הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ משקלי עבודה

m6589884

משתמש מתחיל
161
1
נק' מוניטין:
-16
161
1
אמרו לי שמשקלי עבודה לא משנים לבניית מסה העיקר שיהיה
גירוי לשריר וזה לא משנה אם זה 100 קילו או 50
ותזונה נכונה כמובן, אם הדבר הזה נכון בשביל מה אני צריך ss
אם יש לי משקלי עבודה כאלה וקשה לי איתם ומרגיש גירוי ועובד חצי שנה
בנץ 55
דדליפט 40 (מסיים ללמוד טכניקה ומעלה במשקל)
סקוואט 85
פרס 20 (לומד טכניקה)

נערך לאחרונה:
אמרו לך לא נכון. זה בהחלט משנה.
אז איך אפשר לדעת כמה קילוגרם אני צריך לעלות בשביל לא לעלות הרבה בשומן?
עכשיו התחלתי SS ואני כבר בשבוע השלישי, אבל המשקלים שלי כל כך נמוכים שאני מנסה לאכול בפלוס קלורי ממש דליל של 200-300 מעל הניטרלי בשביל לא לעלות הרבה בשומן, אבל אני מרגיש שזה לא מספיק כי העלתי רק חצי קילו בשבועיים.
המשקלים שלי זה סקוואט 55 קילו לחיצת חזה 55 קילו פרס 32.5 קילו . דדליפט 80 קילו מתח 4 חזרות (אני שוקל 66 קילו)
האם אתה אומר שבכל שלב בו מתאמן נמצא בתקופת המסה(מתחיל/בינוני/מתקדם) המטרה היא עלייה של חצי קילו בשבוע 2 קילוגרם בחודש , או שזה לא תקף לאפסים כמוני שמרימים בקושי 55 קילו סקוואט ויספיק לי לעלות קילו אחד בחודש בשביל למזער עלייה בשומן?

הבנתי. וסתם בשביל ההעשרה, אם ארים בעתיד 100 סקוואט ואלחץ 80 קילו לחיצת חזה עלייה של 3-4 קילו בחודש תבטיח לי עלייה יחסית נקייה של שריר ומזרעית של שומן, או שגם במשקלים האלה מומלץ לעלות 1.5-2 קילוגרם?

קשה להעריך, יש יותר מידי משתנים שמשפיעים. מהניסיון שלי עלייה של 3-4 קילו בחודש היא בד"כ לא נקייה במיוחד.

קשה להעריך, יש יותר מידי משתנים שמשפיעים. מהניסיון שלי עלייה של 3-4 קילו בחודש היא בד"כ לא נקייה במיוחד.
הבנתי אז אתה אומר שבכל תקופת אימון מתחיל/בינוני/מתקדם ההמלצה היא לעלות 1.5/2 קילו בחודש בשביל עלייה יחסית נקייה בשריר לעומת שומן וגם בשביל להתקדם במסה בצורה אופטימלית.
. 1 .עכשיו מהניסיון שלך, באיזה יחס של שומן/שריר אנשים עולים בד"כ מתוכנית SS בשנה הראשונה? אני מעוניין לעלות ביחס של 3:1 או 4:1 לטובת השריר, אבל לא מאמין שיש לי גנטיקה כזאת טובה במיוחד שאני לא נער מתבגר (אני כבר בן 26) זה אפשרי?

2. אומרים שבשנה הראשונה אפשר לעלות בערך 12 קילוגרם שריר אם עושים הכל נכון לפי הספר, ובשנה השנייה אפשר לעלות רק חצי מזה, השאלה שלי היא האם זה אומר שכבר אין טעם להתאמן בשנה השנייה מכיוון שאני אצבור כרס ואני אתקשה בתקופת החיטוב הרבה יותר?
ואני לא מדבר על מתאמנים שלוקחים סטרואידים.

הבנתי אז אתה אומר שבכל תקופת אימון מתחיל/בינוני/מתקדם ההמלצה היא לעלות 1.5/2 קילו בחודש בשביל עלייה יחסית נקייה בשריר לעומת שומן וגם בשביל להתקדם במסה בצורה אופטימלית.
. 1 .עכשיו מהניסיון שלך, באיזה יחס של שומן/שריר אנשים עולים בד"כ מתוכנית SS בשנה הראשונה? אני מעוניין לעלות ביחס של 3:1 או 4:1 לטובת השריר, אבל לא מאמין שיש לי גנטיקה כזאת טובה במיוחד שאני לא נער מתבגר (אני כבר בן 26) זה אפשרי?

2. אומרים שבשנה הראשונה אפשר לעלות בערך 12 קילוגרם שריר אם עושים הכל נכון לפי הספר, ובשנה השנייה אפשר לעלות רק חצי מזה, השאלה שלי היא האם זה אומר שכבר אין טעם להתאמן בשנה השנייה מכיוון שאני אצבור כרס ואני אתקשה בתקופת החיטוב הרבה יותר?
ואני לא מדבר על מתאמנים שלוקחים סטרואידים.

אתה באמת לא צריך להתחיל לחשב יחסים בין שומן לשריר. בשלב הנוכחי המטרה שלך היא אחת - להתחזק! תשתדל לעלות במשקל הגוף משבוע לשבוע (חצי קילו נחשב לא מעט), אם אתה לא עולה - תוסיף ביצים/בשר/גבינות וחלב אם זה לא גורם לך לבעיות.

כל אימון יהיה לך PR חדש, אתה עוד תתגעגע לתקופה הזו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית