דיון עבודה מאומצת

ירון בנימין

משתמש מתחיל
16
1
נק' מוניטין:
1
16
1
שלום לכולם.

אין לי מושג כמה קלוריות אני שורף במהלך היום. אני עוסק בעבודה פיזית, אבל לא קשה מדי, ומנגד הולך הרבה מאוד בעבודה (איש שטח). איך אני אמור לחשב את הסך הקלורי רק ביום העבודה?

אני 1.68 סמ ושוקל 74 בן 29. אחרי ירידה של 23 קילו, סביב ה15- אחוזי שומן, ואיני מצליח להוריד במשקל למרות שאני מרגיש שצרתי בהיקפים. מתאמן בנוסף לכל 4 פעמים בשבוע בתכנית ab עם אירובי של שעה ריצה בשבוע. מכניס ביום 1960 קלוריות. חייב לומר שעם ההכנסה הקלורית הזאת הורדתי 4 קילו. האם אני צריך להוסיף יותר קלוריות ביום?

סליחה אם לא הייתי ברור, אני כותב דרך האייפון, אז לא נראה לי שיש דרך להעלות תמונה שלי לכאן.
תרגישו חופשי לתת ביקורות לטוב ולרע.

קבצים מצורפים

• image.jpg
    image.jpg
    KB 19.4 · צפיות: 181
שלום לכולם.

אין לי מושג כמה קלוריות אני שורף במהלך היום. אני עוסק בעבודה פיזית, אבל לא קשה מדי, ומנגד הולך הרבה מאוד בעבודה (איש שטח). איך אני אמור לחשב את הסך הקלורי רק ביום העבודה?

אני 1.68 סמ ושוקל 74 בן 29. אחרי ירידה של 23 קילו, סביב ה15- אחוזי שומן, ואיני מצליח להוריד במשקל למרות שאני מרגיש שצרתי בהיקפים. מתאמן בנוסף לכל 4 פעמים בשבוע בתכנית ab עם אירובי של שעה ריצה בשבוע. מכניס ביום 1960 קלוריות. חייב לומר שעם ההכנסה הקלורית הזאת הורדתי 4 קילו. האם אני צריך להוסיף יותר קלוריות ביום?

סליחה אם לא הייתי ברור, אני כותב דרך האייפון, אז לא נראה לי שיש דרך להעלות תמונה שלי לכאן.
תרגישו חופשי לתת ביקורות לטוב ולרע.

היי ירון, וברוך הבא לפורום.

בגדול, כאשר אנחנו נכנסים לגרעון קלורי גבוה מדי הגוף שלנו בעצם נכנס לסטרס מוד - בו הגוף שומר את השומן וכתוצאה נכנס למצב ״הישרדות״.

כפי שציינת, אתה לאחר -23 ק״ג שמגיע לך שאפו על השינוי, והגוף שלך כרגע זקוק לשינוי.
שינוי יכול להתבטאות בכמה מובנים.

תפריט שונה(העמסת פחמימות) אחת לשבועיים.
עצימות האירובי
תדירות האימונים

מה שעליך לעשות הוא לשים עין כפליים על התפריט תזונה שלך , חשוב חשוב חשוב שיהיו שומנים גם בתפריט ממקורות טובים כגון : שקדים, אבוקדו, שמן זית, ביצים וכדומה.

ראיתי את התמונה שלך , אתה נראה טוב - תתאמן חזק תישן טוב ותעבוד על פי הכללים ואתה תהנה מהתוצאות.

• פותח/ת השרשור
היי ירון, וברוך הבא לפורום.

בגדול, כאשר אנחנו נכנסים לגרעון קלורי גבוה מדי הגוף שלנו בעצם נכנס לסטרס מוד - בו הגוף שומר את השומן וכתוצאה נכנס למצב ״הישרדות״.

כפי שציינת, אתה לאחר -23 ק״ג שמגיע לך שאפו על השינוי, והגוף שלך כרגע זקוק לשינוי.
שינוי יכול להתבטאות בכמה מובנים.

תפריט שונה(העמסת פחמימות) אחת לשבועיים.
עצימות האירובי
תדירות האימונים

מה שעליך לעשות הוא לשים עין כפליים על התפריט תזונה שלך , חשוב חשוב חשוב שיהיו שומנים גם בתפריט ממקורות טובים כגון : שקדים, אבוקדו, שמן זית, ביצים וכדומה.

ראיתי את התמונה שלך , אתה נראה טוב - תתאמן חזק תישן טוב ותעבוד על פי הכללים ואתה תהנה מהתוצאות.

הי תודה רבה על התגובה.

אני מכניס 145 חלבון, 76 שומן ו170 פחמימה . זה בסדר או שאני צריך להוסיף? היום אני מתחיל לשתות אבקת חלבון סקופ אחד שזה 140 קלוריות.

אתה יכול לרדת ל60 שומן , ולעלות את הפחמימה ל200 (אורז מלא , שיבולת שועל).

סליחה שאני נדחף אבל אורז לבן פשוט לא מספיק? זה לא פחמימה מורכבת גם כן?

סליחה שאני נדחף אבל אורז לבן פשוט לא מספיק?
אורז בסמטי זה מצויין (אם זורקים פנימה גם קצת ירקות מקבלים אפילו את הסיבים והויטמינים).

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תודה אבה לכולכם עזרתם לי, אך שאלה אחרונה בפי.

כדאי לי או שאני צריך לאכול יותר ממה שאני אוכל היום?

• פותח/ת השרשור
סליחה על הדאבל, רק רציתי לדעת האם אני צריך לאכול יותר ע״מ שאראה תזוזה במשקל ולא רק בהיקפים?

שקלתי את עצמי אתמול (שישי), ולא ירדתי ולא עליתי במשקל, רק בהיקפים צרתי.

שינוי רואים לאורך זמן. תישקל כל שישי ותראה אם אתה מתקדם ובמקביל גם במשקלי עבודה.

• פותח/ת השרשור
שינוי רואים לאורך זמן. תישקל כל שישי ותראה אם אתה מתקדם ובמקביל גם במשקלי עבודה.

נשקל כל שישי וכבר חודש לא ירדתי במשקל, רק ההיקפים, ויש שינוי בגוף. האם אני צריך לאכול יותר?

Back
למעלה תחתית