נק' מוניטין:
45
- 291
- 27
אחרי סקוואט אני לא מרגיש את התאומים כמו אחרי ריצה, בעיקר החלק הקידמי של התאומים , יש הסבר לזה? איזה תרגיל לחזק את החלק הזה בפרט? תודה.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
החלק הקידמיעליות תאומים על מדרגה- תיעזר ביוטיוב
החלק הקידמי
http://anthropotomy.com/muscles/the...e-portion-of-the-lower-extremity/calf-muscles
בתמונה באתר ששלחתי מספר 4 החלק הזה כואב לי אחריי ריצה אני לא מחפש תרגיל תאומים פשוט אלא תרגיל שיחזיק לי תחלק הזה
הוא בפיגור, אחרי ריצה רק אותו אני מרגישאני בספק אם קיים תרגיל כזה. אתה רוצה לחזק אותו כי..?
כדי להפעיל את הסוליאוס צריך שהברך תהיה מכופפת בסביבות 90 מעלות. יש לך גישה למכשיר כזה?תרגיל שיחזיק לי תחלק הזה
אפשר לעשות את זה עם דאמבל על הרגל פשוט לא?כדי להפעיל את הסוליאוס צריך שהברך תהיה מכופפת בסביבות 90 מעלות. יש לך גישה למכשיר כזה?
לא , יש לי מוט חופשי, פלטות וכלובכדי להפעיל את הסוליאוס צריך שהברך תהיה מכופפת בסביבות 90 מעלות. יש לך גישה למכשיר כזה?
כן מרגיש את התחת, נפלתישב בסקוואט הכי הכי הכי עמוק שאתה יכול, ועכשיו תשען אחורה עד שאתה עומד ליפול על התחת.
מרגיש?
לא נראה לי שאנחנו מדברים על אותו שריר אני מרגיש אותו בעיקר כשאני עודף את הצעד בריצהאם אתה מתכוון לסולאוס הכי נח זה אם תלך לסמית משין,תשב על כסא,תשים את המוט ליד הברך ותעשה הרמת עקבים רגילה
חוץ מזה שהוא עובד גם בעליות תאומים בעמידה וגם בסקוואט
זה נשמע לא נחמד לברך בעליל.תפעיל קצת היגיון, המכשיר שיהושע אמר לך שעובד על הסולאוס עובד בידיוק כמו שאבי אמר לך שאפשר לעשות בסמית משין, לשבת ולשים את המוט על הברכיים ולעשות הרמות עקבים עם מדרגה
לא מדוייקכדי להפעיל את הסוליאוס צריך שהברך תהיה מכופפת בסביבות 90 מעלות. יש לך גישה למכשיר כזה?
אתה צודק, זה היה ניסוח גרוע שלי.אבל הוא עובד יחד עם הגסטרוקנמיאוס גם כשהברך פשוטה
לא מדוייק
כדי לבודד את הסולאוס זה מה שצריך
אבל הוא עובד יחד עם הגסטרוקנמיאוס גם כשהברך פשוטה
????????? אולי תתיחסו אליי ?? אני פירסמתי תנושא זוכרים?אתה צודק, זה היה ניסוח גרוע שלי.