דיון חיטוב או מסה

Sam31213

משתמש מתחיל
263
12
נק' מוניטין:
12
263
12
לפני כשבוע החלטתי לעבוד על מסה לאחר זמן רב בחיטוב (דרך ad).
אולי משהו לא טוב אצלי אבל אני פשוט סובל במסה..לא יודע איך להכניס את כל האוכל הזה...
סתם פתחתי את הפוסט הזה כדי לראות מה אתם מעדיפים, מסה או חיטוב..

בשביל זה יש את הפורום הכללי לא?
ואם קשה לך לאכול קח גיינר..ומה קשה לך? פיזית לדחוף את האוכל כי אתה שבע? או פסיכולוגית כי אתה מרגיש שאתה תשמין מזה?

אז בכל מקרה גיינר יעזור, משתי סיבות, אחת זה נוזל והשנייה זה נוזל חח ואני אסביר, פעם אחת כי יותר קל לשתות 1000 קלוריות, ואתה תעשה את זה בבערך חצי דקה גג, עד שתרגיש שבע יעברו עוד 19 וחצי דק' אז זה יהיה בלי בעיה, הסיבה השניה זה שיותר קל לנו בראש להגיד שנוזל פחות משמין..בגלל שזה לא נתפס לנו כאוכל אלא כמשקה אז מבחינה פסיכולוגית יהיה לך קל יותר. דבר שני, קח לך איזה קופסא של חמאת בוטנים ולך תהנה כמו ילד..רק אל תשכח לעבוד חזק מאוד בחדר כושר עם המשקולות ואתה תודה לעצמך על זה בקיץ

• פותח/ת השרשור
תודה. אני פשוט מרגיש רע עם עצמי כשאני אוכל מלא, ואז אומר לעצמי שאני במסה וצריך.
בכל מקרה.. לא רגיל לאכול כמויות ושזה בסדר. תודה רבה

• פותח/ת השרשור
הקפדתי את הנושא כי יש לי שאלה נוספת וחבל לפתוח אחד חדש(קשור למסה..)
אני כרגע על מסה בדל פחמימה(ad), נתונים (לפני המסה):
משקל-60
גובה-160
א.ש-9~
גיל-21
אני אוכל משהו כמו 3300 קל׳ באמצע שבוע,
השאלה שלי היא לגבי העמסות בסופש.
אני מעמיס פחמימות בשישי ושבת. זב בסדר?
ושאלה נוספת היא כמה קל׳ צריך להכניס מהעמסות(קראתי בספר שחבר שלו מעמיס מלא פחמימות בסופש, חכם/נכון?)
תודה מראש לכל המגיבים!

זה אמור להיות הפוך במסה חוגגים (לא רק במשקלי עבודה) ובחיטוב סובלים.....
אם אתה סובל במסה סימן שאתה לא ממש רוצה לקבל מסת שריר.. כי אוכל בעודף זה המפתח הראשוני להגדלת מסת שריר.

מה המטרה שלך בכלל?

• פותח/ת השרשור
אני רוצה לעלות.. ואז חיטוב.
פשוט פעם ראשונה של במסה, אני לא כלכך מבין את הראיון. כשאתה עובר את הרף הקלורי שאתה מציב לך, זה בסדר? כי אני מרגיש גם ככה רע לאכול כלכך הרבה.. אבל לגבי השאלה שלי, צריך לאכול יותר העמסות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית