הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ איך הופכים את התאומות לתאומים

eeeeeMakarena

מושעה
291
27
נק' מוניטין:
45
291
27
אחרי סקוואט אני לא מרגיש את התאומים כמו אחרי ריצה, בעיקר החלק הקידמי של התאומים , יש הסבר לזה? איזה תרגיל לחזק את החלק הזה בפרט? תודה.

• פותח/ת השרשור
שב בסקוואט הכי הכי הכי עמוק שאתה יכול, ועכשיו תשען אחורה עד שאתה עומד ליפול על התחת.
מרגיש?

אם אתה מתכוון לסולאוס הכי נח זה אם תלך לסמית משין,תשב על כסא,תשים את המוט ליד הברך ותעשה הרמת עקבים רגילה
חוץ מזה שהוא עובד גם בעליות תאומים בעמידה וגם בסקוואט

• פותח/ת השרשור
כדי להפעיל את הסוליאוס צריך שהברך תהיה מכופפת בסביבות 90 מעלות. יש לך גישה למכשיר כזה?
לא , יש לי מוט חופשי, פלטות וכלוב
שב בסקוואט הכי הכי הכי עמוק שאתה יכול, ועכשיו תשען אחורה עד שאתה עומד ליפול על התחת.
מרגיש?
כן מרגיש את התחת, נפלתי
בריצינות אין תרגיל נורמאלי לזה עם מוט רגיל?

אם אתה מתכוון לסולאוס הכי נח זה אם תלך לסמית משין,תשב על כסא,תשים את המוט ליד הברך ותעשה הרמת עקבים רגילה
חוץ מזה שהוא עובד גם בעליות תאומים בעמידה וגם בסקוואט
לא נראה לי שאנחנו מדברים על אותו שריר אני מרגיש אותו בעיקר כשאני עודף את הצעד בריצה

תפעיל קצת היגיון, המכשיר שיהושע אמר לך שעובד על הסולאוס עובד בידיוק כמו שאבי אמר לך שאפשר לעשות בסמית משין, לשבת ולשים את המוט על הברכיים ולעשות הרמות עקבים עם מדרגה

• פותח/ת השרשור
תפעיל קצת היגיון, המכשיר שיהושע אמר לך שעובד על הסולאוס עובד בידיוק כמו שאבי אמר לך שאפשר לעשות בסמית משין, לשבת ולשים את המוט על הברכיים ולעשות הרמות עקבים עם מדרגה
זה נשמע לא נחמד לברך בעליל.
בכל מקרה, כמה חזרות? אני רוצה לשפר את החלק הזה בישביל הריצה- ליכולות האירוביות שלו.

כדי להפעיל את הסוליאוס צריך שהברך תהיה מכופפת בסביבות 90 מעלות. יש לך גישה למכשיר כזה?
לא מדוייק
כדי לבודד את הסולאוס זה מה שצריך

אבל הוא עובד יחד עם הגסטרוקנמיאוס גם כשהברך פשוטה

• פותח/ת השרשור
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית