הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תכנית AB בחיטוב 3 פעמים בשבוע

• פותח/ת השרשור DrBrk
  • פורסם בתאריך

DrBrk

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
0
49
0
האימונים שלי כרגע מאוד ארוכים והמליצו לי לחלק לAB הבעיה שאין לי אפשרות בכלל להגיע 4 פעמים בשבוע,רק 3. זה קריטי?
אני פשוט מרגיש לפעמים שהאימונים שלי ממש ארוכים וקראתי שאימון צריך להיות בערך שעה,לוקח לי בסביבות השעה וחצי וזה בגלל שאני מוותר על אירובי,אם אני אעשה אירובי זה יקח שעתיים

יש לי 2 תרגילי רגליים,2 גב,2 חזה,2 כתפיים,1 יד קדמית,1 יד אחורית, 2 תרגילי בטן

כל תרגיל אני עושה 3 סטים,12 חזרות(חוץ מהבטן 3 סטים 20 חזרות)

באופן כללי אפשרי לעשות 3 פעמים בשבוע ab, אבל בוא תכתוב את התכנית הנוכחית ואת הנתונים שלך (גיל, גובה, משקל גוף, משקלי עבודה), יש מצב שעדיף לך לעשות fbw אבל שונה ממה שאתה עושה עכשיו

• פותח/ת השרשור
באופן כללי אפשרי לעשות 3 פעמים בשבוע ab, אבל בוא תכתוב את התכנית הנוכחית ואת הנתונים שלך (גיל, גובה, משקל גוף, משקלי עבודה), יש מצב שעדיף לך לעשות fbw אבל שונה ממה שאתה עושה עכשיו
בן 22
מטר 1.70
67.5 ק"ג
התרגילים כמו שאמרתי הכל 3 סטים 12 חזרות
רגליים: פשיטת ברכיים,כפיפת ברכיים
גב: פלוי עליון,חתירה בTRX
חזה: לחיצה עליונה במכונה,פרפר במכונה
כתפיים: לחיצת כתפיים במכשיר,הרחקת ידיים בישיבה
יד קדמית: פטישים בישיבה
יד אחורית: פשיטה מאחורי הראש עם משקולת בישיבה

אוקיי, אם יצא לך לקרוא קצת כאן בפורום אז כנראה שתדע את השאלה הבאה שלי, אם לא אז: למה אין תרגילים מורכבים (או תרגילים בכלל לצורךהעניין) עם מוט?

• פותח/ת השרשור
אוקיי, אם יצא לך לקרוא קצת כאן בפורום אז כנראה שתדע את השאלה הבאה שלי, אם לא אז: למה אין תרגילים מורכבים (או תרגילים בכלל לצורךהעניין) עם מוט?
זה מה שהמאמן בחדר כושר נתן לי כרגע ואני חושב שגם למטרות שלי אני יכול להגיע בלי התרגילים האלה(אולי אני טועה)
אפשר בבקשה עזרה? אני יודע שאנשים לא דוגלים בזה שמתאמנים לא משתמשים בתרגילים מורכבים,אני אגיע לזה בסופו של דבר כרגע בשלב הזה אני מעדיף שלא וזה גם לא הנושא

אפשר בבקשה עזרה? אני יודע שאנשים לא דוגלים בזה שמתאמנים לא משתמשים בתרגילים מורכבים,אני אגיע לזה בסופו של דבר כרגע בשלב הזה אני מעדיף שלא וזה גם לא הנושא
טוב אני מבין שאתה יודע מה הדעה על התכנית (או רשימת תרגילים) שכתבת.
בכל מקרה כמו שכתבתי בעיקרון אפשר לעשות 3 פעמים בשבוע AB, לדעתי אבל עדיף FBW, אם זה ארוך מדי תשאיר תרגיל אחד לכל קבוצת שרירים.

• פותח/ת השרשור
טוב אני מבין שאתה יודע מה הדעה על התכנית (או רשימת תרגילים) שכתבת.
בכל מקרה כמו שכתבתי בעיקרון אפשר לעשות 3 פעמים בשבוע AB, לדעתי אבל עדיף FBW, אם זה ארוך מדי תשאיר תרגיל אחד לכל קבוצת שרירים.
ברור שאני יודע חח קראתי לא רק בפורום אלא במלא מקומות את הדעות של אנשים על זה שלא עושים תרגילים מורכבים,אבל כמו שאמרתי אני כן אגיע לזה בסוף,יש סיבה לזה שאני לא עושה את זה כרגע אבל בהמשך אני כן אגיע לזה
השאלה אם אני אעשה FBW עם תרגיל אחד לכל קבוצת שריר זה יקדם אותי במשהו? זה מה שעשיתי ב3 חודשים הראשונים ואז המאמן הוסיף לי תרגילים כדי להתקדם

Back
למעלה תחתית