הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון לא מבין מה עשיתי טעות, לא ירדתי במשקל!

מישל

משתמש מתחיל
70
0
נק' מוניטין:
0
70
0
אהלן חבר'ה,
אני מתחיל השבוע הרביעי שלי בדיאטה, בהתחלה התחלתי במשקל 92.9 ביום ראשון, שבוע אחרי, שקלתי הייתי 90.4,
לאחר עוד שבוע בראשון, שקלתי את עצמי שוב הייתי 88.2, והיום בבוקר שקלתי את עצמי והייתי 87.3..
בשבוע האחרון(תחילת השבוע השלישי) לא אכלתי בכלל ערב, לא בכוונה, פשוט לא הייתי רעב.
לא אכלתי שום שטויות - כמובן, פרט לאתמול בערב לקוקה קולה זירו(חצי ליטר).
הגעתי כל יום(בשבוע האחרון) למקסימום 1000 קלוריות, היו ימים שהגעתי אפילו ל600-700, ובשבת אתמול הגעתי רק ל500.
אני לא חושב שזה קשור, זה נשמע לי טיפשי, אבל אחותי אמרה לא ירדת במשקל כמו צריך(ירדתי כל הזמן 2 קילו ויותר),
מפאת הסיבה שלא הייתה לי "יציאה", הכוונה לא הייתי בשירותים, וכן - הייתי רק פעם אחת במשך השבוע.
זה קשור אולי לזה? :\

יש לי שאלה נוספת, בדיאטה(חיטוב), מותר לי לאכול ביצים קשות? נגיד 2 ביצים, שכל ביצה גודל L, שהמשקל שלה 64 גרם,
וכמה קלוריות זה לביצה גודל L שבביצה קשה זה 64 גרם ולא קשה, שאפשר להכין חביתה - 70 גרם.

תודה מראש!

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אתה אוכל מעט מידי למשקל שלך, תחשב BMR ואל ותתחיל מגרעון של 500 קלוריות לא יותר , אתה מאט לעצמך את חילוף החומרים עם
הגרעון הגדול מאוד ואתה תתקע לעצמך את הירידה במשקל כך.
תקרא כאן:
http://www.kilogram.co.il/70/המדריך-השלם-להורדת-השומן-וחיטוב-הגוף/
אין לי כוח לקרוא את כל זה 😲
מה שאתה בעצם אומר שעדיף לי לאכול בחלקים ולא לאכול פחות מ500 קלוריות מהמותר?
נגיד מותר לי לאכול 2000 קלוריות אז לאכול רק 1500?

כן אבל זה חסר טעם אם אתה לא יודע מה מותר לך,ממליץ לך בחום לקרוא אם אתה רוצה להשיג תוצאות ולא לדפוק את הראש בקיר.

אם אין לך כוח לקרוא, אז נכשלת בדיאטה עוד לפני שהתחלת אותה. אל תעשה שטויות שתשלם עליהם אחר-כך. שב ותקרא שעה אחת(אם לא פחות מזה) ותרד במשקל כמו שצריך.

• פותח/ת השרשור
אם אין לך כוח לקרוא, אז נכשלת בדיאטה עוד לפני שהתחלת אותה. אל תעשה שטויות שתשלם עליהם אחר-כך. שב ותקרא שעה אחת(אם לא פחות מזה) ותרד במשקל כמו שצריך.
קראתי הכל.
הבנתי פחות או יותר. יש לי רק שאלה אחת, אם אני פשוט לא רעב.. אני חייב לאכול בכל זאת?
אני הבנתי שצריך לאכול 500 קלוריות פחות ממש שמותר לך לאכול ביום(לי מותר 2331), כלומר אני צריך לאכול רק 1831 קלוריות ביום?
ואם אני אוכל הרבה פחות, מה יהיה אז?

ש לי שאלה נוספת, בדיאטה(חיטוב), מותר לי לאכול ביצים קשות? נגיד 2 ביצים, שכל ביצה גודל L, שהמשקל שלה 64 גרם,
וכמה קלוריות זה לביצה גודל L שבביצה קשה זה 64 גרם ולא קשה, שאפשר להכין חביתה - 70 גרם.

קראתי הכל.
הבנתי פחות או יותר. יש לי רק שאלה אחת, אם אני פשוט לא רעב.. אני חייב לאכול בכל זאת?
אני הבנתי שצריך לאכול 500 קלוריות פחות ממש שמותר לך לאכול ביום(לי מותר 2331), כלומר אני צריך לאכול רק 1831 קלוריות ביום?
ואם אני אוכל הרבה פחות, מה יהיה אז?

ש לי שאלה נוספת, בדיאטה(חיטוב), מותר לי לאכול ביצים קשות? נגיד 2 ביצים, שכל ביצה גודל L, שהמשקל שלה 64 גרם,
אין בעיה לאכול ביצים. ביצה L זה 80 קלוריות.
אם תאכל הרבה פחות תדפוק את הגוף שלך ועוד הרבה דברים בדרך, וכנראה שלא תרד במשקל.
בשבועיים הקרובים תאכל 2200 על-מנת לאזן חילוף חומרים ואז תרד לגרעון של 500.

• פותח/ת השרשור
אין בעיה לאכול ביצים. ביצה L זה 80 קלוריות.
אם תאכל הרבה פחות תדפוק את הגוף שלך ועוד הרבה דברים בדרך, וכנראה שלא תרד במשקל.
בשבועיים הקרובים תאכל 2200 על-מנת לאזן חילוף חומרים ואז תרד לגרעון של 500.
אין אחי אני פשוט לא רעב, הנה הגיע הערב ואני לא רעב בשיט.. :\
מה אני אעשה? אני אוכל בכוח?

• פותח/ת השרשור
כן, אתה לא רעב כי הרעבת את עצמך.
וכאילו מה, להפסיק עכשיו את הדיאטה שלי למשך שבוע? וכמה קלוריות כדאי לי לאכול ביום כדי לרדת נגיד 2 קילו בשבוע?
בלי לדפוק לעצמי את הגוף

אין דבר כזה לרדת שני קילו בשבוע בלי לדפוק את הגוף. קרא את המאמרים בקישור שהביאו לך.

• פותח/ת השרשור
כן חחח, הבחור בפניקה.
שואל ליתר ביטחון מה יש
אל תעלבו אבל אני מעדיף ללכת על תשובה של רוב מאשר של יחיד
וביצה L קשה? חח סתם

תודה על העזרה חבר'ה! עוד שאלה
כדי לאזן את המאזן הקלורי שלי שהחסרתי בשביל שהחילוף חומרים יהיה בסדר
נגיד, אם אני אוכל עכשיו במבה(100 גרם) זה יהיה בסדר? אכלתי עד עכשיו 900 קלוריו

עוד שאלה
כדי לאזן את המאזן הקלורי שלי שהחסרתי בשביל שהחילוף חומרים יהיה בסדר
נגיד, אם אני אוכל עכשיו במבה(100 גרם) זה יהיה בסדר? אכלתי עד עכשיו 900 קלוריו

עדיף שהקלוריות שלך יגיעו ממקור איכותי..
בשבועיים הקרובים תרכיב לך תפריט תזונה של 2200 קלוריות כדי להסביר לגוף שלך שהכול בסדר ולסדר את ההורמונים..אתה ממש לא רוצה להמשיך לאכול 500 קלוריות..אתה פשוט תיהיה עייף יהיה לך קר, תשרוף את השרירים שיש לך, ועוד חצי שנה תסבול מגוף שנראה רע, רזה בקטע לא טוב אבל מראה שומני..אתה ממש לא רוצה להיות שם..אה כן וחשק מיני לא יהיה..

אז תאכל את ה2200 קלוריות, גם אם זה בכוח..כשתסיים שבועיים תתחיל לאכול 1900 קלוריות ליום..ותמשיך ככה עד שתגיע למצב שאתה מפסיק לרדת במשקל (גם ירידה של 300 גרם בשבוע היא ירידה במשקל..) כשזה יקרה (וזה לא יקרה בתקופה הקרובה..) אז תחזור לכאן ונדבר

Back
למעלה תחתית