הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע דיאטה חיטוב ולמה נשאר לי שומן בבטן ? חלק שני

• פותח/ת השרשור moo
  • פורסם בתאריך

moo

משתמש על
13,041
803
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
59,934
13,041
803
דיאטה חיטוב ולמה נשאר לי שומן בבטן ? חלק שני
חלק 2 מתוך 5

במאמר הראשון של "דיאטה חיטוב ולמה נשאר לי שומן בבטן ?" דיברנו על מאזן קלורי. ההבדל בין ירידה במשקל וירידה בשומן. ואז ירדנו לפרטים על חלוקת הקלוריות עצמן. הרגלי תזונה שיגרמו לנו לשרוף כמה שיותר שומן ולאבד כמה שפחות מאסת גוף רזה (שריר). במאמר הנוכחי אדבר על אימוני משקולות ולמה זה לא יעשה אותך שרירית אלא חטובה ! החשש של כל אישה הוא להראות לא נשית, או חס וחלילה שרירית ואני הולך להרגיע הרבה נשים. אסביר על התרומה של אימוני משקולות בדיאטה. ואסיים באירובי כמה ולמה בחיטוב.

nFitness.jpg

אבל אני לא רוצה להיות שרירית !

המשך קריאה בלינק
http://rancohenpt.wordpress.com/2014/01/24/דיאטה-חיטוב-ולמה-נשאר-לי-שומן-בבטן-חלק/

כל הכבוד!
מאד מעניין
שאלה בנוגע המעבר ממסה לחיטוב,
יש לי תוכנית מסה מסויימת (ABC). השאה שלי היא האם להישאר במינון התוכנית גם כאשר אני יכנס לחיטוב(מבחינת החזרות והמשקלים-שקשה לי להאמין שאני ישאר עליהם...)?

• פותח/ת השרשור
כדאי להוריד נפח מהאימון ולנסות לשמור על משקלי עבודה גבוהים בתרגילי הבסיס (כדי למנוע פציעה צריך להוריד נפח)
בשלב מאוחר יותר להוסיף תרגילי עזר וחד מפרקיים (אפשרי עם דרופסטים בתרגיל אחרון לקבוצת שריר) כדי לשמור על אינטנסיביות אימון גבוהה שכבר לא מצליחים להרים כבד

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית