הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג חיטוב עם הרמה אחת בלבד

אני לא יכול להגיע למספיק חלבון בלי תוספים ואני שורף שריר. לדעתי אנחנו צריכים לעשות חרם צרכנים על 1׳טה שיתחילו לנהל משלוחים תקינים לישראל. זה פשוט ביזיון.
הזמנתי משם פעם אחת וזה היה כולה 2 מולטי ויטמין והגיע תוך שבוע

אני לא יכול להגיע למספיק חלבון בלי תוספים ואני שורף שריר. לדעתי אנחנו צריכים לעשות חרם צרכנים על 1׳טה שיתחילו לנהל משלוחים תקינים לישראל. זה פשוט ביזיון.

בדיוק אותו דבר אצלי.
דיברתי עם השירות לקוחות של האתר הם טוענים שהמוצר נשלח כראוי ובזמן ושהמוצר מתעכב בארץ.דיברתי עם דואר ישראל והם אומרים שהוא כנראה במכס ובמינימום הוא "ישתחרר" עוד חודש-חודשיים.
ביקשתי החזר כספי מהאתר הם טוענים שהחזר הוא במידה והמוצר פגום או משהו בסגנון ואין להם כל אחריות אם המוצר מתעכב במכס.
הבעיה היא לא במשלוח שלהם(DHL) אלא בישראל שיש עומס בעקבות כל המוצרים שהזמינו בחגים.

• פותח/ת השרשור
בדיוק אותו דבר אצלי.
דיברתי עם השירות לקוחות של האתר הם טוענים שהמוצר נשלח כראוי ובזמן ושהמוצר מתעכב בארץ.דיברתי עם דואר ישראל והם אומרים שהוא כנראה במכס ובמינימום הוא "ישתחרר" עוד חודש-חודשיים.
ביקשתי החזר כספי מהאתר הם טוענים שהחזר הוא במידה והמוצר פגום או משהו בסגנון ואין להם כל אחריות אם המוצר מתעכב במכס.
הבעיה היא לא במשלוח שלהם(DHL) אלא בישראל שיש עומס בעקבות כל המוצרים שהזמינו בחגים.

אבא שלי אומר להגיש תביעה כנגד המכס.

ספר לי על זה, כבר חודש ומשהו אני מחכה לחבילה שלי והחלבון כבר אזל

• פותח/ת השרשור
DHL מאשימים את הסופה בארהב תאמינו לי כשאני עצבני אני לא מבין למה דברים מתנהלים כל כך לאט בעולם כל כך מפותח. האימון היום
בנץ׳ 85 5,4
סקוואט 80 5,4
מתח 7x3
פאוורקלין 50 3x3

. תאמינו לי כשאני עצבני אני לא מבין למה דברים מתנהלים כל כך לאט בעולם כל כך מפותח.
ראית מה קורה עכשיו בצפון אמריקה? העולם מפותח אבל עדיין מאוד קטן לעומת הטבע

אתה ביזיון
חרם עלייך
עלייך!!!1113424

זהו, תודות לאתר הגדול והמפורסם שכולנו מזמינים ממנו תוספים שמאחרים בחמישה שבועות ותודות לעובדה שאני משלשל כל פעם שאני נוגע במוצרי חלב, אני מתחיל לשרוף שריר. תודה רבה *אין לציין חנויות מחו"ל באתר* (אני יודע שזה ייערך). מעניין אם זה עילא לתביעה.

אם הזמנת משהו שאתה יכול להוכיח שהוא פגום (ולא "אתה הפגום" במידה ואתה אלרגי למוצר), לדעתי יש לך עילה לתביעה/ פנייה זועמת.

• פותח/ת השרשור
בנץ׳ 97.5 1x2
דדליפט 117.5 1x3
סקוואט 1x3 סעמק, ניראלי אני חוזר לפמפם.

גם לכם החלבון לא מגיע?
הזמנתי עוד ב-thanksgiving שק של 150 מנות, הייתי בטוח זה יגיע שבוע שעבר וגג עוד שבועיים. אם זה לא מגיע לפני סוף ינואר אני מבקש פיצוי. אני מקבץ מילדים בכיתה חלבון ועושה דילים של מנה מהחלבון שלי תמורת 3 מנות חלבון שלהם. ירדתי לזנות בגלל החרא הזה.

• פותח/ת השרשור
פרס 60x4
בנץ׳ 75 5x3
62.5 1x10
מתח 10 5x2
מתח סופינציה 5 1x5
יד אחורית 25 2x8
יד קידמית 25 2x8
Pמפומים
בטן
Pמפומים
תאומים

חזרתי לפמפם, אפשר להגיד לי מזל טוב.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית