כאבים בגב תחתון

• פותח/ת השרשור asf
  • פורסם בתאריך

asf

משתמש פעיל
591
61
נק' מוניטין:
373
591
61
אני משחק כדוריד וכתוצאה מכל העומס שיש עלי (6 אימונים בשבוע + אימון קליל במכון כושר) יש לי כאבים בגב תחתון כבר במשך חודשיים אני סוחב את הפציעה כבר המון זמן אבל בשבוע האחרון היא החמירה ואני מודאג יותר, אחרי כל פעם שאני מנתר שאני נוחת יש לי את הכאב, כל פעם שאני עושה תנועה חדה גם כואב או בהתחלה בחימום שאני סתם רץ גם כואב (שאני כבר במהלך האימון ואני חם אני בקושי מרגיש את הכאב) אבל הכאב מורגש הכי הרבה בנחיתה לאחר הניתור.
הכאב הוא בקו המכנס מעל התחת פחות או יותר בצד ימין, רק בימין (יכול להיות שזה קשור לזה שאני מנתר ברגל שמאל)
הכאב מורגש הכי הרבה לאחר האימון, הכאב הוא כאב חד ומורגש בעיקר שאני עושה תנועות פתאומיות, אין באזור נפיחות\אדום ולא כואב לי אם אני נוגע באזור.
בנתיים אני נח ולא מתאמן, יש הצעות לפתרון ?

לדעתי אין פה שאלה, לך לרופא/אורטופד ושיפנה אותך לאיפה שצריך כנראה שזה יהיה צילומים ובדיקות טווח תנועה וכאלה.
יכול להיות הרבה דברים, ממה שרשמת שאתה סוחב את זה חודשיים וזה רק מחמיר קשה לי להאמין שזה מתיחת שריר או משהו בסגנון, אלא יותר משהו בכיוון של דלקת/בעיה אורטופדית.
לך לרופא מומחה בשביל זה (גם בשביל זה חח) הוא קרע את התחת 7+ שנים.

אני משחק כדוריד וכתוצאה מכל העומס שיש עלי (6 אימונים בשבוע + אימון קליל במכון כושר) יש לי כאבים בגב תחתון כבר במשך חודשיים אני סוחב את הפציעה כבר המון זמן אבל בשבוע האחרון היא החמירה ואני מודאג יותר, אחרי כל פעם שאני מנתר שאני נוחת יש לי את הכאב, כל פעם שאני עושה תנועה חדה גם כואב או בהתחלה בחימום שאני סתם רץ גם כואב (שאני כבר במהלך האימון ואני חם אני בקושי מרגיש את הכאב) אבל הכאב מורגש הכי הרבה בנחיתה לאחר הניתור.
הכאב הוא בקו המכנס מעל התחת פחות או יותר בצד ימין, רק בימין (יכול להיות שזה קשור לזה שאני מנתר ברגל שמאל)
הכאב מורגש הכי הרבה לאחר האימון, הכאב הוא כאב חד ומורגש בעיקר שאני עושה תנועות פתאומיות, אין באזור נפיחות\אדום ולא כואב לי אם אני נוגע באזור.
בנתיים אני נח ולא מתאמן, יש הצעות לפתרון ?

יש פיזיותרפיסט בקבוצה שלכם?
אם לא , גש לרופא לקבל הפנייה לטיפול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית