הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בניית תוכנית אימונים

Gwinth1

משתמש מתחיל
10
0
נק' מוניטין:
0
10
0
היי אני בת 20 גובה 165-+
ובמשקל 51-52 על 13-15% שומן (לפי מה שאמרו לי פה)

אמרו לי להתחיל להעלות מסת שריר מאשר להמשיך להוריד אחוזי שומן כי אז אראה יותר טוב... למרות שהשומן עדיין ממש מפריע לי.

אמרו לי לעשות סקווטים ודדליפטים.
בין היתר אני רצה 5 קמ שלושה פעמים בשבוע ואני מגדילה כל שבוע בקילומטר.

אני כם רוצה לעשות אימוני קרוספיט (שאני אשלב את העלייה במסה עם הריצות שאני עושה במשך השבוע)

בקיצור אני קצת מבולבלת, חח אפשר הכוונה איזה תרגילים לעשות וכמה סטים ,להתחשב בעובדה שבמושב שלי אין חדר כושר...

היי אני בת 20 גובה 165-+

אמרו לי להתחיל להעלות מסת שריר מאשר להמשיך להוריד אחוזי שומן כי אז אראה יותר טוב... למרות שהשומן עדיין ממש מפריע לי.

אמרו לי לעשות סקווטים ודדליפטים.
בין היתר אני רצה 5 קמ שלושה פעמים בשבוע ואני מגדילה כל שבוע בקילומטר.

אני כם רוצה לעשות אימוני קרוספיט (שאני אשלב את העלייה במסה עם הריצות שאני עושה במשך השבוע)

בקיצור אני קצת מבולבלת, חח אפשר הכוונה איזה תרגילים לעשות וכמה סטים ,להתחשב בעובדה שבמושב שלי אין חדר כושר...
קרוספיט זה ב ד י ו ק מה שיתאים.
ממליץ להעלות את הפוסט בפורום יותר מתאים (החלטה שלך, לא אעביר).

13% שומן לאישה זה מאוד נמוך. מי אמר לך את זה כאן ועל סמך מה?

אני חושב שזה יהיה בלתי אפשרי לעלות במסת השריר בלי חדר כושר...
אפשר לעשות את זה עם משקל גוף, אבל זה לא נמשך לזמן רב וצריך להעמיס משקל!

קרוספיט זה ב ד י ו ק מה שיתאים.
כיצד קרוספיט יעלה אותה במסת השריר בלי ציוד מתאים?

כיצד קרוספיט יעלה אותה במסת השריר בלי ציוד מתאים?
מי הזכיר ציוד?
את עושה אקסטרפולציה לדבריי...
לחלוטין לא התכוונתי קרוספיט ללא מועדון. טכנית זה גם לא יקרא קרוספיט (שהרי זה לייבל) אלא "אימון פונקציונלי".

• פותח/ת השרשור

אמרו לי 13-15% לפי תמונה שפירסמתי בפורום אחר פה ושם המליצו לי להעלות מסה וככה יהיה יותר מרוצה.

במושב לידי יש מכון, אני ארשם אליו, אבל איזה תרגילים עליי לעשות? כמה סטים וכו... יש פה בכל מקום ככ הרבה כתבות שאני חא יודעת מה הכי יתאים לי

אם את נרשמת למכון, יש מאמן והוא ירכיב תכנית. תוכלי להתייעץ לגבי התכנית בפורומים השונים. ניתן לתייג גורמים שאת מעוניינת שיצפו בשאלותיך.
אני בכל זאת מאוד ממליץ לצאת מתחומי המושב ולהירשם למועדון קרוספיט. תוכלי ללמוד טכניקות נכונות להרמות השונות ולבצע אימונים פונקציונליים איכותיים שישלבו ליפטינג עם קרדיו במינונים הנכונים ותחת הדרכה מתאימה.

13-15 אחוז שומן לבחורה זה נמוך מאוד ..מאוד מאוד מאוד.
קשה לי להאמין
בנוסף לאימון תתעסקי בתזונה

Back
למעלה תחתית