החלב והקטניות ומצמצם לי אותם ליומיים בשבוע במקום כל יום. בשר אדום עולה בערך 70 ~ לקילו טרי, נחלק ל4 זה אומר 250 כל יום. אני יכול לחיות עם זה. זה מנה יומית מספיקה של הבשר הזה, בנוסף יש לי בשר זול שההורים קונים שזה חזה עוף או הודו שאני יכול בכיף להוסיף עוד 300-350 גרם ממנו ולסגור 600 גרם בשר ביום. הגבינות אני יכול לקמבן משהו. וטחינה וממרחים כאלה זה גרושים.

זה שווה את זה? למה הפסקת?

70 לקילו?? איפה אתה קונה? 30 שקל, 40 גג .(שופרסל דיל)

• פותח/ת השרשור
אני רוצה להבין משהו ממה שקראתי:

בגלל שאין כמעת פחמימות שיהפכו לשומן והגוף מקבל את כל השומנים שהוא צריך לתפקוד ואף מעבר לזה אז הוא לא אוגר שומן למרות שנימצאים בפלוס קלורי 😲:O
הגוף לא צריך פחמימות כדי להתקיים, הוא יכול להשתמש בשומן ולהפוך אותו לקטונים שמתפקדים כמו פחמימות בגוף מבחינת תפוקת אנרגיה, מזון למוח וכו'. המטרה להיות להיות על סף קטוזיס במהלך השבוע, ובסופש העמסה של יומיים שמטרתה למלא גליקוגן, לשפר רגישות לאינסולין וכל האפקטים החיובים של הפחמימה, אבל לזמן קצר יחסית בשביל לא לספוג את האפקטים השליליים שלהן.

• פותח/ת השרשור
אפשר גם 50 ו10, אתה צריך לראות מה עובד בשבילך. זה אינדיבודאלי אחי, כל אחד יעבוד עליו משהו אחר אחי.

כלומר לא לעבור את ה 8% פחמימות ?

ואחרי ההסבר שלך לא הבנתי למה דווקא נבחרה הכמותץ הזו של הפחמימות למה לא 100 או כמה שיותר קרוב ל 0
מה הרעיון ולא מה עובד עלי - מאיפה באה ההחלטה על הכמות לפי מה שרשום שם

כלומר לא לעבור את ה 8% פחמימות ?

ואחרי ההסבר שלך לא הבנתי למה דווקא נבחרה הכמותץ הזו של הפחמימות למה לא 100 או כמה שיותר קרוב ל 0
מה הרעיון ולא מה עובד עלי - מאיפה באה ההחלטה על הכמות לפי מה שרשום שם

הדיאטה מבוססת על דילול פחמימות ,קטוזיס.

אז כל כמות בין 5-8 % תהיה טובה ?

כי סתם חישבתי לעצמי תפריט לראות מה אני צריך למשכן כדי לעמוד בו כלכלית
ולא הצלחתי שיהיה פחות מ 40 גרם פחמימות זה פשוט בילתי אפשרי להרכיב תפריט כזה
וזה רק על הנייר עוד לפני שהגעתי לקטע של לאכול אותו

• פותח/ת השרשור
זה 5-8% או לא יותר מ30-40 גרם פחמימה. נניח במקרה שלי, 6000 קלוריות, 5 % זה 75 גרם פחמימה אבל זה לא פרקטי לתפריט. מצד שני 5 % מ3000 קלוריות זה 30 ומשהו אז זה מתאים

אתה אמור לאכול רק שומן,הפחמימות יגיעו מהמזון הזה.
זתאמרת אם אתה אוכל נגיד חצי קילו בשר אדום ויש שם סתם דוגמא 20 גרם פחמימה?אז זה הפחמימות שלך.
אתה לא אמור להוסיף בכלל פחמימות מעבר למה שיש לך

• פותח/ת השרשור
נכון, אתה מקבל מספיק פחמימות מהאגוזים, הירקות, הטחינה וכו'. הרעיון הוא לאכול במהלך השבוע מספיק מהמזונות החלבוניים והשומניים בשביל להשלים את הקלוריות שלך, וכמה פחמימות שייצא מזה זה יספיק לך בדיוק.

נכון, אתה מקבל מספיק פחמימות מהאגוזים, הירקות, הטחינה וכו'. הרעיון הוא לאכול במהלך השבוע מספיק מהמזונות החלבוניים והשומניים בשביל להשלים את הקלוריות שלך, וכמה פחמימות שייצא מזה זה יספיק לך בדיוק.

חבל שדיאטה כזאת לא ריאלית בארץ =\,במקומך הייתי עובר למשהו יותר פרקטי ופחות יקר,אלא אם כן אתה צפוני ויש לך מספיק כסף לממן כזה דבר,לא הייתי חושב על זה יותר מדי.

• פותח/ת השרשור
זה לא כזה יקר... הבשר האדום שהם מדברים עליו זה לא רק סטייקים מובחרים, זה יכול להיות המבורגרים, בשר טחון, סלמי, נקניקים ועוד מיליון דברים שהם ממש לא יקרים. בשר טחון למשל עולה כמו חזה עוף

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית