עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
5 קופסאות קוטג ?איך מגרם אחד בקופסא הגעת ל-5 גרם ליום?
http://www.milk.org.il/cgi-webaxy/s...milk&act=show&dbid=katavot&dataid=trans110629בתור אחד שאוכל כל בוקר קופסאת קוטג' כל בוקר כבר שנתיים + אני בטוח ב100% שלא היה...
לגבי הכמות הפחות מ0.5 מדובר ב100 גרם ככה שזה בערך גרם אחד לקופסא וזה משהו מצטבר ככה ש5 גרם ביום בערך לדעתי לא הכי טוב :/
איך מגרם אחד בקופסא הגעת ל-5 גרם ליום?
מצטבר.. כי יש גם בגבינה צהובה, חלב בחלק מהשמני זית ועוד..איך מגרם אחד בקופסא הגעת ל-5 גרם ליום?
לא יודע אחי.. בכל אופן אני בטוח שעד עכשיו לא היה אז מה הסיבה שפתאום זה הגיע?http://www.milk.org.il/cgi-webaxy/s...milk&act=show&dbid=katavot&dataid=trans110629
לא יודע עד כמה זה מדוייק.
אמנם על תנובה אפשר להאמין כמעט הכל, אבל לא נראה לי שהם שינו את ההרכב של גבינת הקוטג' וזה עבר בשקט, בלי שהעיתונות תחגוג. מה שנשאר הן האפשרויות הבאות:לא יודע אחי.. בכל אופן אני בטוח שעד עכשיו לא היה אז מה הסיבה שפתאום זה הגיע?
שמע, לפי זכרוני היה תמיד כתוב פחות מ-0.5 טראנס, כמו בחלב ובמעדנים אחרים. מסכים עם @יהושע60מצטבר.. כי יש גם בגבינה צהובה, חלב בחלק מהשמני זית ועוד..
מצטבר.. כי יש גם בגבינה צהובה, חלב בחלק מהשמני זית ועוד..
לא יודע אחי.. בכל אופן אני בטוח שעד עכשיו לא היה אז מה הסיבה שפתאום זה הגיע?
אז הנה בבקשה היום הוכחה חבל שזרקתי את הקופסא שאכלתי בבוקר שהתאריך שלה היה עד ה25.12 קוטג' תנובה 3% לא היה בו בשומן טראנס וגם רשמתי פה בפוסט שאכלתי אותו ולא היה רשוםאמנם על תנובה אפשר להאמין כמעט הכל, אבל לא נראה לי שהם שינו את ההרכב של גבינת הקוטג' וזה עבר בשקט, בלי שהעיתונות תחגוג. מה שנשאר הן האפשרויות הבאות:
1. אתה טועה, הכיתוב היה גם קודם רק שלא שמת לב.
2. הם שינו את הכיתוב (אולי איזה רגולטור הכריח אותם).
3. הם באמת שינו את ההרכב ומחר-מחרתיים כל הארץ תרעד. מי שהמילה "סיליקון" מהבהבת לו עכשיו במוח יודע על מה אני מדבר.
@shahar18שמע, לפי זכרוני היה תמיד כתוב פחות מ-0.5 טראנס, כמו בחלב ובמעדנים אחרים. מסכים עם @יהושע60
דיברתי בטלפון עם תנובה, והם אישרו שהשינוי היחיד הוא הכיתוב, לא ההרכב של הגבינה. הם גם אישרו ששומן הטרנס שבגבינה הוא השומן שנמצא באופן טבעי בחלב, לא משהו שהם מוסיפים. לגבי ההשפעות התזונתיות של השומן הזה, הם אומרים מה שנאמר כאן בהודעות קודמות, כלומר הוא לא מזיק, בלה-בלה-בלה.. הם שינו את הכיתוב (אולי איזה רגולטור הכריח אותם).
שומן טראנס קיים גם במוצרי חלב כמו קוטג', זה שומן טראנס שנוצר באופן טבעי אצל הבעל חיים בכמויות קטנות ולא מהווה סכנה.אם לא רשום ברכיבים "שומן צמחי מוקשה חלקית" או "שומן צמחי מוקשה", או אפילו "שומן צמחי" - אין בזה שומן טרנס. בכלל הקוטג' של תנובה הוא הכי "טבעי", יש בו רק גבינה, מים ומלח, שלא כמו בטרה ושטראוס שמוסיפים לו חומרים נוספים.