הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט עלייה במסה שנבנה ע"י מאמן

• פותח/ת השרשור snirf
  • פורסם בתאריך

snirf

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
היי,
לפני שבועיים התחלתי בתוכנית של אימונים אישיים.
מאמן הכושר בנה לי השבוע תוכנית תזונה (למטה)
ו...יש לי כמה שאלות:
1. איך התוכנית?
2. כאמור אני שוקל 59 קילו, בן 22 ו...קשה לי לאכול בצורה כזאת. נגיד את החביתה בבוקר עם 2 לחם לוקח לי 40 דק' לאכול(!) וזה עוד בלי היוגורט/שיבולת שועל.
נראה לי שזה פשוט בגלל עניין ה"שעמום", אני צריך גיוון...יש הצעות? ("2 המבורגרים מן הצומח-טבעול" למשל זה משהו ששאלתי אותו-והוא אישר להוסיף)
3. כל יום טונה נראלי...מוגזם, לא? הצעות לתחליף?
4. מאה גרם שיבולת שועל הבנתי שזה...כוס פלסטיק וחצי? הכמות הזאת הגיונית?
5. ארוחת הערב(הארוחה האחרונה) היא בערך הדבר היחיד שאני לא יכול לעמוד בו...כי זה גם קופסת טונה, גם 2 פרוסות לחם, וגם קופסה שלמה של קוטג'/גבינה! ממ...?

תודה ענקית מראש!!
אתם ממש תעזרו לי

תכניס את כל האוכל שם למחשבון תזונה ותרשום כאן כמה סה"כ קלוריות, חלבונים פחמימות ושומנים.

במבט חטוף ראיתי שיש שם 2 סקופים של גיינר \ קופסת טונה במים .....לא ברור איך הוא עושה השוואות כאלה אבל נגיד, תלך על הגיינר אם קשה לך לאכול, זאת המטרה שלו.

מאמן הכושר בנה לי השבוע תוכנית תזונה (למטה)
הגעתי רק עד החלק שאומר סוכרזית=רעל, ושם הפסקתי לקרוא. זה בגלל שלפי הכתוב אני מת כבר 40 שנה. באופן כללי אני שונא תכניות דיאטה שקובעות קוים נוקשים כאלה, יש לי הרגשה שאדם נורמלי לא יוכל לעמוד בהן לאורך זמן.

ההחלפות בתפריט לא שוות מבחינה קלורית. 4 קוביות שוקולד לא שוות בכלל לתפוח או כל מה שכתוב שם.
זה כולל 3 פרוסות גבינה צהובה 5% לא שוות ל 3 פרוסות פסטרמה 1% וכן הלאה.

תפריט הזוי.
איך 2 סקופים של גיינר (יכול להגיע ל-1200 קלוריות כמו כלום) שווה לקופסת טונה במים (150 במקרה הכי גרוע)?!
לא הייתי שם על התפריט והמאמן יותר מדי.
ממליץ לך בחום לקרוא את זה:
http://www.kilogram.co.il/74/המדריך-השלם-להעלאה-במסת-השריר/
זה יפתור המון בעיות.

• פותח/ת השרשור
חברים!! אתם לא עוזרים לי:P: P:

WhiteOwl-תודה, אבל אין לי סבלנות לעבור על המדריך הארוך...כלומר סמכתי על המאמן כושר שיבנה לי תוכנית תזונה, אני רק צריך עזרה איך לשפץ קלות את התפריט שהוא כבר בנה, ולא לבנות מחדש ולשבור את הראש על-פי המדריך.

בבקשה...אני פשוט צריך לדעת איך לגוון קצת את התפריט (כל יום טונה?!)

מה לגבי הכמות ההזוייה של השיבולת שועל?
ו...האם כדאי אולי לשתות פעמיים ביום גיינר?

תודה ענקית מראש!😁

נערך לאחרונה:
אם זה לא יהיה לך קשה מדי. תבדוק בפורטל את התפריטים לעלייה במאסה ותוכל לראות שם מה החלופות לכל מאכל.

תודה, אבל אין לי סבלנות לעבור על המדריך הארוך...
חבל, בלי ידע לא תגיע רחוק

כלומר סמכתי על המאמן כושר שיבנה לי תוכנית תזונה
חבל, אמרו לך כאן שהתפריט לא טוב, בכלל לא..החלופות שלך שם לא נכונות

אני רק צריך עזרה איך לשפץ קלות את התפריט שהוא כבר בנה, ולא לבנות מחדש ולשבור את הראש על-פי המדריך.
אתה צריך לבנות את התפריט מחדש..רצוי אחרי שקראת את המדריך לעליה במסת השריר

כנראה לא הבנת שאי אפשר לשפץ את התפריט "קלות". התפריט פשוט במילה אחת - דרעק. לא הייתי ממשיך להתייעץ עם המאמן הזה, אם אפשר לקרוא לו ככה בכלל.

אני לא מבין אנשים שאומרים שאין להם כח לקרוא את המדריך - אתם באמת מצפים להגיע לתוצאות אמיתיות כי מישהו אמר לכם לעשות ככה וככה?! אף אחד לא יגיש לכם שרירים על מגש של כסף - יהיו לכם שרירים או כל דבר אחר שאתם חפצים בו אחרי שתקראו מספיק ותלמדו איך להשיג אותו.
אז תתחיל להרגיל את עצמך לקרוא, אף אחד לא יעשה את העבודה בשבילך.

בהצלחה בקריאה!

Back
למעלה תחתית