עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני ממש ממש לא רזה... ירד לי שתי קילו נוזלים נראלי התחלתי חיטוב כבר שבוע שעברא. אתה כבר רזה.
ב. לא, זה לא בסדר. זה גרעון פסיכי.
זה יותר מדי, ואתה תעשה רק ההפך, אולי תרד בהתחלה, לא מבטיח כלום על שמירה של מסת שריר, ומהר מאוד אתה תתקע ולא תצליח להמשיך למרות שתמצא את עצמך אוכל חסה כל היום..ומה זה לא בסדר להישאר על גרעון קלורי של 1000? אני פשוט מת לגמור עם הדיאטה הזאת
אבל תבין שהרעב הזה גורם לי לא להיות מרוכז בלימודים ואם אני יוסיף נגיד 200-300 קלוריות זה לא מה שישביע אותיזה יותר מדי, ואתה תעשה רק ההפך, אולי תרד בהתחלה, לא מבטיח כלום על שמירה של מסת שריר, ומהר מאוד אתה תתקע ולא תצליח להמשיך למרות שתמצא את עצמך אוכל חסה כל היום..
דברים שווים לוקח זמן להשיג, מכיר את המשפט? או בכל גרסא אחרת שלו..באמת שאין יותר מדי קיצורי דרך כדי להשיג מטרות טובות..קח את הזמן תרד עד שתרגיע את הרצון הזה (גם אני נחשב רזה יחסית אבל ממשיך בחיטוב כי מעולם לא הייתי חטוב ומרגיש חייב לעצמי להגיע לזה ב100%) וכנראה שיצא לי לעשות מסה בקיץ בגלל זה, אבל זה לא משנה לי כל כך..העיקר ששמתי יעד ועמדתי בו
זה כבר מאותת לך שאתה מגזים, אתה אמור להיות רעב בדיאטה כי ככה זה אבל לא עד כדי חוסר ריכוז.אבל תבין שהרעב הזה גורם לי לא להיות מרוכז בלימודים
200 קלוריות זה 4 פרוסות לחם קל\ 2 פרוסות לחם - יכול להיות קופסת קוטג' 3%\2 קופסאות טונה..200 קלוריות זה לא מעט ואפשר לשבוע מהן יופיואם אני יוסיף נגיד 200-300 קלוריות זה לא מה שישביע אותי
זה עדיין לא סיבה לגרעון של 1000 קלוריות ליוםאני עושה רק 3 אימונים בשבוע כי אין לי תמיד איך להגיע לחדר כושר ולחזור.
יש כאן באתר שיטות לדיאטות מהירות, rapid fat loss, אני אישית לא בעד אבל מה שטוב לך. אם אתה תאכל מספיק אתה לא תגווע ברעב, ואז גם באמת תשרוף שומן.בגלל זה אני מחפש משהו מהיר שאני יוכל להוריד תכרס שתקועה לי ולהתחיל מסה נקייה מחדש.
אני יגיד את זה שוב אני הגעתי למצבים במסה שאני רעב בגלל זה אני אומר שעוד 300 קלוריות לא יספיקו לי כי הייתי על תפריט כזה (1600 קלוריות ביום) במשך יומיים ואני הרגשתי את אותו תחושת הרעב. השאלה שלי אם אני יעשה כזאת דיאטה אני ישרוף שומן במהירות ואני קראתי את המאמר ואני לוקח בחשבון שאני ישרוף שריר אני מעדיף את זה על סיכון הריכוז שלי בבית ספר שזה גם תקופת מבחנים ואחרי פסח מתחילים עם כל הבגרויות והמתכונות (י"א).זה כבר מאותת לך שאתה מגזים, אתה אמור להיות רעב בדיאטה כי ככה זה אבל לא עד כדי חוסר ריכוז.
200 קלוריות זה 4 פרוסות לחם קל\ 2 פרוסות לחם - יכול להיות קופסת קוטג' 3%\2 קופסאות טונה..200 קלוריות זה לא מעט ואפשר לשבוע מהן יופי
זה עדיין לא סיבה לגרעון של 1000 קלוריות ליום
יש כאן באתר שיטות לדיאטות מהירות, rapid fat loss, אני אישית לא בעד אבל מה שטוב לך. אם אתה תאכל מספיק אתה לא תגווע ברעב, ואז גם באמת תשרוף שומן.
קראת את המאמר על הגרעון הקלורי? כנס לפורטל תעשה לעצמך טובה תקרא ותלמד, אתה עושה טעויות שרק מעכבות אותך וחבל..
2500-3000 והגעתי למצבים בבית ספר ובבית שאני פשוט רעב...מה ההיסטוריה שלך בכל הנושא?
לא הגיוני שאתה רעב במסה..משהו לא עשית טוב, כמה קלוריות אכלת במסה?
לא דפקתי קוראסנים פיצות וכל השטויות האלה כל יום זה היה 2-3 סנדוויצים ביום פסטרמה ותונהוהיה לך תפריט נקי או עם הרבה שטויות?
על איזה הרגלי אכילה אתה מדבר?
ותרשום פה תתפריט חיטוב שלך
כבר עשיתי תפריט עם גרעון קלורי נמוך במשך כמה ימים, הלוואי והייתי יכול לעשות יותר אירובי ישלי רק 3 אימונים בשבועאם יש לך אפשרות, תאכל יותר ותעשה יותר אירובי.
אם ה-RMR שלך הוא ,2150 אתה צריך לאכול 1650 קלוריות, בתור התחלה.
עם תפריט של 1100-1300 קלוריות אתה תרד מהר במשקל, ללא ספק. אבל אתה לא תהיה מרוצה מהתוצאה.
Weight Loss VS Fat Loss 😉
כבר עשיתי תפריט עם גרעון קלורי נמוך במשך כמה ימים, הלוואי והייתי יכול לעשות יותר אירובי ישלי רק 3 אימונים בשבוע
וגם הם מוגבלים בזמן בגלל שאין לי כל כך הרבה אפשרויות להגיע לחדר כושר תמיד אני צריך הסעה וההורים שלי מגיעים מאוחר
לא הבנתי עדיין איך אני יגמור עם שומן אם אני בגרעון של 1000 ובמידה אני יהיה בגרעון של 700-800 לאן אני יגיע?מה עם לרוץ בחוץ? לא צריך אף אחד שייקח אותך בשביל זה, אופניים בחוץ, סתם הליכה, חדר כושר זה מותרות לאירובי.
אתה סתם לחוץ על לאכול קצת..זה לא יוביל אותך לשום מקום..אתה מוזמן לנסות, לרדת במשקל למשקל סביר, כנראה להוריד שומן אבל לא הרבה, ואז לעשות מסה, לסיים עם המון שומן, לעשות שוב דיאטה כזאת..בדרך הזאת אתה לא תגיע רחוק..אלא אם המטרה היא להראות שמנוני רוב הזמן.
תקשיב לעצות שנתנו לך, בשביל זה זה פורום יעוץ. אם אתה בטוח בדרך שלך, תנסה, אחרי זה אם לא תצליח תנסה את מה שייעצו לך
מי אמר שעברתי בצורה חדה אני כבר שבועיים עם גרעון של 500-800כשאתה עובר לגרעון גדול בצורה חדה הגוף נכנס למצב של הישרדות, ומטבע הדברים הוא ישמור על מאגרי השומן.
אתה תרד במשקל אבל לא תמקסם את הירידה באחוז השומן, משמע תאבד יותר מסת שריר.
בסופו של דבר אתה תסיים את החיטוב עם משקל של ילדה קטנה ואחוז שומן זהה למה שהתחלת.
שבוע ראשון הייתי בגרעון של 400לעבור מגרעון של 500 לשל 1000, מעבר חד.