הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תוכנית מסה אחרי SS

Lido7x

משתמש מתחיל
58
2
נק' מוניטין:
2
58
2
אהלן, התחלתי לפני חמישה חודשים תוכנית SS, עליתי מ66.5 ק"ג ל-73 ק"ג, ואני מרוצה מאוד. (גובה 1.72, בן 21)
אני בצבא, אז היה קשה להקפיד על התוכנית אבל עשיתי את המקסימום (היה אפילו חודש שלם שהחד"כ אצלנו היה סגור),
אני מרגיש שדיי מיציתי את התוכנית, לא מבחינת משקלים, אבל אני מרגיש שמבחינת טכניקה אני עובד טוב מאוד.

אני מחפש תוכנית מתקדמת יותר לעלייה במסה (בעקרון אני לא מחפש להיות ליפטר, אני מחפש לעשות מסה להגיע בערך ל80 ק"ג ומשם חיטוב)
אשמח אם תציעו לי תוכנית אחרת..
ובבקשה לא לומר לי "תמשיך בSS לא מיצית", אם לא מיציתי אז תסבירו לי בבקשה איך למצות אותה.

משקלים:
בנץ' 60
דדליפט 90
פרס 44
סקוואט 80
פווארקלין אני לא עושה. (מתח במקום)

אני יודע שהמשקלים נמוכים, הקפדתי על תזונה נכונה ועל אימונים רצופים, אבל עדיין צבא זה דרעק.
תודה לעוזרים.

נערך לאחרונה:
לא, לא מיצית.. אבל אני לא מאשים אותך, אתה כניראה גם לא תצליח למצות אותה בצבא, אין מספיק שינה ובטח שהתזונה על הפנים, היכן אתה משרת?
אני מציע לך להחליף את התכנית למשהו קצת פחות מעמיס ועליות פחות פרוגרסיביות. תבחר אחת מתכניות ה-FBW באתר.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול לעזור לי לבחור? אני משרת ב8200 אבל אני עושה 10-4 קבוע..
וFBW טוב למסה? לא עדיף תוכנית AB עם חזרות נמוכות ומשקל כבד? מה בנוגע ללינארי, יותר מאוחר?

אם ברצונך להתחזק ולהעלות משקל במורכבים מן הסתם תקח תכנית פאור ליפטינג שכוללת רק את אותם תרגילים, SS לא אפשרות בשבילך אז כן, תתחיל לינארית או משהו דומה. לדעתי הלינארית מצויינת. בסופו של דבר זו בחירה שלך, אני רק מציע לך לא לבחור תכנית עם עליה פרוגרסיבית מידי, לא SS ולא strong lifts. עשיתי אותם בצבא ולצערי זה היה רק בזבוז זמן, נתקעתי מוקדם במשקלי עבודה ובשלב מסויים לא הצלחתי לגרד קילו יותר למשקל גוף אם הכמות מזון שנתנו לנו.
ישנה עוד אפשרות לעשות SS או 5*5 ולהוסיף ימי התאוששות לפי הצורך, הכל תלוי במצב שלך מבחינת תזונה ושינה. אבל לפני הכל- טכניקה.

Back
למעלה תחתית