ייעוץ הזמן המושלם ללקיחת החלבון אחרי אימון

• פותח/ת השרשור tonyy
  • פורסם בתאריך

tonyy

משתמש מתחיל
285
17
נק' מוניטין:
40
285
17
לדעתי, מבחינת היגיון, הזמן הכי טוב צריך להיות על השנייה שסיימת את האימון וכולך בפאמפ, פשוט ללכת לקולר למלות את השייקר במים ולשתות.

אבל משום מה אני רואה תגובות שהכי טוב 15-30 דקות לאחר האימון, למה ? מאיזה סיבה כדאי לחכות 15 דקות ולא פשוט ישר למלות את השייק ולשתות?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
על סמך מה אתה אומר את זה?
על סמך ניסיון של עשרות שנים של בילדרים מהרמה הכי גבוהה ואם אני יחפש אני בטוח שעל כל מחקר שמצדיק את דבריך יש שניים שמצדיקים את דבריי,
ובלי קשר למחקרים לדעתי הניסיון זה מה שקובע, כאלה שמשתחרים ברמה אולמפית עולמית

על סמך ניסיון של עשרות שנים של בילדרים מהרמה הכי גבוהה
--- עידכון הודעה, היום ב- 00:29, תאריך ההודעות המקורית: היום ב- 00:27 ---
ואם אני יחפש אני בטוח שעל כל מחקר שמצדיק את דבריך יש שניים שמצדיקים את דבריי,

1) אתה בילדר ברמה אולמפית? אני לא..
2) אשמח לשמוע מה התזונה שלהם, ובנוסף לתזונה, כמה דברים נוספים הם לוקחים..יכול להיות שאני טועה

• פותח/ת השרשור
1) אתה בילדר ברמה אולמפית? אני לא..
2) אשמח לשמוע מה התזונה שלהם, ובנוסף לתזונה, כמה דברים נוספים הם לוקחים..יכול להיות שאני טועה
לא רשמתי שאני ברמה אולימפית דיברתי על הבילדרים שכן, ואם תראה סרטונים של האורך חיים שלהם כולם מאמינים בחלבון אחרי אימון

כל עוד אתה לא בצום של 8 שעות לפני האימון אין חשיבות לתזמון של החלבון

על סמך ניסיון של עשרות שנים של בילדרים מהרמה הכי גבוהה ואם אני יחפש אני בטוח שעל כל מחקר שמצדיק את דבריך יש שניים שמצדיקים את דבריי,
אתם פחדנים. אתם מתחבאים מאחורי המחקרים הלא קיימים שלכם כל הזמן. ״על כל מחדר שתראה לי אני אביא לך מחקר סותר!״ אבל העובדה היא, שלא תמצאו בחיים. נתקלתי באדם כזה, נכנעתי ואמרתי בסדר, הראה לי מידע אמין שתומך בזה. הוא שלח לי קישור בהתלהבות, והקישור היה מאמר של כללית בשנת 2006, כאשר יש בו מחקר אחד על יעילות צריכת מי גבינה אחרי אימון, ממגזין כושר נחשב. תנחש מי ממן את המגזין כושר?

כיום אין אף מחקר שמאמת את מה שאתה חושב, לכן אני מבקש שלא תביא לי שניים, אלא מחקר אחד. אחרת, אתה נשמע מאוד מאוד פלצן.

התיאוריה שלי :
כל המאמני כושר בארץ (לפחות 90% מהם בוודאות) אומרים שחייב לאכול חלבון מיד אחרי האימון , גג 45 דקות לפני, ובכל משווקים את כל האבקות חלבון.
ילד בא למכון איזה מאמן שהניסיון שלו גג שנה עם טיפה שרירים וביטחון בדיבור אומר לו שאם לו תיקח חלבון מיד אחרי האימון אז האימון לא אפקטבי. ומיד מראה לו את האבקות והתוספים ומשכנע אותו.
הכול זה שיווק היום וכסף.

ואם אני יחפש אני בטוח שעל כל מחקר שמצדיק את דבריך יש שניים שמצדיקים את דבריי,
חפש לא תמצא כזה. אין מחקרים מנוגדים, יש רק אנשים שלא יודעים לקרוא מחקרים ולקחת מהם מסקנות.
בילדרים צריכים לאכול לאחר האימון מסיבות פשוטות מאוד:
1. הם משתמשים בחומרים - המון חומרים. זה אומר שסינטוז החלבון שלהם בשריר הוא אדיר - במיוחד עם המסה העצומה שהם מחזיקים על עצמם. זה כולל לאכול לאחר אימון וזה גם כולל לכול כל 3 שעות, בדיוק כמו שהם אוהבים.
2. הם משתמשים בחומרים, כמו שהזכירו כאן לפני כן כמו אינסולין, שאם הם לא יאכלו בזמנים מסויימים הם יכולים למות בגלל נפילות סוכר
3. בילדרים רבים מתאמנים פעמיים ביום, שחלק מזה כולל את סעיף 1 ולכן חלון ההזדמנויות כן חשוב להם
4. מיתוסים ומנהגים קשה להרוג. זה לא ממש משנה אם הם יאכלו לאחר האימון וסביר להניח שהם רוצים להיות ב״צד הבטוח״ כי זה לא יהרוג אותם אם הם יאכלו לאחר האימון. מאחר ומדובר במתחרים מקצועיים שזו הפרנסה והעבודה העיקרית שלהם, הם לא לוקחים סיכונים ולכן אוכלים לאחר האימון.
הם ממליצים לך גם לשתות את השייק שהם מפרסמים לאחר האימון, כי זה נקרא שיווק ומיתוג.
הסקירות והמחקרים בהקשר של חלון הזדמנויות התחילו לצאת רק משנת 2006 והקונקרטים מבינהם רק ב 2008-2010. לאנשי ייעוץ, במיוחד אולד סקול כמו הבילדרים, לוקח עשרות שנים לקבל מידע שמתקבל היום כ״מיינסטרים״.
עוד 10 שנים אתה תזכור את הנושא הזה ותגיד שזה היה נכון, כי עד אז יתבצעו עוד 100 מחקרים על הנושא ועוד פרמטרים יתגלו בנושא.

• פותח/ת השרשור
אתה בעצם מצטט סקירות שנוגדות את כל מה שניסת לטעון כאן?
כמו שאמרתי. אין מחקרים מנוגדים, יש רק אנשים שלא יודעים לקרוא מחקרים.
כן חח תאמת שדי השתכנעתי, הדבר היחדי שמשאיר אותי בספק זה בגלל שזה נראה שמפתחי גוף דווקא כן מיחסים לזה חשיבות(ואני לא מדבר על ספונסרים ופרזנטורים) והטענה ש"הם לא לוקחים צ'אנס" לא משכנעת

כן חח תאמת שדי השתכנעתי, הדבר היחדי שמשאיר אותי בספק זה בגלל שזה נראה שמפתחי גוף דווקא כן מיחסים לזה חשיבות(ואני לא מדבר על ספונסרים ופרזנטורים) והטענה ש"הם לא לוקחים צ'אנס" לא משכנעת
מה עם הטענה שהם מזריקים וסינטוזת החלבון שלהם בשריר היא פי כמה וכמה גבוהה יותר משלי ושלך יחד?

• פותח/ת השרשור
מה עם הטענה שהם מזריקים וסינטוזת החלבון שלהם בשריר היא פי כמה וכמה גבוהה יותר משלי ושלך יחד?
אני מדבר על הטבעיים ה"אסתטים", בסגנון gym shark שלא משתמשים בחומרים (ולא מתייחס ספיצפית לאלון גבאי או ג'ף אז לא לנבוח עלי שהם לא טבעיים)

השאלה מה זה טבעי מבחינתך. אני בטוח שרובם, אם לא כולם, משתמשים בשורפי שומן לא חוקיים כאלו ואחרים.
בכל מקרה תעשה מה שאתה חושב לנכון.

• פותח/ת השרשור
השאלה מה זה טבעי מבחינתך. אני בטוח שרובם, אם לא כולם, משתמשים בשורפי שומן לא חוקיים כאלו ואחרים.
בכל מקרה תעשה מה שאתה חושב לנכון.

מתכוון לקלן ושאר הירקות ? גם אם כן אתה רשמת "הטענה שהם מזריקים וסינטוזת החלבון שלהם בשריר היא פי כמה וכמה גבוהה יותר משלי ושלך יחד"

מתכוון לקלן ושאר הירקות ? גם אם כן אתה רשמת "הטענה שהם מזריקים וסינטוזת החלבון שלהם בשריר היא פי כמה וכמה גבוהה יותר משלי ושלך יחד"
נכון, זה היה בלי קשר להודעה האחרונה שהתמקדה בכך שהם לא בדיוק טבעיים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית