אחר עשיתי טעות, אני מרגיש פרייר.

loulou21

משתמש מתחיל
11
0
נק' מוניטין:
0
11
0
  • קיצור, התקשרתי לישראלבודי ( ממש שונא אותם עכשיו ), וה"יועץ" אמר לי, "קח את סיינטרקס, תוצרת אר"הב, בלה בלה בלה ".

אז חשבתי, וולה הוא יודע מה הוא אומר בוא ננסה ( בהתחלה רציתי Whey Optimum Nutrition, כי זה ההכי בטוח שיש אבל הם ממש יקרים 420שח, בUSA עולה 50 דולר = 190 שח פי 2 המחיר !!

הוא ניסה גם שאני אקנה קריאטין וכל הדברים האלה..

בסוף קניתי, וחיפשתי, וראיתי שלא מוכרים את האבקה הזאת בBodybuilding.com, ושלחברה הזאת היו הרבה בעיות....

עשיתי טעות גדול. כל זה להגיד אל תקנו סיינטרקס, זו אבקה ממש מוזרה, ופספסתי 380שח.

אני סטודנט בטכניון, ואני מדבר עם אנשי מעבדה אם אפשר לבדוק אחוז חלבון שיש בפנים, אני אפרסם את התוצאות אם אפשר לבדוק את זה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
השקיות עם האיטום ? למה שזה יהיה יותר רע מקופסאות ? האיטום שומר על טריות האבקה. בשקיות איטום שמים אוכל כדי שלא יתקלקל.
זה מציק איך שפותחים את זה ברמות אחרות והם משתמשים בה כי יותר זול חייצר את זה

זה מציק איך שפותחים את זה ברמות אחרות והם משתמשים בה כי יותר זול לייצר את זה

מסכים אתך אבל לא ברמה מציקה עד כדי כך.... אם גם היה סימון כלשהו אז זה היה הרבה יותר נוח...

ברגע שאתה צריך לנחש איפה לגזור עם מספריים כדי לקבל את המקום שבו אתה קרוב לאיטום עצמו זה בעיה.

ואם מדברים על סינטרקס-היום קיבלתי את הטעם שוקולד שלהם, מריח טוב.

מסכים אתך אבל לא ברמה מציקה עד כדי כך.... אם גם היה סימון כלשהו אז זה היה הרבה יותר נוח...

ברגע שאתה צריך לנחש איפה לגזור עם מספריים כדי לקבל את המקום שבו אתה קרוב לאיטום עצמו זה בעיה.

ואם מדברים על סינטרקס-היום קיבלתי את הטעם שוקולד שלהם, מריח טוב.
חכה עד שתטעם את החמאת בוטנים שלהם..

אתה יכול פעם אחת להזמין מחברה עם דלי ואז כשתרוקן אותו תוכל לשים שם את האבקה מהשקית

לי אישית יש כלי גדול מזכוכית בגודל של 5 ק"ג בערך שאני מכניס לתוכו את האבקה ואז זה גם יותר נוח, אבל כל עוד השקית עם איטום לשמירת הטריות זה גם בסדר.
חכה עד שתטעם את החמאת בוטנים שלהם..

לא ממש חסיד של חמאת בוטנים(וזה עוד בלשון עדינה...)

פותח האשכול, אתה חתיכת בכיין מוזר.. לגבי האשכולות בבודיבלדינג אני בכלל לא מתייחס.. (שתדע שגם טוענים שם שאופטימום הורס את הכבד)
כאילו למה ציפית? זאת החברה שהם עובדים איתם, הם החליטו לעבוד איתם מסיבה מסוימת. בדיוק כמו שב"כספ" ממליצים רק על דיימטיז.
זה שיתוף פעולה, למה אתה מצפה?
זה אשכול של בנאדם לא חכם במיוחד.

תפרסם פה את הבדיקות מעבדה של סינטראקס. זה יהיה מאוד מעניין
זה מה שפורסם על ידם.
לפותח האשכול,פשוט תקנה מה שהכי זול וזהו.

קבצים מצורפים

• חברת Syntrax - טקסט מקצועי לאנשי מקצוע (1).doc
    1.4 MB · צפיות: 253
נערך לאחרונה:
זה מה שפורסם על ידם.
לפותח האשכול,פשוט תקנה מה שהכי זול וזהו.
הביעיה בבדיקה הזאת היא שהיא פורסמה על ידי סינטראקס.
מעניין אותי מאוד לדעת אם בדיקת מעבדה של הטכניון תהיה תואמת ( או לפחות בתווח סביר של השגיאה היחסית )

• פותח/ת השרשור
פותח האשכול, אתה חתיכת בכיין מוזר.. לגבי האשכולות בבודיבלדינג אני בכלל לא מתייחס.. (שתדע שגם טוענים שם שאופטימום הורס את הכבד)
כאילו למה ציפית? זאת החברה שהם עובדים איתם, הם החליטו לעבוד איתם מסיבה מסוימת. בדיוק כמו שב"כספ" ממליצים רק על דיימטיז.
זה שיתוף פעולה, למה אתה מצפה?
זה אשכול של בנאדם לא חכם במיוחד.

אתה לגמרי צודק, אבל פה לא מדובר באיזשהוא מוצר שאפשר לבדוק את איכותו, וזה שישראלבודי מציעים אותו לכל אחד שלא יודע מה לקנות, זה נראה לי לא מקצועני, כי סך הכל זה דבר שאתה אוכל, ויכול להזיק, או סתם לא באמת לעשות מה שאתה מצפה מימנו ( לעזור במטרות שונות , עליה במסה, ליהיות בכושר ).

זה כיף שאחרי אימון שנתת את הכל אתה אוכל משהו שלא באמת איכותי ? ( אני לא אומר כלום על המוצר )

אני עכשיו מדבר עם אחראי מעבדה בטכניון, נראה אם הוא נותן לי לעשות את הבדיקה.

אתה לגמרי צודק, אבל פה לא מדובר באיזשהוא מוצר שאפשר לבדוק את איכותו, וזה שישראלבודי מציעים אותו לכל אחד שלא יודע מה לקנות, זה נראה לי לא מקצועני, כי סך הכל זה דבר שאתה אוכל, ויכול להזיק, או סתם לא באמת לעשות מה שאתה מצפה מימנו ( לעזור במטרות שונות , עליה במסה, ליהיות בכושר ).

אומנם לישראלבודי אולי יש אינטרס למכור את החברה הזאת וזה בסדר גמור

אבל למכור את המוצר הזה בידיעה שהוא פוגע באנשים ? בזה אף גוף לא יסתכן - לא סיינטרקס עצמם, לא ה-FDA האמריקאי ובמיוחד לא ישראלבודי. במיוחד כשהעניין יכול לפגוע במוניטין של 3 הארגונים הללו.

גם המטריקס לא טוב ? זה תמיד עודה לי גזים ונודים אבל חוץ מזה אחלה אבקה אני דווקא אוהב גושים לועס אותם חחחח

עכשיו כדי ליהיות ברור,

אין לי שום דבר נגד ישראלבודי, אבל שלא ימליצו לי דבר, שכאילו הכי טוב שיש, כשזה לא באמת נכון.

לא הייתי מכיר את החברה הזאת, ואף אחד לא הכריח אותי לקנות, אני רק מרגיש שזה חבל להטעות אנשים, ולהמליץ על משהו שלא הכל ברור איתו.

שימליצו לי על SAN, או על Iso Nutrition 93, או על ON gold standard, אבל להציע את המוצר איפה שמרוויחים הכי הרבה, זה לא מקצועני.

אנשים מתאמנים קשה, ורוצים משהו איכותי, וכשמתקשרים, מאמינים לבן אדם.

אני לא יודע לגביי איכות האבקה, אבל אני כן יודע שישראלבודי הם כנראה המשווקים הבלעדיים שלה בארץ ויש להם שם איזה אינטרס למכור אותה על פני אבקות אחרות.

התשובה היא בדיוק עצם העניין,
מוכרים לך את האבקה אולי לא הכי טובה אבל שהרווח עליה הוא הגדול ביותר.
למה למכור לך דיימנטייז או אופטימון שהרווח הוא 80 שקל מאשר למכור לך מוצר שהרווח הוא 150 שקל.
ישכנעו אותך שהוא הכי טעים הכי טוב הכי חזק מצמיח לך כנפיים.
המוכר לא אשם הציע לך כיביכול מה שהוא חשב האשם היחידי זה אתה.
פעם הבאה תעשה סיקור נרחב ברשת תבדוק הכול או שתזמין מאתר אמין או תבוא לחברה ותגיד להם בדיוק מה אתה דורש

לא מסכים איתך אחי לא כולם קוראים ולפעמים מסתמכים על המוכר. גם אני סמכתי על המוכר של ישראל בודי ששכנע אותי שמטרקס סיינטרקס זו האבקה הטובה ביותר ובתור אחד שלא כל כך היה מבין באבקות מה היה עליי לעשות. הם אפילו התחילו להדפיס לי מאמרים של גיל גרנות למה עדיף תשלובת. בדקתי ברשת כמובן של גיל הזה אין שום תואר אקדמאי ומסתבר שבוא הבעלים של הרשת ואז הכל התברר לי. נתקלתי גם בקבוצה בפייסבוק ששופכת די הרבה על החברה הזאת.
קיצר לא משנה מה שהלך הלך כפרה פשוט תקראו לפני שאתם קונים.

https://www.facebook.com/Syntraxboycott?fref=ts

חאפרתם דבר ראשון מי קונה אבקות בישראל בודי ? דבר שני אבקה זה אבקה תתמקדו כבר באוכל במקום לבלבל את המוח. אני שנים שותה תוצרת הארץ אקסטרים או סופר אפקט זול ועושה את העבודה. כל מי שמחפש להיות מיוחד שלא יבכה בסוף, קיצר לכו לאכול...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית