הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב

• פותח/ת השרשור ron121
  • פורסם בתאריך

ron121

משתמש פעיל
944
62
נק' מוניטין:
74
944
62
טוב אני לקראת סוף חיטוב,הפסקתי לרדת במשקל למרות שאני מוריד בקלוריות(אני על 1800)
אם היום אני יאכל בערך 3000 קלוריות ואז יתחיל שוב 1800,זה יתן לגוף זעזוע ואני ימשיך לרדת במשקל?
או שלא כדאי?

טוב אני לקראת סוף חיטוב,הפסקתי לרדת במשקל למרות שאני מוריד בקלוריות(אני על 1800)
אם היום אני יאכל בערך 3000 קלוריות ואז יתחיל שוב 1800,זה יתן לגוף זעזוע ואני ימשיך לרדת במשקל?
או שלא כדאי?

בוא תספר על עצמך קצת ואז נדע מה קורה, בכל מקרה יום אחד שבו תאכל 3000 קלוריות לא ישנה יותר מדי..
עשית העמסות בחיטוב? כמה אתה שוקל? גובה? אימונים?

או שלא כדאי?
בדרך כלל שעושים את מה חושב לעשות, עושים את זה עם תפריט ניטרלי למשך שבועיים ואז חוזרים לגרעון קלורי

• פותח/ת השרשור
בדרך כלל שעושים את מה חושב לעשות, עושים את זה עם תפריט ניטרלי למשך שבועיים ואז חוזרים לגרעון קלורי

נשמור את העצות לחיטוב הבא,חבל שאין הדרכה מסודרת בפורטל על איך להתקדם כשנתקעים בחיטוב בצורה פשוטה.
אני גם ככה מסיים עוד שבוע את החיטוב .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית