עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
או שהלא ליפטר מתאמן הרבה יותר זמן, או שהלא ליפטר שוקל הרבה יותר, או שהוא מוזרק או שהליפטר לא יודע להתאמן.אני חושב שאין מה לסבך את זה ולחפש חסרונות או יתרונות.
מי שרוצה ידיים גדולות צריך לעבוד ידיים.
אני רואה הרבה אנשים שיש להם דדליפט וסקוואט גבוהים אבל הלחיצה לא משהו בכלל ואז מישהו שהוא לא ליפטר יכול ללחוץ למשל 140 קילו בגלל שיש לו חזה וזרועות מפותחים יותר בעוד שהם לוחצים 110 למשל.
כנראה בגלל המשקל הנמוך לעבודה נקייה אקוצנטרית וחזרות גבוהות ההשפעה על ההתאוששות היא נמוכה רק מזרים טיפה דם ובשפה הבילדרית ״מגרה״.או שהלא ליפטר מתאמן הרבה יותר זמן, או שהלא ליפטר שוקל הרבה יותר, או שהוא מוזרק או שהליפטר לא יודע להתאמן.
כי זה לא שהלא ליפטר יודע לשפר את הבנצ' שלו בצורה יותר יעילה מהליפטר (כי זו המטרה שלו).
It's the act of stretching the muscle under load that's responsible for the effect. This type of
eccentric isn't damaging and won't impair recovery, but will activate one of the main pathways involved in muscle growth.
הנקודה הזאת והנקודה שאחריה לא ברורות לי, ואין שם סימוכין.
חוץ מזה מאמר סבבה.
אם בעבודה אקצנטרית יש יותר יכולת לפתח כוח \ "להרים" משקל גבוהה יותר, למה אין תוכניות שמתבססות על עבודה כזאת? מה החסרונות?אמנם בחלק האקצנטרי אתה יכול לפתח יותר כוח, ככה שאם תעבוד אם אותו המשקל יהיה לך יותר קל.
אבל להגיד שזה לא גורם למיקרוטראומה לשריר? לא נראה לי, למרות שלא דובר שם על משקל.
אם בעבודה אקצנטרית יש יותר יכולת לפתח כוח \ "להרים" משקל גבוהה יותר, למה אין תוכניות שמתבססות על עבודה כזאת? מה החסרונות?
עוד לא קראתי הכל עד הסוף רק ברפרוף אבל אני חושב שהם דיברו על לקחת משקל קל לעלות למעלה נורמלי ולהוריד לאט מסוג הבולשיט שהאנשים לוקחים את הספה ליד המראה ומותחים לאט לאט את הבייספ.אמנם בחלק האקצנטרי אתה יכול לפתח יותר כוח, ככה שאם תעבוד אם אותו המשקל יהיה לך יותר קל.
אבל להגיד שזה לא גורם למיקרוטראומה לשריר? לא נראה לי, למרות שלא דובר שם על משקל.
יש פה מספיק אנשים שעובדים בקבוצות או במכונים משותפים ויכולים להתארגן ביחד על אימונים כאלה...שלפי מה שאני שומע יכול לעשות הרבה פלאים.יש תוכניות כאלה.
למה זה לא פרקטי? כי כל חזרה צריכה להתחיל מלמעלה, וזה אומר שאתה צריך שירימו בשבילך את המוט בכל חזרה. בגלל שמדברים על משקל גדול כנראה שספוטר אחד לא יספיק.
עסק מסובך.
לא קשור, הבייספס זה שריר שפחות מעורב ברוב ההרמות האולימפיות, לכן שיפור הכוח בביספס לא יתן לא הרבה\כלום. לעומת זאת, מבחינה אסטתית זה עולם אחר לגמריעוד לא קראתי הכל עד הסוף רק ברפרוף אבל אני חושב שהם דיברו על לקחת משקל קל לעלות למעלה נורמלי ולהוריד לאט מסוג הבולשיט שהאנשים לוקחים את הספה ליד המראה ומותחים לאט לאט את הבייספ.
תחשוב בהגיון בנצ׳ר של 170 שיעשה יד קדמית עם 15 קילו לחזרות גבוהות עד כמה זה ישפיע?
מי דיבר פה על הרמות אולימפיות?יש פה מספיק אנשים שעובדים בקבוצות או במכונים משותפים ויכולים להתארגן ביחד על אימונים כאלה...שלפי מה שאני שומע יכול לעשות הרבה פלאים.
לא קשור, הבייספס זה שריר שפחות מעורב ברוב ההרמות האולימפיות, לכן שיפור הכוח בביספס לא יתן לא הרבה\כלום. לעומת זאת, מבחינה אסטתית זה עולם אחר לגמרי
כל תרגיל מורכב.מי דיבר פה על הרמות אולימפיות?
כי ביומיום, בספורט וכו' עיקר המאמץ הוא מאמץ קונצנטרי ולא אקצנטרי, מה גם שבלי להזכיר את החוסר פרקטיות של אימון כזה, אני לא יודע עד כמה אפשר להתקדם בדבר כזה לאורך זמן.אם בעבודה אקצנטרית יש יותר יכולת לפתח כוח \ "להרים" משקל גבוהה יותר, למה אין תוכניות שמתבססות על עבודה כזאת? מה החסרונות?
כל תרגיל מורכב.
אני אשמח לשמוע על זהמאז שהחלפתי את המתח לסופינציה והכנסתי סט בשבוע של יד קדמית גם גדלו הידיים משמעותית וגם טפו טפו אין כאבים מיותרים בכתפיים ובמרפקים.
לעבוד יד אחורית זו טעות לדעתי אבל זה דיון אחר לגמרי.
על "למה לא לעבוד יד אחורית" ?אני אשמח לשמוע על זה
אבל זה לא יכול לפגוע בהתאוששות\עצימות של האימון? לעשות או בנצ כבד או פרס כבד, ואחריו פימפום של פרס?על "למה לא לעבוד יד אחורית" ?
עדיף ללחוץ כבר כתפיים לחזרות גבוהות מעל הראש, יש שם מספיק פשיטת מרפק. 3-4 סטים כאלה של 8-15 חזרות.
מן הסתם שאתה לא עושה את זה סתם כי בא לך, יש היגיון. אני בגישה שאומרת שאתה צריך אותו מספר חזרות מעל הראש כמו מספר החזרות שאתה לוחץ במישור של בנץ', בהנחה ואתה אוהב את הכתפיים שלך בריאות. (גם ההפך זה לא בריא)אבל זה לא יכול לפגוע בהתאוששות\עצימות של האימון? לעשות או בנצ כבד או פרס כבד, ואחריו פימפום של פרס?
אז, אדם שמתקשה להתקדם בלחיצות, עדיף לו לשחק עם החזרות בצורה חכמה מאשר להתחזק באזורים אחרים כמו יד אחורית?מן הסתם שאתה לא עושה את זה סתם כי בא לך, יש היגיון. אני בגישה שאומרת שאתה צריך אותו מספר חזרות מעל הראש כמו מספר החזרות שאתה לוחץ במישור של בנץ', בהנחה ואתה אוהב את הכתפיים שלך בריאות. (גם ההפך זה לא בריא)
מניסיון שלי עם לוחצים גרועים, כן.אז, אדם שמתקשה להתקדם בלחיצות, עדיף לו לשחק עם החזרות בצורה חכמה מאשר להתחזק באזורים אחרים כמו יד אחורית?