עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אוקיי. אז נניח העובי של מס' 3 הוא 6 אינץ'?
לא. אני מתכוון להכין סט של כאלה.
אני לא פאוור ליפטר או משהו, וגם ממש לא קרוב לזה. אני רוצה בעוד שבועיים להחליף את הבנץ' בשיפוע חיובי לבורד פרס, כחלק מהתוכנית west side for skinny bastards.
כעקרון דה-פראנקו ממליץ על שינוי כל 3-4 שבועות של הME lift.
הוא אומר שבזמן העונה הוא ממליץ לעשות סייקלים של תנועה מלאה ותנועה חלקית (הכוונה היא שבנץ' לדוגמא זה תנועה מלאה ובורד פרס נניח זה תנועה חלקית).
הוא ממליץ על הדבר הבא אם אתה רוצה:
בנץ' פרס, בורד פרס (3), בנץ' פרס בשיפוע חיובי, בנץ' על הרצפה (זה מקצר במעט את התנועה), בורד פרס (4) ושוב חזרה...
אני התחלתי עם הבנץ' החיובי לפני שידעתי את זה, אז אני רוצה להמשיך איתו. עכשיו אני רוצה לעבור לבורד פרס. את הפלור פרס אני לא יודע אם אני אוכל לעשות..
למה לא בורד פרס או פלור פרס ?
ולמה לא דדליפט קלאסי ודדליפט רומני כן?
אגב, לגבי המתח, אני עושה הרבה מאוד מתח. אבל האם יש תרגילים (כמו שיש לבנץ' פרס ולסקוואט) שמשלבים רק תנועה חלקית וככה אפשר עוד יותר להתפתח במתח?
תודה. אני אעיין בלוג שלך.
אני לא כ"כ מתחיל. אני מתאמן משהו כמו 8 חודשים. הבעיה שלא ממש השקעתי עד עכשיו, כי היה קשה לי לשלב עם הכדורסל את האימונים הללו (גם עכשיו זה קשה אבל החלטתי להשקיע יותר), והאוכל אצלי תמיד היה בעיה רצינית, כי אני לא אוכל הרבה בכלל.
אה, בתוכנית, אני איתה רק שבוע שלישי.
בכל אופן, מתי אתה חושב שיהיה אפשר להוסיף אותם?