הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ GVT

OrshGym

משתמש פעיל
403
17
נק' מוניטין:
23
403
17
שלום אנשים D=
עד היום עבדתי בחדר כושר ABC 4 פעמים בשבוע במשך 4 חודשים ומיציתי.(רוב במשקלים כבר לא זזים גם אחרי ריסט)
*חשוב לומר שהתקדמתי ממש יפה עד עכשיו.
אני מתכנן לעבור לתוכנית כוח לפני שאני מתחיל חיטוב, אז התוכנית היא להתחיל GVTי 9-11 שבועות.
אני הולך לעבוד עם חבר, אנחנו רוצים לאתגר את עצמנו.
יש לי כמה שאלות לפני שאני מתחיל את התוכנית:
1. זה יתרום גם להיפרטרפיה?
2. באמת 2 תרגילים שהם אחד 10 סטים והשני 3 סטים יכולים לגרות את כל הקבוצת שרירים? נגיד גב...אני עושה מתח וBOR...זה יגרה את הגב באמת?.....הנפח ממש גדול אבל אין גיוון בתרגילים....לא תוקפים את השריר מזויות שונות.
3. כתוב בתוכנית TEMPO של 5010 וכאלה....מה זה אומר? 5שניות עליה ושניה ירידה?...איך זה עובד?
4. בחזה התוכנית אומרת לשים חזה בשיפוע תחתון במשקולות חופשיות, אני יכול להחליף את זה לחזה רגיל נכון?
5. אין מצב בעולם שאני יעשה מתח 10X10....אולי 4-5 סטים...והשאר אני אצתרך להשלים בקפיצה וירידה איטית, זה בסדר?
6. אני אשמח לשמוע דעות על התוכנית מאנשים שניסו אותה בעבר.

תודה רבה מראש אנשים D=

נערך לאחרונה:
כתוב בתוכנית TEMPO של 5010 וכאלה....מה זה אומר? 5שניות עליה ושניה ירידה?...איך זה עובד?
לא ציינת את המקור לסימון הזה כך שקשה לדעת מה הכוונה, אבל באופן כללי ב-GVT השלב הקונצנטרי (השלב "העיקרי" של התרגיל, למשל שלב דחיפת המשקולת למעלה בבנץ' או העלי הבמתח) נעשה מהר והשלב האקסצנטרי (ההפוך) יותר לאט, בערך חצי הקצב. לדוגמא: בעליית מתח העליה נמשכת 2 שניות והירידה 4, בלי שום הפסקה ביניהן.

1. כן
2. כן הנפח יחסית גדול בgvt זה לא קשור לזוויות.
3. לא מכיר את מה שאתה אומר . אני כן מכיר שבgvt השלב האקסנטרי איטי והקונצרטי מהיר
4. כן אפשר חזה בשיפוע ניטרלי
5. לא, המלצה שלי או שתעזר ברגל בסטים שאתה לא מצליח או שתחליף לחתירה במוט

אחי מניסיון זה תוכנית ממש טובה למי שמחפש גדילה במסה, אבל רק במסה, חוץ ממסה התוכנית הזאת לא נותנת כוח (יכול להיות אפילו שתרד במשקלים כשתגמור את התוכנית ותחזור לתוכנית הקודמת שלך), היא מאוד אינטנסיבית ואתה צריך לדעת טוב טוב למה אתה נכנס, אני יכול גם להגיד לך שזה מתסכל מהבחינה הזאת שאתה תצטרך לעבוד עם משקלים הרבה יותר נמוכים מבדרך כלל וזה יכול לבאס ממש, אתה גם צריך להקפיד על לאכול המון בשביל להתאושש מהאימונים. ( לשאלה שלך לגבי המתח אני יכול להמליץ על פולי עליון במקום)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית