הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

shum_klum's log המ0ע ל*ד 50 ואחוז שומן תלת ספרתי

שמח שאתה משתפר ככה...דווקא כשהתחלתי לצמצם פערים...😕
אתה חושב שיצא לך לעבוד בגריט שיפ בהמשך? הם צריכים עובדים...

04.03.14-יום שלישי, שבוע תשיעי.

נהייתי זונת חדרי כושר, אימון בחדר כושר שישי תוך שלושה חודשים. הפעם החדר כושר עם מוט במשקל 17 קילו בערך, פלטות לא מדוייקות בעליל, אבל זה מה יש.
(גלי רון בהוד"ש אם מישהו שואל...)

פאוז בנץ 5x3x~127 בסדר.

קלוז גריפ 3X6X104.5 בסדר. הייתי אמור לעשות WIDE גריפ אבל התבלבלתי, יוסי זה בסדר שאעשה שבוע הבא את הWIDE גריפ במקום הקלוז?

דאמבל אינקליין בנץ 15,15,12 עם 32.5

קייבל רואו 5X12

בייספס
20 דקות אליפטי
מתיחות

07.02.14-יום שישי,שבוע תשיעי.

דדליפט 5X3X187.5 מתיש! אבל היה סבבה.

סקוואט 5X2X155 חזרתי למכון שהתאמנתי בו בשלוש השנים האחרונות, המוט שם עקום וממש לא היה נוח לעשות איתו סקוואט, אאלץ להתרגל אליו חזרה.

פרס 7,7,6 עם 75 קילו

מתח 7,6,6 עם 31 קילו עליי

הדדליפט כולל החימום לקח שעה וחצי, גם הסקוואט לקח זמן לא מבוטל, סך כל האימון 3.5 שעות וזה בלי ידיים/אירובי/מתיחות.
אימון מאוד מאוד מתיש, חזרתי גמור הביתה, מקווה להצליח להתאושש עד יום ראשון/שני.

מספרים יפים מאוד, נתראה בקרוב באמת. ממליץ לקחת תמרים או משהו כזה תוך כדי אימון להמנע מהנפילת אנרגיה. למרות שבעקרון אני לא חושב שדדליפט אמור לקחת שעה וחצי ל3 סטים של עבודה, אבל יכול להבין את זה.

מספרים יפים מאוד, נתראה בקרוב באמת. ממליץ לקחת תמרים או משהו כזה תוך כדי אימון להמנע מהנפילת אנרגיה. למרות שבעקרון אני לא חושב שדדליפט אמור לקחת שעה וחצי ל3 סטים של עבודה, אבל יכול להבין את זה.

אופיר, מדובר על חמישה סטים של עבודה, שלוש חזרות כל סט.
ושתיתי תוך כדי האימון שייק חלבון עם סוכר ענבים וקריאטין.

תסדרו לי אימון משותף איתכם

נחשוב עליך קובה...

עדכון מצער, במהלך אימון סקוואט הייתי אמור לעשות 3x2x177 (שלושה סטים של 2 חזרות) שני סטים הלכו חלק. בסט השלישי בחזרה הראשונה, ביציאה מהבור הרגשתי כאב חד בחלק הלאטרלי של הברך קרוב יותר לחיבור עם הטיביה, מיד הפלתי את המוט.
נוח לכתיבת שורות אלה אני חצי שוכב עם רגל ישרה וקרח על הברך באזור הכואב, בקושי יכול לכופף את הברך, אבל יכול בליווי כאב.
מבואס ומתוסכל, כנראה לא אתחרה לצערי הרב. מחר אלך לרופא, אנסה להשיג MRI.
יאללה ר"מ 2 בכל הכוח.

קרח ל20 דקות כל שלוש שעות, לפחות יומיים ואז תתחיל עם קומפרסים של חימום, אחרי יומיים קרח כבר לא נהיה אפקטיבי. אחרי המנוחה אני מניח שאתה כבר יודע מה לעשות, אבל אם אין שום מגבלה בברך (אי יכולת ליישר או לכופף) או שאין תנועת יתר (יכולת של הברך לזוז הרבה יותר לצדדים) אתה נמצא במצב בסדר גמור ורוב הסיכויים שלא ימצאו לך משהוא חריג. המון בהצלחה ויכול להיות שזה רק הזעקת שווא...דבר איתי אם אתה צריך משהוא (או את הרומבל רולר שלי בהמשך אם תצטרך)

קרח ל20 דקות כל שלוש שעות, לפחות יומיים ואז תתחיל עם קומפרסים של חימום, אחרי יומיים קרח כבר לא נהיה אפקטיבי. אחרי המנוחה אני מניח שאתה כבר יודע מה לעשות, אבל אם אין שום מגבלה בברך (אי יכולת ליישר או לכופף) או שאין תנועת יתר (יכולת של הברך לזוז הרבה יותר לצדדים) אתה נמצא במצב בסדר גמור ורוב הסיכויים שלא ימצאו לך משהוא חריג. המון בהצלחה ויכול להיות שזה רק הזעקת שווא...דבר איתי אם אתה צריך משהוא (או את הרומבל רולר שלי בהמשך אם תצטרך)

תודה רבה אביב.

חזרתי מהמיון, מצילום הריינטגן הרופא טוען שמדובר במתיחה חזקה של גיד/שריר.
הוא לא חושב שזה רצועה או מיניסקוס, אני בכל זאת מרגיש חרא.
קבעתי אורתופד דרך הקופה נראה לאן זה יתקדם...

לא חושב שיש מה להלחץ מזה. מה שבטוח שברנטגן לא רואים כלום אז אם יש לך ספק ואחרי יומיים~ עדיין מרגיש זוועה הייתי הולך למוקד ביקורופא או למיון ודורש CT. אבל בובל'ך מהסרטון זה לא נראה כמו משהו נוראי בכל אופן לא הייתי ממהר להסיק מסקנות אובדניות.

תרגיש טוב :/ המלצה איך להתנהג אצל האורתופד + ליצנות רפואית לעידוד מצב הרוח :

לא חושב שיש מה להלחץ מזה. מה שבטוח שברנטגן לא רואים כלום אז אם יש לך ספק ואחרי יומיים~ עדיין מרגיש זוועה הייתי הולך למוקד ביקורופא או למיון ודורש CT. אבל מהסרטון זה לא נראה כמו משהו נוראי בכל אופן לא הייתי ממהר להסיק מסקנות אובדניות.

כן, כנראה בימים הקרובים נהיה חכמים יותר

תרגיש טוב :/ המלצה איך להתנהג אצל האורתופד + ליצנות רפואית לעידוד מצב הרוח :

תודה אדיר, אין ספק שהרפואה הציבורית סובלת מליצנות.

תחלים מהר ותחזור להפציץ !

תודה.

יש לציין שהפציעה לא נבעה מהכשל בסקוואט אלא הכשל בסקוואט נבע מהפציעה.

תירוצים זה למוצצים.

פאוז בנץ 3x2x137 את האמת לא ממש קשה
קלוז גריפ 3x5x107 די קשה

אינקליין דאמבל בנץ 12,10,10 עם 36 קילו

מקבילים 3x5xBW+46 כבד

פשיטת מרפקים 3x12 התנגדות 130

קייבל רואו 12,12,10 התנגדות 195

פלאנק

בטח זה מרגיש מוזר עם חצי לג-דרייב בבנץ, לול

שקלת לעשות סקוואט עם שרוולים בעתיד [אחרי ההחלמה כמובן]?
ואתה עדיין תגיע לתחרות כן? [צ1פה הלילה].

בטח זה מרגיש מוזר עם חצי לג-דרייב בבנץ, לול

שקלת לעשות סקוואט עם שרוולים בעתיד [אחרי ההחלמה כמובן]?
ואתה עדיין תגיע לתחרות כן? [צ1פה הלילה].

זה אכן מוזר ללחוץ עם חצי לג דרייב.
לעשות בעתיד סקוואט עם שרוולים זו אופציה אבל במידה ובתחרות כאן בארץ יהיה אסור אז אני בבעיה.
אני עדין לא יודע אם אגיע חתחרות. אגב, אולטרסאונד בעוד שבוע וחצי.

אולטראסאונד ורנטגן לרוב לא מצליחים למצוא משהוא, אל תבנה על זה
מרי האופציה האידיאלית, אך נראה שאתה מצליח לתפקד. אותי שלחו למרי בזמן הצבא אז יש סיכוי שגם לך אם לא תפסיק להתלונן.

14.03.14-יום שישי

בתקופה הקרובה אאלתר קצת בילדינג,
עד שאוכל לחזור לעבוד פלג גוף תחתון.

מיליטרי פרס 3x5x80 כבד מאוד

מתח 7,6,6 עם 31 קילו עליי

הרחקת כתף 3x12 התנגדות 8.75

קייבל רואו 3x5 התנגדות 225

בייספס
לג רייס
20 דקות אליפטי קל

גרף התקדמות
Back