הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שומן בתפריט

Liverpool

משתמש פעיל
444
11
נק' מוניטין:
72
444
11
אני כרגע במסה של 300+ קל' וא.ש 13~.
אני אוכל אוכל נקי הדבר היחידי שאני מתגן אותו בבוקר זה חביטה משני ביצים ושמן ואורז על מחבט עם כף שמן.
בסופו של יום יוצא לי 50ג' שומן.
חסר לי עוד 13 גרם.
ממה אוכל להוסיף לשומן ושיהיה נוח לאכול את זה.
שאלה שניה האם מותר לתגן אוכל בשמן במקרה ואתה צריך קלוריות משומן?

למה דווקא 63 גרם שומן? פי 1 ממשקל גוף? ממליץ יותר על חשבון הפחמימה אבל בחירה שלך. תשלים את זה עם כף שמן זית/2 כפות טחינה/אגוזי מלך/שקדים. וזה לא משנה מה אתה עושה עם השמן.. אפשר לטגן/לשים בסלט-קוטג או לאכול מהכף.

• פותח/ת השרשור
למה דווקא 63 גרם שומן? פי 1 ממשקל גוף? ממליץ יותר על חשבון הפחמימה אבל בחירה שלך. תשלים את זה עם כף שמן זית/2 כפות טחינה/אגוזי מלך/שקדים. וזה לא משנה מה אתה עושה עם השמן.. אפשר לטגן/לשים בסלט-קוטג או לאכול מהכף.
כן זה פי 1 ממשקל הגוף.
הכוונה שלך זה להשלים פחמימה על חשבון השומן לא הבנתי?

• פותח/ת השרשור
ממליץ על 250 גרם פחמימה והשאר תשלים עם שומן.
חחח סיבכת אותי את האמת...
היתי בטוח שאני עומד בכמות הפחמימה שאני צריך...
טוב על פי התפריט העדכנית שחישבתי עכשיו אני צריך להוריד ממש טיפה מהפחמימה בשביל פי 1.2 ג' שומן

חחח סיבכת אותי את האמת...
היתי בטוח שאני עומד בכמות הפחמימה שאני צריך...[/quote]
quote]
זה לא משנה 250 או 310 גרם פחמימה, זה יותר העדפה אישית. אם נוח לך עם 310 גרם פחמימה תשאר עם זה, אני אישית לא אוהב הרבה פחמימות

• פותח/ת השרשור
על פי התפריט העדכנית שחישבתי עכשיו אני צריך להוריד ממש טיפה מהפחמימה בשביל פי 1.2 ג' שומן.
השאלה אם אני יכול פשוט לשתות יותר מכף שמן?
האם יש עם זה בעיה?
כי זה הרבה יותר קל לשתות שומן מלאכול...

על פי התפריט העדכנית שחישבתי עכשיו אני צריך להוריד ממש טיפה מהפחמימה בשביל פי 1.2 ג' שומן.
השאלה אם אני יכול פשוט לשתות יותר מכף שמן?
האם יש עם זה בעיה?
כי זה הרבה יותר קל לשתות שומן מלאכול...
אין בעיה. הייתי ממליץ לשים בסלט/לשפוך על האורז ולא לשתות ככה[זה לא מגעיל אותך?].

ובאיזה משתי הדרכים תהיה לי עלייה נקייה יותר?
זה פשוט ממש חשוב לי לעלות כמה שיותר נקי (אם בכלל יש הבדל)
עלייה נקייה קובע רק ה' והגנטיקה שנולדת איתה, אם כי עם הרבה פחמימות תיהיה יותר "נוזלי" וזה נותן תחושה פחות נעימה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית