הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בתיאלנד, לא אוכל מספיק

Tomer_x8

משתמש מתחיל
65
2
נק' מוניטין:
2
65
2
אני בתיאלנד כבר מעל שבועיים שבהם בכל יום הגעתי בערך ל150 גרם חלבון (בארץ הגעתי ל170 אני שוקל 80). בימים האחרונים התחלתי לשלשל אז כמות הארוחות וכמות המזון שאני מכניס לפה ירדה משמעותית, ונשארו לי פה עשרה ימים. זה חמור? האם זה יגרום להרס שריר שבגללו אני לא אוכל להחזיר למצב הקודם? דבר נוסף, לקחתי איתי לכאן חלבון כדי להצליח להגיע. עכשיו בזמן השלשולים אני לוקח אותו בכוח טיפה. להפסיק לקחת או שזה לא משפיע על היציאות?

לשלשל זה אף פעם לא טוב, תעשה מה שצריך בשביל להימנע מזה, אני לא חושב שהאבקת חלבון גורמת לך את זה, אבל אין לי דרך לדעת.
וכן, יכול להיות מצב שאתה תרד במשקל ובמסת שריר ב-10 יום שנותרו לך, אבל זה לא משהו בלתי הפיך, תחזור לארץ ותתקן את המצב.

• פותח/ת השרשור
אתה בתאילנד ואתה דואג לחצי קילו שריר בגג????
לך תהנה תשכח ממחויבויות ותשתחרר... תחזור לארץ תשבור את הראש על אימונים..
שמע זו החשיבה הלגיטימית, אבל בארץ הייתי דיי פדאנט והשקעתי בתזונה ואימונים מעל ומעבר. קשה לי מאוד לשבור את השגרה הזאת ולהזמין פה איזה דונר קבאב או פיצה למרות שממש בא לי

שמע זו החשיבה הלגיטימית, אבל בארץ הייתי דיי פדאנט והשקעתי בתזונה ואימונים מעל ומעבר. קשה לי מאוד לשבור את השגרה הזאת ולהזמין פה איזה דונר קבאב או פיצה למרות שממש בא לי
לא יודע מה איתך אבל זאת המטרה של חופשה, במיוחד בתאילנד ובמיוחד שאתה שם חודש+-

אגב לגוף יש זיכרון שריר, מה שירד בחודש אתה מחזיר תוך שבוע...

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
לא יודע מה איתך אבל זאת המטרה של חופשה, במיוחד בתאילנד ובמיוחד שאתה שם חודש+-
ברור שזו המטרה, אבל אם זה היה שבועיים אז ניחא... אבל להרוס בחודש מה שבניתי ביותר משנה זה בזבוז! מעל הכל זה המחסום הפסיכולוגי

ברור שזו המטרה, אבל אם זה היה שבועיים אז ניחא... אבל להרוס בחודש מה שבניתי ביותר משנה זה בזבוז! מעל הכל זה המחסום הפסיכולוגי

אז אל תבזבז זמן בלהתווכח, פשוט תשמור.

לנושא, אם לא תאכל מספיק חלבון ולא תישן מספיק- תאבד שריר. האם זה ביג דיל? לדעתי להנות מהחופשה זה יותר חשוב.

אתה לא תרד באופן משמעותי אתה סתם מגזים לדעתי... כל עוד אתה לא מתחרה חודש הבא או בכלל אז אין לך מה לדאוג

כשמשלשלים זה אף פעם לא טוב, תן לגוף להוציא את כל מה שיש במעיים, תתגבר את התזונה עם הרבה אורז מאודה
ועוף ומים. אם זה יותר מ3-4 ימים. תקפוץ למרפאה לקחת כדורים.
אני אישית במצב כזה לא לוקח חלבון

זה מתחיל להישמע כמו אנורקסיה, בלי להעליב כמובן. פיצה לא תהרוג אותך, בחופשות לא כדאי להיות בגירעון (האמת שעדיף לשלב גם תוכנית פק''לים אבל זה גם נושא אחר). אתה צריך אנרגיה.

אם עבדת כ''כ הרבה זמן בשביל הגוף שאתה רוצה, למה שלא תהנה מהתוצאות קצת? אתה בחופשה. תתפרק ותחזור לאימונים קשים. זה מחזוריות החיים. באשר לבעיות העיכול שלך. מנסיון אישי במדינה זרה, זה קודם כל לישון יותר. לבדוק את המים שאתה שותה וגם לא לעשות ניסויים באוכל או בדברים שאתה מכניס לקיבה (לא תמיד יש סיבים תזונתיים במה שרשום). אם זה ממשיך תקח איזה ויטמין סי, אולי יש לך וירוס.

נערך לאחרונה:
מניסיון שלי הייתי במקסיקו חודש היו פה שם מכוני כושר חלקם ברמה חלק ביטוח לאומי התאמנתי כמה שאני יכל לא כמו בארץ כמובן ומבחינת אוכל אכלתי כפול או כמה שאפשר אם זה פסטות פיצה.אכלתי תהנתי לא חשבתי יותר מידי בקטע של הלישמור לא לעלות יותר מידי במישקל גוף
בכל מקרה הגעתי לארץ חזרתי להתאמן ותוך 3-4 שבועות של אימונים רצופים חזקים אתה חוזר תיק תק

אתה בפאקינג תאילנד חחחח מה אתה חושב על זה ?

תוך חודש (ואני מגזים) מרגע שאתה חוזר וחוזר לאימונים , כל מה שירד לך יחזור.
תהנה , בקרוב אצלי

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית