הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העלאת מסת שריר בצבא

solieder

משתמש מתחיל
41
0
נק' מוניטין:
0
41
0
שלום לכולם!
אז ככה, אני לוחם בחטיבת חי"ר, כרגע מפקד בבא"ח על מחזור טירונים. עושה איתם שכיבות שמיכה, כפיפות בטן, מתח, מקבילים ותרגילים כאלה שלא מצריכים חדר כושר. רץ הרבה (ריצות שונות, ארוכות, קצב משתנה, קצרות).
חשוב לי מאוד לעלות במסת השריר שלי, אני אמנם בחור גדול אבל אין לי מסת שריר, אני גם לא שמן, עצמות רחבות כאלה. הגובה שלי 1.85 ושוקל 80 ק"ג. אני מבין שתפריט תזונה לא אפשרי בגלל הצבא, ואני מבין שגם 8 שעות שינה זה לא אפשרי. אני עדין רוצה לייעל ולעשות את המקסימום כדי לגדול במסת השריר. מוכן לרכוש אבקת חלבון, גיינר אם יש צורך.

מחכה להמלצות שלכם החברה המנוסים יותר בתחום, תודה רבה!

תפריט תזונה כן אפשרי אחי, גבינות וטונות בבאח יש... תתסף באבקת חלבון ותקנה שקדים(גם טחינה יש בבאח לדעתי) איזה באח?

• פותח/ת השרשור
באח גבעתי, גבינה וטונה יש. גבינה גם בבוקר גם בערב טונה פעם אחת ביום, זה אמור להספיק? איזו תוכנית אימונים אפשר לעשות כדי להתנפח? עדיף אולי גיינר במקום אבקת חלבון? כי אין הרבה אוכל ובצהריים זה רק חתיכת בשר אחת. פחמימות לא חסר כל כך האמת ויש בשפע חוץ מבשטח שם אני אוכל כל ארוחה סנדויץ עם גבינה או פסטרמה.

Back
למעלה תחתית