מידע דיאטה דלת פחמימת מול דיאטה דלת שומן

Sam31213

משתמש מתחיל
263
12
נק' מוניטין:
12
263
12
היי לכולם,
אני כרגע נמצא בדיאטת דלת פחמימות (ad למי שמכיר..) והשאלה שלי היא כזאת:
כדי לרדת בתכלס באחוזי שומן אתה צריך להיות בגירעון קלורי..אז מה ההבדל אם אתה בגירעון של דיאטה דלת שומן או בגירעון של דיאטת דלת פחמימות? אם יש הבדל אשמח לתשובות 😃
בכל מקרה, אני 1.60 על 60 ק״ג, אחוז שומן סביב ה8 לפי הקליפר (סיכום של 21 עם הבטן, גב, יד קדמית ויד אחורית)
תודה 😃

אם אתה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל ככה או ככה. ההבדל הוא הבריאות שלך, מסת שריר שנשמרת וכו'...
לשומנים יש המון תפקידים חיוניים , לעומת פחמימות שלמעשה, אפשר להתקיים אפילו בלעדיהם.

אם אתה בגרעון קלורי אתה תרד במשקל ככה או ככה. ההבדל הוא הבריאות שלך, מסת שריר שנשמרת וכו'...
לשומנים יש המון תפקידים חיוניים , לעומת פחמימות שלמעשה, אפשר להתקיים אפילו בלעדיהם.
לא מדוייק שאפשר להתקיים בלי פחמימות 😉

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתה אומר זה שבתכלס, אפשר לאכול אפילו שומן, פחמימה וחלבון בתפריט בהגבלה של מאזן קלורי שלילי ועדיין אפשר לרדת במשקל?

אז מה שאתה אומר זה שבתכלס, אפשר לאכול אפילו שומן, פחמימה וחלבון בתפריט בהגבלה של מאזן קלורי שלילי ועדיין אפשר לרדת במשקל?
ברור שאפשר. הקושי הוא לא לרדת במשקל, הקושי הוא בשמירה על מסת שריר תוך כדי ירידה במשקל.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך.. ואיך שומרים בכל זאת על מסת שריר תוך כדי תזונה עם פחמימות? יש אפשרות כזאת? אני פשוט רוצה להתחיל לנסות תפריט תזונה שונה מדל פחמימה. לראות איך הגוף מגיב וככה להחליט מה עדיף לי.. מה אתה ממליץ?

הבנתי אותך.. ואיך שומרים בכל זאת על מסת שריר תוך כדי תזונה עם פחמימות? יש אפשרות כזאת? אני פשוט רוצה להתחיל לנסות תפריט תזונה שונה מדל פחמימה. לראות איך הגוף מגיב וככה להחליט מה עדיף לי.. מה אתה ממליץ?
חשוב לשמור על כמות מספיקה של חלבון, שהגרעון הקלורי לא יהיה גדול מדי (500-700 קלוריות גרעון זה מספיק), ותוכנית אימונים נכונה. בדרך כלל מדובר על תוכנית עצימה עם נפח נמוך
אין בעיה לעשות דיאטה שיש בה פחמימות, אם מזה אתה דואג.

• פותח/ת השרשור
אני דואג פשוט מהשילוב של פחמימה ושומן...
אז אתה אומר שאין דאגה כל עוד אני בגירעון קלורי ושומר על סביב 2 גרם לק״ג חלבון?

אני דואג פשוט מהשילוב של פחמימה ושומן...
אז אתה אומר שאין דאגה כל עוד אני בגירעון קלורי ושומר על סביב 2 גרם לק״ג חלבון?
בעיקרון אין בעיה. הבעיה מתחילה יותר באחוזי שומן החד ספרתיים, שם כבר בדרך כלל כן צריך לחתוך בפחמימות.
אבל בדרך כלל באחוזי שומן החד ספרתיים, פשוט "זורמים" עם מה שהולך הכי טוב...
וכן, חלבון סביב ה-2 גרם לק"ג מ.ג. זה מעולה.

• פותח/ת השרשור
האמ שאני פשוט מפחד לעלות האחוזי שומן..בכל זאת, כל העבודה שתלך לפח זה מתסכל..בגלל זה אני מנסה להיות במאזן קלורי שלילי קטן יחסית.. (במקום 2200 אני צורך 1950).
שאלה אחרונה כי כבר נמאסתי על עצמי כבר: אם אני אוכל 150~ גרם חלבון
71~גרם שומן
140~ גרם פחמימה
זה בסדר לשמור על הא.ש ועל המסה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית