הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ PSMF כל התפריט בארוחת בוקר!

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
זה בסדר שאני אוכל את כל ה250 גרם חלבון בארוחת בוקר? מבחינת אפקטיביות וזה...
תודה לכל העוזרים. בבקשה בלי תגובות של "איך או למה אתה אוכל 250 גרם חלבון בארוחה או כל מיני שטויות כאלה"
ככה נוח לי לאכול.

כל המחקרים הרציניים מראים שמה שחשוב זה הערכים הסופיים לכל יום, לדעתי אין בעיה אם נוח לך ככה

תפסיק להיות מושפע תאכל כמו בנאדם כל כמה שעות וזהו בשביל מה לעשות את הצומות המפגרים האלה

יש המון דברים בנושא של תזונה אימונים וכו' שאי אפשר למצוא אליהם תשובה חד משמעית,
לכן תעשה את זה במשך תקופה תראה אם זה טוב לך ואתה עומד ביעדים או שלא ושתף את הפורום.

זה שתתן לי מוניטין שלילי בזמן שלך יש מוניטין שלילי , נמשל לכך שתזרוק מקל לכיוון צבא של מאה אנשים, ואתה לבד.

אתה עושה את ה-PSMF רצוף כל התקופה? אתה לא נכנס מדי פעם לניטרלי?

• פותח/ת השרשור
זה שתתן לי מוניטין שלילי בזמן שלך יש מוניטין שלילי , נמשל לכך שתזרוק מקל לכיוון צבא של מאה אנשים, ואתה לבד.
לא יודע למה אני מגיב לך בכלל... אבל אני לבד מרצון. אני מעדיף להיות לבד מאשר עם אנשים כמוך.
עצם זה שאתם מקבלים פה מוניטין על זה שאתם מספימים באשכולות במקום לעזור רק מראה את התת רמה של האנשים פה. (חוץ מכמה בודדים שניסו לעזור)
המוניטין הנמוך שלי רק מוכיח לי כמה אני בנאדם איכותי וגורם לי להרגיש טוב עם עצמי שאני יודע שאני לא כמוכם. אם המוניטין שלי היה גבוה הייתי כבר מתחיל לדאוג שמשהו לא בסדר.
הוא נכנס לניטרלי בארוחה אחת
ואתה עושה G4P. גם אני יכול להגיב דברים לא קשורים.

Back
למעלה תחתית