ייעוץ להתחיל מלחמה עם אוכל משמין

• פותח/ת השרשור Kob777
  • פורסם בתאריך

Kob777

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
כבר לא
שלום!
יש לי בעיה חמורה של נישנושי אוכל
אם זה לשבת מול הטלויזיה או במחשב, אני פשוט טוחן מה שיש, ביסלי במבה ומתוקים
גם בעבודה אם מישהו מכבד במשהו טעים אני לא יכול להתאפק וטועם למרות שאני מנסה לשכנע את עצמי שאני חייב להרזות ופשוט לא מצליח

אני מטבעי לא נראה שמן וגם במשקל של 99 אני נראה כאילו אני שוקל הרבה פחות

מה אפשר לעשות בשביל להפסיק לאכול ולקחת גישה שונה לגמרי?

אני פשוט טוחן מה שיש, ביסלי במבה ומתוקים
הדבר הראשון, והכי קל, זה לדאוג ש"מה שיש" לא יהיה ביסלי, במבה ומתוקים. אם קשה לך להפטר מהלעיסה, יש אלטרנטיבות עם פחות קלוריות: מסטיק ללא סוכר, אחרי שמתרגלים אליו, הוא תחליף שחוסך לא מעט קלוריות, מלפפונים, גזר וכל מיני חולירות כאלה גם הם לעיסים למדי, ואפילו גרעיני אבטיח לא מפוצצים אותך בקלוריות כי קצב הלעיסה שלהם די איטי. לא פחות חשוב הוא למצוא אילו מזנות משביעים אותך יותר מאחרים, כך שלא תסתובב רעב. קשה מאד להתמיד בדיאטה אם לא מצליחים לנצח את הרגשת הרעב (לא את הרעב, אלא את הרגשת הרעב).

הדבר הראשון, והכי קל, זה לדאוג ש"מה שיש" לא יהיה ביסלי, במבה ומתוקים. אם קשה לך להפטר מהלעיסה, יש אלטרנטיבות עם פחות קלוריות: מסטיק ללא סוכר, אחרי שמתרגלים אליו, הוא תחליף שחוסך לא מעט קלוריות, מלפפונים, גזר וכל מיני חולירות כאלה גם הם לעיסים למדי, ואפילו גרעיני אבטיח לא מפוצצים אותך בקלוריות כי קצב הלעיסה שלהם די איטי. לא פחות חשוב הוא למצוא אילו מזנות משביעים אותך יותר מאחרים, כך שלא תסתובב רעב. קשה מאד להתמיד בדיאטה אם לא מצליחים לנצח את הרגשת הרעב (לא את הרעב, אלא את הרגשת הרעב).

יכול להיות שלאכילת גרעיני אבטיח יש מאזן קלורי שלילי? אתה בעצם שורף יותר אנרגיה בלנסות לפתוח את הקליפה מאשר אנרגיה שאתה מקבל מהגרעין הקטן הזה.. נראלי שזה תלוי במיומנות של זה שאוכל.

Back
למעלה תחתית