חבל אחי...הרגע הזה שאתה מתאמן שנתיים וחצי במקום מסוים ולא יודע איך הקומה של האירובי נראית 😃
כל הכוסיות נמצאות בקומה למעלה 😉
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חבל אחי...הרגע הזה שאתה מתאמן שנתיים וחצי במקום מסוים ולא יודע איך הקומה של האירובי נראית 😃
אין הרבה דברים שאני יודע על אינסין אבל אני יודע שהוא נשוי ואם אינני טועה אישתו מתאמנתחבל אחי...
חבל אחי...
אין הרבה דברים שאני יודע על אינסין אבל אני יודע שהוא נשוי ואם אינני טועה אישתו מתאמנת
חבל אחי...
בזמן האחרון יש תופעה מעניינת, הן מתחילות להופיע גם בקומה התחתונה ויצא לי לראות אפילו כמה שעושות סקוואט ולפעמים גם דדליפט (ובעיקר בעיקר לאנג'ים). צריך להבין מי המדריך הגבר שגורם לזה לקרות ולתת לו בונוס! 🏋️😅
יש מצב שזה ההוא החדש עם השיער הארוך.בזמן האחרון יש תופעה מעניינת, הן מתחילות להופיע גם בקומה התחתונה ויצא לי לראות אפילו כמה שעושות סקוואט ולפעמים גם דדליפט (ובעיקר בעיקר לאנג'ים). צריך להבין מי המדריך הגבר שגורם לזה לקרות ולתת לו בונוס! 🏋️😅
אתה קובע עם חבר להתאמן והוא על דעת עצמו מאחר בחצי שעה ואתה נאלץ להתקשר עליו כל דקה ״נו מתי אתה בא ?"אתה קובע עם חבר להתאמן , והוא על דעת עצמו מגיע חצי שעה קודם בכדי לחכות לך ולשבת לך על הראש איפה אתה..