הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר בקשה להמלצה לארוחת לילה

R o n 2 5 6

משתמש מתחיל
173
0
נק' מוניטין:
66
173
0
לאחרונה אני מוצא את עצמי ער בקביעות עד 1-3 בלילה,שלמעשה הארוחה האחרונה הייתה בסביבות 10.
יש לכם המלצה לאיזו ארוחת לילה נחמדה עם ערך קלורי של 300-400? 😃

• פותח/ת השרשור
אני כרגע בתקופת מסה,ונעזרתי היום במחשבון קלוריות וראיתי שאני בפלוס של 200-300 בלבד.
חשבתי שזו דרך טובה להגדיל אותו קצת

יותר בכייון של פינוק מארוחה.
במבה עם השוקולד , יש בה שומן איכותי,פחממה,וקצת חלבון. וערך קלורי נמוך יחסית, עם איזה סקופ חלבון זה פינוק.

זה יוצא לך 400 קלוריות בערך.

אני כרגע בתקופת מסה,ונעזרתי היום במחשבון קלוריות וראיתי שאני בפלוס של 200-300 בלבד.
חשבתי שזו דרך טובה להגדיל אותו קצת
אז תבדוק איפה חסרים לך אותם הקלוריות ותוסיף.

פחממה,שומן,חלבון, תבדוק. סתם ארוחה נגיד שתכיל 400 קלוריות והרוב מפחממות, ובמידה ולא חסר לך פחממות בתפריט יכולה להוביל לעלייה מיותרת במסת השומן.

יוגורט, חצי כוס חלב, חלבון, ש"ש וחלבה -את כל זה אני מערבב בקערית...
תשחק עם הכמויות כדי לקבל את הערכים שאתה רוצה.

נערך לאחרונה:
משה,ממה שראיתי על שקית במבה(25 גר'),יש 8.8 שומן,מתוכם 2.3 רווי.זה לא נחשב שומן איכותי?
לא
כי אם תסתכל ל100 גרם יש 35 גרם שומן (35% שומן) מתוכם 10 גרם שומן רווי (שליש) ובין היתר יש שם שומן טראנס.

במבה במילוי נוגט של אוסם.
השומן האיכותי שיש בה זה מבוטנים, ואין בה שומן טרנס. 14.5 גרם פחממה,2 גרם שומן רווי, חלבון לא זוכר. זה למנה של 30 גרם.

4 גרם שומן רווי לא מזיקה לאף אחד. והחטיף מגיע באריזה של 60 גרם לא 100.

בקוטג' יש שומן רווי בכל דבר יש.

והבמבה ללא טיגון וללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. שזה יוצא אחלה ערכים לחטיף טעים של 60 גרם. רק 4 גרם שומן רווי, שזה תענוג.

נערך לאחרונה:
במבה במילוי נוגט של אוסם.
השומן האיכותי שיש בה זה מבוטנים, ואין בה שומן טרנס. 14.5 גרם פחממה,2 גרם שומן רווי, חלבון לא זוכר. זה למנה של 30 גרם.

4 גרם שומן רווי לא מזיקה לאף אחד. והחטיף מגיע באריזה של 60 גרם לא 100.

בקוטג' יש שומן רווי בכל דבר יש.

והבמבה ללא טיגון וללא צבעי מאכל וללא חומרים משמרים. שזה יוצא אחלה ערכים לחטיף טעים של 60 גרם. רק 4 גרם שומן רווי, שזה תענוג.
שומן טראנס זה שומן שנוצר מעיבוד וחמצון של שומן צמחי מה שיש בבמבה תרצה או לא תרצה, זה שמאכילים אותך לוקשים בפירסומות עם התינוק הנחמד וכל השיט לא אומר שאין שם, גם לא תדע את זה לעולם.
קח כתבה נחמדה על במבה:
http://www.haaretz.co.il/hasite/spages/846202.html

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית