הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר קולה זירו באמת לא משמין ?

Anthony

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
שלום 😃

אני מתאמן בבית כל יום יש לי אימון שונה ויש לי לפעמיים יציאות עם חברים לסרטים וכאלה דברים אז אני תמיד קונה איזה קולה זירו ענק והשאלה שלי היא האם קולה זירו באמת לא משמין? ובאמת אין בזה קלוריות ? כי לא בא לי שיציאות של הפעם ב... יהרסו לי את התוצאות

תודה לכולם 😃

אין בזה קלוריות
הקלוריות שיש לך בקולה רגילה זה מהסוכר, בקולה זירו משתמשים באספרטיים K וממתיקים מלאכותיים אחרים במקום הסוכר

אני מכיר מספיק מפתחי גוף שהשתמשו בזה עד לימים האחרונים לפני העליה לתחרות בתפריט בלי פחמימה, אם אתה תתקע בדיאטה זה לא בגלל קולה זירו(אגב, זה שאין בזה קלוריות לא אומר שזה בריא, יש בזה כימיקלים אחרים וצבעי מאכל וכו')

עדיף כבר לשתות קוקה קולה עם העוד קצת קלוריות האלה מאשר הרעל שיש בזירו

כי קוקה קולה אדומה מלא בויטמינים ומינרלים 🤣
חחח ברור שאני לא טוען שקוקה קולה זה "בריא"... אבל בזירו יש עוד יותר חרא מאשר בקוקה קולה..

• פותח/ת השרשור
כי קוקה קולה אדומה מלא בויטמינים ומינרלים 🤣
אני מכיר מספיק מפתחי גוף שהשתמשו בזה עד לימים האחרונים לפני העליה לתחרות בתפריט בלי פחמימה, אם אתה תתקע בדיאטה זה לא בגלל קולה זירו(אגב, זה שאין בזה קלוריות לא אומר שזה בריא, יש בזה כימיקלים אחרים וצבעי מאכל וכו')
אני אוכל בסדר אבל אני שואל אם לשתות נגיד בשבוע בקבוק שלם בערך זה בסדר ? אני לא שותה כל יום את זה

אני שואל אם לשתות נגיד בשבוע בקבוק שלם בערך זה בסדר
אם זה לא גורם לך להרגיש רעב אין עם זה שום בעיה (יש אנשים שהרגשת המתיקות בפה גורמת לגוף שלהם להתחיל לצרוח "סוכר, סוכר, תנו סוכר!" וזה מיתרגם להרגשת רעב, מה שגורם לתחליפי סוכר לדפוק להם את הדיאטה).

אני אוכל בסדר אבל אני שואל אם לשתות נגיד בשבוע בקבוק שלם בערך זה בסדר ? אני לא שותה כל יום את זה
מנסיון לא כדאי להפריז עם זה, הממתיק אספרטיים גורם לחשק עז לפחמימה ומתוק, אני בדיאטה הייתי שותה RC FREE - הבלוטות טעם בכל מקרה דפוקות אז זה טעם אותו דבר והממתיק היה סוכרלוז

היו לי תקופות של 3 ליטר קולה זירו ביום ולפעמים גם קצת יותר...לא יודע איך זה השפיע לטווח הארוך, אבל לא הייתי בשיא שלי באותן תקופות. בוא נגיד שגם אם זה לא הזיק זה בטוח לא עזר. למרות שאני בטוח שזה גם הזיק. כרגע אני משתדל לא להכניס לבית ולשתות רק בחוץ, וגם אם אני מכניס לבית אז קונה בקבוק אחד אחת לכמה ימים ולא שישיות קבוע...גם חראם על הכסף. מבקבוק בשבוע לא יקרה לך כלום, רק אל תתמכר כמוני 😃

• פותח/ת השרשור
היו לי תקופות של 3 ליטר קולה זירו ביום ולפעמים גם קצת יותר...לא יודע איך זה השפיע לטווח הארוך, אבל לא הייתי בשיא שלי באותן תקופות. בוא נגיד שגם אם זה לא הזיק זה בטוח לא עזר. למרות שאני בטוח שזה גם הזיק. כרגע אני משתדל לא להכניס לבית ולשתות רק בחוץ, וגם אם אני מכניס לבית אז קונה בקבוק אחד אחת לכמה ימים ולא שישיות קבוע...גם חראם על הכסף. מבקבוק בשבוע לא יקרה לך כלום, רק אל תתמכר כמוני 😃
אני לא מכור לזה אני לפעמיים ככה שותה אני מנסה ממש כמה שפחות לשתות את זה כי זה באמת חרא העיקר שזה לא משמין אבל תשמע מידי פעם צריך איזה משהו מתוק לפה לפחות זה לא משמין כמו איזה סופגנייה וכאלה..

אני לא מכור לזה אני לפעמיים ככה שותה אני מנסה ממש כמה שפחות לשתות את זה כי זה באמת חרא העיקר שזה לא משמין אבל תשמע מידי פעם צריך איזה משהו מתוק לפה לפחות זה לא משמין כמו איזה סופגנייה וכאלה..
אתה מגזים בטירוף גם את תאכל משהו מתוק מידי פעם לא תמות מזה.
והתוצאות של התהליך שלך (מסה או חיטוב) לא ייפגעו לטווח הארוך.

• פותח/ת השרשור
אתה מגזים בטירוף גם את תאכל משהו מתוק מידי פעם לא תמות מזה.
והתוצאות של התהליך שלך (מסה או חיטוב) לא ייפגעו לטווח הארוך.
עדיף כמה שפחות כשאני אוכל משהו מתוק אני מתחיל להרגיש רע עם עצמי למשהו אז עדיף שלא תודה לכולם 😃

קולה וכול שאר המיצים למנהם זה חרא נקודה . לא משנה איך מנסים למכור לך אותו עם סוכר "בלי סוכר" ...
שתה מים אחי הכי בריא ... אם בא לך מיץ שתה מיץ תפוזים טבעי סחוט מידי פעם זה גם בריא וגם זול מאשר המיצים הזבלה האלה.

אם אתה מת למתוק תעשה לימונדה .. לימון מים וסטביה

פעם עשו מחקר על עכברים ועשו 3 קבוצות 2 קבוצה אחת שתתה מים, השנייה שתתה שתייה ממותקת עם ממתיק מלאכותי (אספרטיים) והשלישית שתתה שתייה ממותקת רגילה (סוכר)
כפי שציפו, הקבוצה ששתתה שתייה ממותקת עלתה במשקל יותר מזאת ששתתה מים. מה שהיה יותר מפתיע היה שזאת שצרכה אספרטיים עלתה במשקל יותר מזאת ששתתה מים.
ההסבר הפיזיולוגי הוא שכנראה אספרטיים מאט את קצב חילוף החומרים ולכן זו הייתה התוצאה.
עצה בחינם - התחליפים דלי הקלוריות הם כימיקלים שמשתמשים בהם כדי להחליף משהו שהוא טבעי. לדעתי עדיף פעם בכמה זמן לצרוך מעט מהדבר האמיתי ולפצות עם תזונה טובה (ובכלל לא לצרוך מזון מעובד, אבל זה לדיון אחר). אותו דבר עובד ללחם קל, שאותי באופן אישי לא משביע, וכולי.

שתה מים - הכי טוב, הכי בריא

נ.ב. אם אתה ממש אנטי מים אז בצריכה גדולה של פירות וירקות מתקבלים הרבה נוזלים ואין צורך לשתות 2 ליטר ביום

פעם עשו מחקר על עכברים ועשו 3 קבוצות 2 קבוצה אחת שתתה מים, השנייה שתתה שתייה ממותקת עם ממתיק מלאכותי (אספרטיים) והשלישית שתתה שתייה ממותקת רגילה (סוכר)
כפי שציפו, הקבוצה ששתתה שתייה ממותקת עלתה במשקל יותר מזאת ששתתה מים. מה שהיה יותר מפתיע היה שזאת שצרכה אספרטיים עלתה במשקל יותר מזאת ששתתה מים.
ההסבר הפיזיולוגי הוא שכנראה אספרטיים מאט את קצב חילוף החומרים ולכן זו הייתה התוצאה.
עצה בחינם - התחליפים דלי הקלוריות הם כימיקלים שמשתמשים בהם כדי להחליף משהו שהוא טבעי. לדעתי עדיף פעם בכמה זמן לצרוך מעט מהדבר האמיתי ולפצות עם תזונה טובה (ובכלל לא לצרוך מזון מעובד, אבל זה לדיון אחר). אותו דבר עובד ללחם קל, שאותי באופן אישי לא משביע, וכולי.

שתה מים - הכי טוב, הכי בריא

נ.ב. אם אתה ממש אנטי מים אז בצריכה גדולה של פירות וירקות מתקבלים הרבה נוזלים ואין צורך לשתות 2 ליטר ביום
המחקר שלך אחלה אבל המסקנה לא משהו , במקום לשתות סוכר אתה מציע לאכול סוכר ?
החיים קשים, אתה מתאמן? תצטרך להתרגל לשתות מספיק מיים.

Back
למעלה תחתית