הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר [שאלה]סוגי הדדליפט

Avi TheKing

משתמש פעיל
388
37
נק' מוניטין:
45
388
37
TARGET
שמתי לב לתופעה מוזרה שהרבה אנשים שמים את הדדליפט הקלאסי ביום של הגב ואת הרומני או הסטיפלג ביום של הרגליים.
נורא מעניינת אותי הסיבה למה אנשים עושים את זה.אני יכול להבין למה אנשים חושבים שדדליפט זה תרגיל גב,הם טועים, אבל מה שאני לא מבין למה מי שחושב שזה תרגיל גב חושב שהשאר זה תרגילי רגליים.
עובדים אותם שרירים מייצבים בגב באותם התרגילים אז זה משגע אותי למה אנשים חושבים שהקלאסי זה תרגיל גב והרומני והסטיפלג הם תרגילי רגליים

אם מישהו יוכל להסביר לי את זה אני יודה לו מאד כי עד עכשיו התשובה הכי טובה ולא מספקת שקבלתי היא שבדדליפט הקלאסי הגב תחתון הוא הדומיננטי ובסטיפלג ההאמסטרינגס,בלי קשר לזה שהוא טועה מעניין אותי לדעת איך הוא הגיע למסקנה הזאתי
***הוא בפורום אמריקאי איזשהו ואני מחכה שהוא יתן לי תשובה,אבל אני יודע שהיא לא תיהיה טובה אז אני גם רוצה לשאול פה

אבי אתה מקובע יותר מדי במה שלמדת בוינגייט. אתה בחור טוב ויש לך כוונות ממש טובות... אבל החומר בוינגייט הוא בדיחה אחת שלמה לעומת החומר הכללי שצריך ללמוד בשביל להבין נושאים כמו אנטומיה וקינזיולוגיה (אז לומדים מומנט וקטורי וזוויות יישום וזה מספיק לנו לדעת מה טוב ומה לא טוב?) וחלק מהחומר, הוא פשוט לא נכון

סביר להניח שמי שטוען שדדליפט הוא תרגיל לרגליים מעולם לא הרים דדליפט כבד.

מי שלא חושב ש EMG זה חרטא-ברטא (הלו, משה 😃) יכול להעזר בתרשים הזה:

Escamilla-EMG-1.png

• פותח/ת השרשור
אבי אתה מקובע יותר מדי במה שלמדת בוינגייט. אתה בחור טוב ויש לך כוונות ממש טובות... אבל החומר בוינגייט הוא בדיחה אחת שלמה לעומת החומר הכללי שצריך ללמוד בשביל להבין נושאים כמו אנטומיה וקינזיולוגיה (אז לומדים מומנט וקטורי וזוויות יישום וזה מספיק לנו לדעת מה טוב ומה לא טוב?) וחלק מהחומר, הוא פשוט לא נכון

למה אתה קבעת שהחומר לא נכון?
עשית את הקורס? למדת משהו אחר שנוגד דברים שלמדת בקורס?
אני אגיד לך את האמת אני משתדל לא להסתמך על חומר שאני קורא באינטרנט במיוחד אם אני רואה שיש שם משהו שלא מסתדר עם מה שלמדתי

למה אתה קבעת שהחומר לא נכון?
עשית את הקורס? למדת משהו אחר שנוגד דברים שלמדת בקורס?
אני אגיד לך את האמת אני משתדל לא להסתמך על חומר שאני קורא באינטרנט במיוחד אם אני רואה שיש שם משהו שלא מסתדר עם מה שלמדתי
כן, וכן, וחבל..

אתה יכול להסביר מה לא נכון
שכור לי שני הדברים:
-דדליפט לא עובד על הגב
-באימוני כוח צריך להגיע לכשל כל הזמן ( מה?)
האמת שההתייחסות שלי מגוחכת, אבל יש בעיה עיקרית עם המידע הקנזיולוגי שמעבירים, הוא דל מידי, לא מדוייק וקיבלתי קצת לעג מדוקטורים כשהצגת חלק קטן מהעובדות( או כשלא ישעתי הרבה עובדות)
הקורס הזה פשוט פוליטי

תוסיף דדליפט קלאסי כבד בסוף אימון גב כתרגיל אחרון, אני מאמין שאחרי זה אתה תבין למה זה המקום הטבעי שלו בתוכנית אימונים.
כנל לגבי סטיפלג, תעשה אותו באימון רגליים.... בבוקר אחרי אתה תבין את ההבדל אני מאמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית