הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון הדדליפט

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
בהמשך לפוסטים הקודמים שלי

ניסיתי לתקן את הטכניקה שלי ואני לא בטוח עד כמה היא טובה יותר ממה שהיא הייתה, אני לא יודע אם זו בעיה של כח או טכניקה. אם צריך אני אעלה עוד סירטונים.
הטכניקה הקודמת

מקרים קיצוניים דורשים טיפול קיצוני
@Vibryll @Beast and cheat
@SmokingSnake @Psycho

נערך לאחרונה:
נחמד שהשיטה שלי של האיקס מגנזיום תופסת תאוצה, אבל אתה מסמן את האיקס לדדליפט במקום הלא נכון, תרחיק אותו עוד מטר קדימה.
יש לך נטיה להוריד את האגן נמוך וככה אתה לא מצליח מלכתחילה להכנס עם גב ישר לגמרי.

סיכום:
תשען יותר קדימה, תרים אגן(יעזור למשוך עם גב ישר), תצייר את האיקס רחוק יותר- תרים

• פותח/ת השרשור
נחמד שהשיטה שלי של האיקס מגנזיום תופסת תאוצה, אבל אתה מסמן את האיקס לדדליפט במקום הלא נכון, תרחיק אותו עוד מטר קדימה.
יש לך נטיה להוריד את האגן נמוך וככה אתה לא מצליח מלכתחילה להכנס עם גב ישר לגמרי.

סיכום:
תשען יותר קדימה, תרים אגן(יעזור למשוך עם גב ישר), תצייר את האיקס רחוק יותר- תרים
בסך הכל סבבה ?
ויותר טוב ממה שהיה ?

יש שיפור, אתה מחזיק את מרכז הגב טוב, הבעיה היא עדיין גב תחתון, תעשה את הדברים הקטנים שרשמתי ומאמין שתמשוך "כמו בספר"

היפר-אקסטנשיין- דבר שקורה רק בגב התחתון(ואין אצלו את הבעיה הזו בסרטון האחרון)

בגלל שאני פחות או יותר מושך ככה
אני יקח גם את הטיפים מחר לאימון
ובנוסף יעלה סרטון

אתה לא מחזיק גב תחתון כבר מהסטאפ ובהמשך המשיכה זה מתפרק עוד יותר. זה קריטי שתתקן את זה לפני שאתה חושב על דברים אחרים בטכניקה. החבר שלך לא שובר.

שמת לב שאת המתחיל כשאתה מסתכל על ה-X, אבל ברגע שאתה מתחיל באמת למשוך אתה ישר מרים את הראש שוב למעלה?
תשתדל כל הזמן להסתכל על ה-X, לפחות עד שהמוט עובר את הברכיים.

• פותח/ת השרשור
אתה לא מחזיק גב תחתון כבר מהסטאפ ובהמשך המשיכה זה מתפרק עוד יותר. זה קריטי שתתקן את זה לפני שאתה חושב על דברים אחרים בטכניקה. החבר שלך לא שובר.
איך אני מתקן את זה ?

• פותח/ת השרשור
אתה מנסה להחזיק באופן מודע ולא מצליח?
כה, כמו בסקוואט רק שבדדליפט אני חושב שאני מחזיק ואני לא מצליח לשמור על ההחזקה כשאני מתחיל למשוך, הצלחתי לשפר את זה (אתה רואה שיש הבדל בין הטכניקה הקודמת לזאת)

כה, כמו בסקוואט רק שבדדליפט אני חושב שאני מחזיק ואני לא מצליח לשמור על ההחזקה כשאני מתחיל למשוך, הצלחתי לשפר את זה (אתה רואה שיש הבדל בין הטכניקה הקודמת לזאת)

אני דווקא לא רואה הבדל קונקרטי עם הנקודה הזאת בין הסרטונים. וכמו שאמרתי זה לא שאתה לא מצליח לשמור, אתה מתחיל עם גב תחתון משוחרר מההתחלה.

יכול להיות שזאת בעיה בסטאפ שלך או בעיה עם חוסר גמישות. צלם שוב מקדימה ומאחורה ומהפרופיל ממש, שהצלם לא יעמוד רחוק וגבוה כמו בסרטונים הנוכחיים.

• פותח/ת השרשור
אני דווקא לא רואה הבדל קונקרטי עם הנקודה הזאת בין הסרטונים. וכמו שאמרתי זה לא שאתה לא מצליח לשמור, אתה מתחיל עם גב תחתון משוחרר מההתחלה.
ואיך אני מתקן את זה ?

ואיך אני מתקן את זה ?

כמו שאמרתי נתחיל מהסטאפ, מהתגובות כאן אני מבין שאתה לא לבד ויש לך אנשים לעבוד איתם. תנסו לטפל בזה. אני יכול לעזור לך דרך הפורום אם תעלה סרטונים מהזוויות שבקשתי.

• פותח/ת השרשור
כמו שאמרתי נתחיל מהסטאפ, מהתגובות כאן אני מבין שאתה לא לבד ויש לך אנשים לעבוד איתם. תנסו לטפל בזה. אני יכול לעזור לך דרך הפורום אם תעלה סרטונים מהזוויות שבקשתי.
אני לבד, אתה יכול לעזור לי דרך הפורום ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית