הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עבודה כבדה

• פותח/ת השרשור AlonT
  • פורסם בתאריך

AlonT

משתמש קבוע
1,990
71
נק' מוניטין:
1,964
1,990
71
אני יודע שקצת חפרתי בנושא ופתחתי די הרבה אשכולות אבל זה רק מדאגה ושאלות שלא ממש מצאתי להן תשובות..
אני לוקח ראקוטאן והתרופה גורמת לי מדי פעם לכאבים קלים בגב התחתון וליובש במפרקים, אם לאחר סט סקוואט אני מרגיש את הגב תחתון שלי מותש וזה עובר לי אחרי כמה דקות אני יכול לעשות סקוואט כבד?
אחרי לחיצות כואב לי קצת פרק כף היד ולפעמים גם קצת המפרק , זה נורא או שאני יכול להמשיך ללחוץ כבד?

אם כואב סימן שמשהו לא בסדר.
ראקוטן מייבש פרקים, אם תעבוד כבד ותתעלם מהכאב אתה בסיכון לדלקות ושחיקה של הפרקים.
אני גם מטופל כרגע בראקוטן ואני יכול להגיד לך שנאלצתי לוותר על דדליפט בגלל כאבי גב קשים, כאלה שגורמים לקושי בנשימה... עד כדי כך.
סקוואט אני עושה אך נאלצתי להוריד משקל, אל תלך נגד הגוף כי זה ייגמר רע.

אני יודע שקצת חפרתי בנושא ופתחתי די הרבה אשכולות אבל זה רק מדאגה ושאלות שלא ממש מצאתי להן תשובות..
אני לוקח ראקוטאן והתרופה גורמת לי מדי פעם לכאבים קלים בגב התחתון וליובש במפרקים, אם לאחר סט סקוואט אני מרגיש את הגב תחתון שלי מותש וזה עובר לי אחרי כמה דקות אני יכול לעשות סקוואט כבד?
אחרי לחיצות כואב לי קצת פרק כף היד ולפעמים גם קצת המפרק , זה נורא או שאני יכול להמשיך ללחוץ כבד?
זה שפתחת הרבה אשכולות רק מראה שלא חשבת מספיק בכדי להגיע למסקנה שניתן לשאול שאלות נוספות באשכול בודד. זו הסיבה שהוא נקרא אשכול.

נטען כי רואקוטן מעלה ערכי CPK. בצורה פשטנית ה-CPK מהווה מדד להרס שריר. גם אימונים מעלים רמות CPK. לכן רצוי לא להתאמן כ-72 שעות לפני בדיקת CPK אחרת הערכים עלולים להיות גבוהים באופן מעט מטעה.
לכן ניתן לצפות להתאוששות איטית ושיפור איטי שיימשך עד לסיום השימוש בתרופה.
לאור האמור מומלץ להישמע לגופך, כל עוד מדובר בכאב מפרקי סביר, התאם תרגילים ומנוחות.
מה המינון?

• פותח/ת השרשור
זה שפתחת הרבה אשכולות רק מראה שלא חשבת מספיק בכדי להגיע למסקנה שניתן לשאול שאלות נוספות באשכול בודד. זו הסיבה שהוא נקרא אשכול.

נטען כי רואקוטן מעלה ערכי CPK. בצורה פשטנית ה-CPK מהווה מדד להרס שריר. גם אימונים מעלים רמות CPK. לכן רצוי לא להתאמן כ-72 שעות לפני בדיקת CPK אחרת הערכים עלולים להיות גבוהים באופן מעט מטעה.
לכן ניתן לצפות להתאוששות איטית ושיפור איטי שיימשך עד לסיום השימוש בתרופה.
לאור האמור מומלץ להישמע לגופך, כל עוד מדובר בכאב מפרקי סביר, התאם תרגילים ומנוחות.
מה המינון?
אני מודע לCPK והאמת שיש לי ערכים די נמוכים יחסית, אני מתאושש די טוב ומשתדל לאכל הרבה, לא מצאתי פה שום אשכול שעונה בצורה חד משמעית על השאלה ששאלתי פה ולכן שאלתי, הכאבים הם נסבלים מאוד ואחרי האימון עוברים לגמרי ואני לוקח כרגע 60 מ"ג ועוד מעט יורד ל 20.. היום עבדתי עם משקל כבד מינוס לחזרות גבוהות והרגיש מעולה לא מרגיש שהתרופה פגעה לי באימון מקווה שימשיך ככה.
דרך אגב ראקוטאן מוריד נוזלים? ירדתי בחודש האחרון באופן פתאומי 2 קילו, בהתחלה חשבתי שזה בגלל שרוב החודש לא אכלתי טוב ולא התאמנתי באופן סדיר אבל אני מרגיש גם יותר יבש..
בקשר לעניין האשכול פתחתי באוף טופיק ובתזונה תוספים ככה שזה לא היה נראה לי ממש מתאים

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית