הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ דדליפט פעמים בשבוע?

• פותח/ת השרשור igal_g
  • פורסם בתאריך

igal_g

משתמש מתחיל
78
3
נק' מוניטין:
3
78
3
הי לכולם
אני מתאמן לפי תוכנית a / b 3 פעמים בשבוע
בשבוע שיוצא לי לעשות bab יוצא לי לעשות פעמים בשבוע דדליפט ובאימונים האחרונים אני מרגיש ככ גמור שאני לא מצליח לסיים את תרגילי העזר (מתח,גקסונים) אחרי שאני מבצע דדליפט ופרס

השאלה שלי היא האם כשאי לעשות alternaiting בין דדליפט לבנט אובר רואו ואז יצא לי לעשות דדליפט פעם בשבוע בערך?

לא ממליץ לעשות פעמיים בשבוע דדליפט.
פעם אחת זה מספיק.

ב-SS בכל שבוע שני עושים פעמיים דדליפט, אס אני יכול רק להניח שאין בעיה עם דדליפט פעמיים בשבוע בתנאי ששומרים על מנוחה בין האימונים, שינה טובה בלילה, אוכלים מספיק וכו'...

תלוי ברמת המתאמן, בגדול אפשר לעשות דדליפט גם פעמיים בשבוע אם אתה מתאמן מתחיל, תרשום משקלי עבודה, משקל גוף ותק וכו'

אני מתאמן מתחיל, אומנם הגנטיקה קצת לטובתי אבל אני מתחיל - עושה דדליפט פעמיים בשבוע והכל הולך פצצה עד עכשיו. אני די בטוח שבמידה ועובדים בטכניקה טובה ומעלים משקלים לא כמו ילדים קטנים רק כדי להגיד אני עושה 200 ומפרק חולייה - הכל יהיה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תלוי ברמת המתאמן, בגדול אפשר לעשות דדליפט גם פעמיים בשבוע אם אתה מתאמן מתחיל, תרשום משקלי עבודה, משקל גוף ותק וכו'

אני שוקל 70 באימון הקודם עשיתי 70 ל 5 חזרות
כל אימון מוסיף 5 קילו למוט, התחלתי להתאמן לפני בחוץ מחודש עם משקלים נמוכים ובינתיים לא נתקע

אין בעיה שתעשה דדליפט פעמיים בשבוע

הייתה לי תקופה שעשיתי דדליפט פעמיים בשבוע. כל עוד אתה ממשיך להעלות משקל כל אימון אין עם זה שום בעיה..

Back
למעלה תחתית