הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון העמסת פחמימות

Sam31213

משתמש מתחיל
263
12
נק' מוניטין:
12
263
12
אני כרגע נמצא במסה על דל פחמימה (ad). מתקדם יפה..
רציתי לקבל חוות דעת לגבי העמסת פחמימות.
במסה, העמסה צריכה להיות יותר גדולה? יקרה משהו אם אני יעמיס רק בארוחה אחת, שתיים? או להעמיס כאילו לא ראיתי פסטה או לחם בחיים שלי?
איך אתם העמסתם במסה (כמובן אם עשיתם מסה על דל פחמימות..)?

מה לא ברור?
ועד כמה שאני זוכר צריך להעמיס גם במסה.. אבל אני לא מבין גדול בזה ...
נראלי שלא ברור לו מפני שנהוג בתקופת מסה להתבסס על הרבה פחמימות ולא על קצת , כנראה שהוא לא מכיר דיאטות מסה שמבוססות בעיקר על שומן וחלבון

אני כרגע נמצא במסה על דל פחמימה (ad). מתקדם יפה..
רציתי לקבל חוות דעת לגבי העמסת פחמימות.
במסה, העמסה צריכה להיות יותר גדולה? יקרה משהו אם אני יעמיס רק בארוחה אחת, שתיים? או להעמיס כאילו לא ראיתי פסטה או לחם בחיים שלי?
איך אתם העמסתם במסה (כמובן אם עשיתם מסה על דל פחמימות..)?
1)העמסה לא צריכה להיות גדולה יותר .
2)העמסה שלי במסה היא לא רגילה (ביחס למה שמוכר) ז''א שאני לא עף על עצמי בקטע של להתחנזר על אוכל (כן אני יודע שזה קשה אבל משמעת זה שם המשחק). אני מכוון את האוכל שלי למאכלים עם אינדקס גלקימי נמוך אני אוכל סביבות 300 גר פחמימה מכיוון שאני עושה העמסה כל שבוע . בחיטוב אני מעמיס 500 גר' כי אני עושה כל שבועיים. יום אחד מספיק אין צורך ביותר .

• פותח/ת השרשור
1)העמסה לא צריכה להיות גדולה יותר .
2)העמסה שלי במסה היא לא רגילה (ביחס למה שמוכר) ז''א שאני לא עף על עצמי בקטע של להתחנזר על אוכל (כן אני יודע שזה קשה אבל משמעת זה שם המשחק). אני מכוון את האוכל שלי למאכלים עם אינדקס גלקימי נמוך אני אוכל סביבות 300 גר פחמימה מכיוון שאני עושה העמסה כל שבוע . בחיטוב אני מעמיס 500 גר' כי אני עושה כל שבועיים. יום אחד מספיק אין צורך ביותר .

תודה רבה רבה!!!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית