עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז האם מכיוון שזהו סוג של שומן רווי אני צריך להקטין את הצריכה שלו?למרות שלפי הדיאטה הזו נאמר שצריך לצרוך בשר רווי..?למה שתפסיק לאכול את זה? אולי תשטוף את המחבת טוב יותר לדעתי מה שאתה רואה זה שאריות שומן שהופרש מהבשר \ של הטיגון + חלקי בשר שנשארו על המחבת ונשרפו קצת
ברור לי,זה היה העיקרון שבזכותו ירדתי יפה בחיטוב.אחרי שראיתי את תמונת השומנים המוקשים סותמים לי את הפתח ניקוז בכיור...זה גרם לכמה הירהורי לב זה הכל.http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/
אם אתה אדם בריא בהסכ, עושה ספורט אין לך מה לדאוג מהשומנים..הדבר היחיד שאתה צריך לשים לב אליו זה להישאר בבקרה קלוריות, גרם שומן מכיל 9 קלוריות.
זו שאלה רטורית כן 😛שומן רווי הוא קשה בטמפרטורת החדר, שהיא בסביבות ה20-25 מעלות..הגוף שלך נמצא ב37 מעלות.
אין קשר למצב צבירה של האוכל, קח בננה שים בשמש היא לא נמסה..שומן כן, אז לא תאכל בננות כדי שלא יסתמו לך העורקים?
בשר בקר מכיל יחסית הרבה שומן. אןי להמעיט באכילת שומן רווי ואם אתה בדיאטה של אנאבוליק אין בעיה עם זה.אז האם מכיוון שזהו סוג של שומן רווי אני צריך להקטין את הצריכה שלו?למרות שלפי הדיאטה הזו נאמר שצריך לצרוך בשר רווי..?
פשוט ברגע שראיתי את שאריות השומן על המחבת או צלחת...גרם לי להרהר.
אני מציע לך לא להסתפק במידע שיש באתר הזה אלא לחפש דעות נוספות (למשל אולי כדאי לשמוע מה העמדה של ה- American Heart Association) לפני שאתה מחליט איך לנהוג. זה נושא חשוב - אפילו יותר חשוב מהשאלה אם 6 חזרות בסט עדיפות על 7 - ולכן כדאי להיחשף למגוון דעות לפני שמקבלים החלטה.אז האם מכיוון שזהו סוג של שומן רווי אני צריך להקטין את הצריכה שלו?