הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן בקר

• פותח/ת השרשור kroif
  • פורסם בתאריך

kroif

משתמש קבוע
1,219
58
נק' מוניטין:
131
1,219
58
אז מתוך סקרנות...שמתי לב שלאחר שאני מבשל בקר טחון ואני שוטף את המחבת ומשאיר בו מים,מצטברים שם גושי שומן.האם כדי למעט באכילה של בשר כזה?השאלה רלוונטית לי כמישהו שעושה חיטוב לפי אנאבוליק דיאט ואוכל ק״ג בשר בקר טחון בשבוע.

למה שתפסיק לאכול את זה? אולי תשטוף את המחבת טוב יותר לדעתי מה שאתה רואה זה שאריות שומן שהופרש מהבשר \ של הטיגון + חלקי בשר שנשארו על המחבת ונשרפו קצת

• פותח/ת השרשור
למה שתפסיק לאכול את זה? אולי תשטוף את המחבת טוב יותר לדעתי מה שאתה רואה זה שאריות שומן שהופרש מהבשר \ של הטיגון + חלקי בשר שנשארו על המחבת ונשרפו קצת
אז האם מכיוון שזהו סוג של שומן רווי אני צריך להקטין את הצריכה שלו?למרות שלפי הדיאטה הזו נאמר שצריך לצרוך בשר רווי..?
פשוט ברגע שראיתי את שאריות השומן על המחבת או צלחת...גרם לי להרהר.

• פותח/ת השרשור
http://www.kilogram.co.il/116/שומנים-על-מה-ולמה/

אם אתה אדם בריא בהסכ, עושה ספורט אין לך מה לדאוג מהשומנים..הדבר היחיד שאתה צריך לשים לב אליו זה להישאר בבקרה קלוריות, גרם שומן מכיל 9 קלוריות.
ברור לי,זה היה העיקרון שבזכותו ירדתי יפה בחיטוב.אחרי שראיתי את תמונת השומנים המוקשים סותמים לי את הפתח ניקוז בכיור...זה גרם לכמה הירהורי לב זה הכל.

שומן רווי הוא קשה בטמפרטורת החדר, שהיא בסביבות ה20-25 מעלות..הגוף שלך נמצא ב37 מעלות.
אין קשר למצב צבירה של האוכל, קח בננה שים בשמש היא לא נמסה..שומן כן, אז לא תאכל בננות כדי שלא יסתמו לך העורקים?

• פותח/ת השרשור
שומן רווי הוא קשה בטמפרטורת החדר, שהיא בסביבות ה20-25 מעלות..הגוף שלך נמצא ב37 מעלות.
אין קשר למצב צבירה של האוכל, קח בננה שים בשמש היא לא נמסה..שומן כן, אז לא תאכל בננות כדי שלא יסתמו לך העורקים?
זו שאלה רטורית כן 😛

אז האם מכיוון שזהו סוג של שומן רווי אני צריך להקטין את הצריכה שלו?למרות שלפי הדיאטה הזו נאמר שצריך לצרוך בשר רווי..?
פשוט ברגע שראיתי את שאריות השומן על המחבת או צלחת...גרם לי להרהר.
בשר בקר מכיל יחסית הרבה שומן. אןי להמעיט באכילת שומן רווי ואם אתה בדיאטה של אנאבוליק אין בעיה עם זה.

אז האם מכיוון שזהו סוג של שומן רווי אני צריך להקטין את הצריכה שלו?
אני מציע לך לא להסתפק במידע שיש באתר הזה אלא לחפש דעות נוספות (למשל אולי כדאי לשמוע מה העמדה של ה- American Heart Association) לפני שאתה מחליט איך לנהוג. זה נושא חשוב - אפילו יותר חשוב מהשאלה אם 6 חזרות בסט עדיפות על 7 - ולכן כדאי להיחשף למגוון דעות לפני שמקבלים החלטה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית